Hahah. Melis türkçe isim. Ama latince isimler favorim benim gavur isimlerini seviyorum yani. ama arapca isimler de yabanci isim kategorisine giriyor. Hala muallâktayız isim konusunda biz de .net melis diyemiyoruz.
Bu ütü işi ne zormuş ya ufacık şeyler hemen biter diyordum daha zıbınları zor bitirdim çektim fişi dinleniyorum
Bir de daha yeni fitil ve toz kullandım enfeksiyon için ama lavabodan yeni çıksam bile sanki idrarımı tutuyormuşum gibi sancı giriyor kasıklarıma ve baskı oluyor. Yine mi enfeksiyon oldum acaba ?
Allah belasını versin o enfeksiyonun benimde hiç bitmiyo fitil kullanıyorum krem sürüyorum sürekli dikkat ediyorum günlük 2-3 kere çamaşırımı değiştiriyorum 1 hafta sonra yine oluyo. Ne yaparsam yapayım geçmiyo geçici çözümler hep bıktım valla artık
Kızlar göğüs pompası konusunda hala karar veremedim kesin gerekli mi, sizce manuel pompa olarak phılıps avent mi chicco mu indirimler varken alayım dedim
Kızlar göğüs pompası konusunda hala karar veremedim kesin gerekli mi, sizce manuel pompa olarak phılıps avent mi chicco mu indirimler varken alayım dedim
Ben hiç düşünmedim biberon koydum çantaya emzikle ama ne mama aldım ne de pompa çok gerek görmedim gerek olursa alınabilecek şeyler çünkü Rabbim önce bizi emmelerini nasip etsin bendeki batıl inanç gibi ne düşünür ne yaparsam belki lazım olur diye sanki evren o mesajı duymuş gibi lazım oluyor bende olumlu mesaj vermeye çalışıyorum evrene
Ben hiç düşünmedim biberon koydum çantaya emzikle ama ne mama aldım ne de pompa çok gerek görmedim gerek olursa alınabilecek şeyler çünkü Rabbim önce bizi emmelerini nasip etsin bendeki batıl inanç gibi ne düşünür ne yaparsam belki lazım olur diye sanki evren o mesajı duymuş gibi lazım oluyor bende olumlu mesaj vermeye çalışıyorum evrene
Değişik bi bakış açısı canım bende hani madem alınacaksa kesin gerekliyse indirimden alayım, sütü artırıyor, yoksa mastit falan oluyor gerekli oluyor diye ne bileyim çok kararsız kaldım