2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Haklisin canım aradım ama ulaşamadım ama şimdi nane limon içtim sanki ishalim düzeldi gibi
Anladım canım aman iyi ol zamanımız yaklaştıkça beni bir stres sarıyor son haftalar artık ya. Her şeyden şüpheleniyorum kendi kendime valla bende. İnşallah daha da iyi olursun canım.

Anladım canım aman iyi ol zamanımız yaklaştıkça beni bir stres sarıyor son haftalar artık ya. Her şeyden şüpheleniyorum kendi kendime valla bende. İnşallah daha da iyi olursun canım.
Tesekkur ederim canım benim Sorma ya ben de aynıyım ha gayret ha gayret diye diye gun sayıyorum

Tesekkur ederim canım benim Sorma ya ben de aynıyım ha gayret ha gayret diye diye gun sayıyorum
Aynen bende hiç sorma valla hem artık kızımı güzelce kucağıma almak istiyorum hem de deli gibi korkuyorum stres yapıyorum. Şu 20-25 gün de bir geçseydi güzelce.. Yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapacak doğum şeklim biraz daha netleşecek. Ondan da korkuyorum...

35 ten sonra nasıl dönmüş ki çok şaşırdım. Baş aşağı dönebiliyorlar ama o haftadan sonra baş yukarı biraz zor. Kafa daha ağır çünkü

Aynen öyle benim ilk oğlum 3980 kg doğdu ama kuveze girdi ilk gün beslenmedi ve inliyordu

Benim de enfeksiyon geçmiyor bir türlü. Fitil kullandım iki gün geçti yine aynen devam. İç çamaşırı değiştirmekten bıktım
Sirkeli suyla temizligi yap canım etkiliyo şuan zaten herkes de çok o akıntı her akıntı efeksiyon değil bence benimde bu sıra oluyo dün idrar tahlili de verdim her şey temiz yinede oluyo onun dışında peçete ben kendimi alistirdim sürekli iç çamaşırı değiştirmekten ziyade

Ağrın nasıl oldu cnm . Benim de ara ara kaşıklarıma vuruyor . Vajina da hafif batma baskı gibi oluyo. Nişan gelmedikten sonra doğum başlamaz mı . Yarın tekrar kontrolüm var

Ağrın nasıl oldu cnm . Benim de ara ara kaşıklarıma vuruyor . Vajina da hafif batma baskı gibi oluyo. Nişan gelmedikten sonra doğum başlamaz mı . Yarın tekrar kontrolüm var
Canım benimde aynı şekilde oluyo ama ben kapali çift taraflı fıtık ameliyatliyim içten dikislerime kafası baskı yaptığından böyle yoğun hissediyomusum yoksa dün iki kez nst ye girdim sonra idrar verdim her şey temiz çıktı. Doktorun dediği bebek agirlastikca daha da sancı hissedeceksim Nişan yada su olmadığı sürece bunlar normalmiş bu haftalarda ağrı esiginede bağlı işte biraz ama bakıyorum bı çok kişi zaten bunu yasiyomus. Bebekle ilgili hiç bi sıkıntı yok dedi bana ayın sonu tekrar kontrolüm var

Çok geçmiş olsun cnm inşaallah azalırv

Ayrıca dün mesela komşum doğum yaptı biz çok şaşırdık saati sasmiyo normalde 18 ne sezaryan günü vermişlerdi dün sabaha karşı direk suyu gelmis yoğun bı sekilde ambulans çağırmamislar 37 haftalikti

Belli olmuyor demekki cnm. Şimdi normal doğum mu yapmış oldu komşun

Pişik kremi bepanthol, diğer ürünleri dalin aldım şimdilik
Pişik kremini hastane vermişti şimdilik onu koyduk çantaya diğerleri için sadece şampuan kullanmayı düşünüyorum losyon yağ gerek görmüyorum sonuçta hepsi kimyasal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…