2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hahah. Melis türkçe isim. Ama latince isimler favorim benim gavur isimlerini seviyorum yani. ama arapca isimler de yabanci isim kategorisine giriyor. Hala muallâktayız isim konusunda biz de .net melis diyemiyoruz.
Ya evet ben de şöyle düşündüm simdi isim listemi olusturayim bebek doğunca inşallah ona bakıp karar verebilirim daha iyi olur

Allah belasını versin o enfeksiyonun benimde hiç bitmiyo fitil kullanıyorum krem sürüyorum sürekli dikkat ediyorum günlük 2-3 kere çamaşırımı değiştiriyorum 1 hafta sonra yine oluyo. Ne yaparsam yapayım geçmiyo geçici çözümler hep bıktım valla artık

Olsun canım gelmiş , güzel günlerde kullanın
Bende yaptırmak istiyorum ama karar veremiyorum tavsiyelere açığım
Ben şu keçeden yapılanları çok beğeniyorum çok tatlı duruyolar

Eklentiler

• C581CC74-D55B-411F-9FA1-FF39E8ACE9AA.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 36
  • E1CFCE5E-EB6F-41CA-8C51-0E29BCF51BC1.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 9229F936-4BE6-4A50-9274-37B6E93D274C.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bebek maması olarak ne düşündünüz.sarilik olmasın diye ben ilk günlervericem.oglumda evolvia almıştım.aptamil nasıl acaba

Ay maşallah. Ele avuca gelir dogunca. Biz gram gram alıyoruz:) 2570 olmustu gecen cuma benim. haftasıyla uyumlu ama nazlı biraz bizimkiler
Sağol canım valla benimkide gram gram alıyor ama hızlı alıyor tombiş olacak oğluşum boğum boğum bacakları butları yemelik

Kızlar göğüs pompası konusunda hala karar veremedim kesin gerekli mi, sizce manuel pompa olarak phılıps avent mi chicco mu indirimler varken alayım dedim

Kızlar göğüs pompası konusunda hala karar veremedim kesin gerekli mi, sizce manuel pompa olarak phılıps avent mi chicco mu indirimler varken alayım dedim
Ben hiç düşünmedim biberon koydum çantaya emzikle ama ne mama aldım ne de pompa çok gerek görmedim gerek olursa alınabilecek şeyler çünkü Rabbim önce bizi emmelerini nasip etsin bendeki batıl inanç gibi ne düşünür ne yaparsam belki lazım olur diye sanki evren o mesajı duymuş gibi lazım oluyor bende olumlu mesaj vermeye çalışıyorum evrene

Değişik bi bakış açısı canım bende hani madem alınacaksa kesin gerekliyse indirimden alayım, sütü artırıyor, yoksa mastit falan oluyor gerekli oluyor diye ne bileyim çok kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…