2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar göğüs pompası konusunda hala karar veremedim kesin gerekli mi, sizce manuel pompa olarak phılıps avent mi chicco mu indirimler varken alayım dedim
Bende hala almadım canım. Alıp almamakta da kararsızım ne yapacağm bilmiyorum..

Çok güzel olmuş canım ne kadara yaptirdin

Sağol canım 200 tl ye yaptırdım ledli yanınca da çok güzel duruyor.

Kızlar bebek maması olarak ne düşündünüz.sarilik olmasın diye ben ilk günlervericem.oglumda evolvia almıştım.aptamil nasıl acaba
Ben de dün sma aldım. Sarılık olmasın diye vericem süt ilk başta çok geliyomus sanki herkes öyle yazmış. Aptamile çok şekerli demişler.

Ben doğumdan sonra karar vereceğim cnm. Hasatne veriyor zateb başlangıçta. Yanı ihtiyaç olursa hastanede
Acaba doğum yapan annelerin sütü hemen geliyor mu ameliyat sonrası yoksa pompaya gerek duydular mı bilemiyorum ki canım geçen 2 çocuğu olan bi arkadaşım mutlaka al ne kadar uyarırsan o kadar süt oluyor dedi ama aklıma yatmıyor bi türlü sepete atıyorum elim varmıyor almaya

Kizlar sarılık olmasın diye mama mi verecekseniz.sarilik olmayan bebek az oluyor sanırım.

İnşallah canım benim küçük olması umrumda değil gerçekten ben büyütürüm onu ama küveze girer diye korkuyorum doğrusu sağlıkla gelir inşallah

Evet canım haklısın ben kiloluyum yani biraz iriyim ama eşim minyon ben 75 kiloyum eşim 60 kilo ve 170 anca boyu sanırım ona çekti küçük duruyor yaşına göre 33 yaşında 25 gibi duruyor

Canım Allah yardımcın olsun inşallah eşin bir an önce gönderir de sen de kendinle ilgilenebilirsin. Çok zor anlıyorum..
Bugün kardeşimde vardı Burda canım götürcem diyordu götürmicem dedi bende döndüm kardeşime dedim sen bekle beni hastanede enişten çocuklara baksın dedim eşim tamam dedi Melike bakamaz 3 tane çocuğa dedim ben bakarım dedi gelir giderim hastaneye dedi

Çok sağol canım evet strese sokmakta üzerine yok doktorumun ne bekliyor acaba 4 kilo bebek doğmasını mı anlamadım gitti valla

Günaydın arkadaşlar şampuan pişik kremi bebek losyonu hangi markaları aldınız mustela sebamed ve bi kaç marka arasında kaldım
Sampuan bebek yagi falan sebamed bilmiyorum tesaduf mu ama kizimda da onlari kullanmistim hic konak falan olmadi pisik bakim kremi de sudocrem

Evet canım haklısın valla iyice stres oldum birde başıma bu haldeyken getiriyor oğlunu oda strese sokuyor sanırım beni

Anladım canım eşin çocuklara bakacak kardeşin senin yanında olacak yani.. Hayırlısı olsun kuzum hakkınızda.

Iyi bari yalnız olmadığıma sevindim:)
Bende de isim yok aklimdakileri soyledim eşime dogsun hepsini kâğıtlara yazariz küçük kızım bi tane seçer olur dedi hatta bi ara artık sakasina mi yoksa ciddimiydi anlamadım kendi kardesiyle benim kardeşimin isimlerini koyalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…