Değişik bi bakış açısı canım bende hani madem alınacaksa kesin gerekliyse indirimden alayım, sütü artırıyor, yoksa mastit falan oluyor gerekli oluyor diye ne bileyim çok kararsız kaldım
Biberon emzik karşı değilim çünkü onları kaynatmak dezenfekte etmek lazım ama mama yada pompa hemen alınabiliyor eczaneden gece bile olsa kızımda hiç kullanmayı düşünmemiştim yoğun bakıma alınınca doğduğunda mama biberon pompa vs her şey almak zorunda kaldım
Sirkeli suyla temizligi yap canım etkiliyo şuan zaten herkes de çok o akıntı her akıntı efeksiyon değil bence benimde bu sıra oluyo dün idrar tahlili de verdim her şey temiz yinede oluyo onun dışında peçete ben kendimi alistirdim sürekli iç çamaşırı değiştirmekten ziyade
Günlük ped kullanmayın sık sık çamaşır değiştirin ve ütüleyin onları sabun tozu ile yıkayın yumuşatıcı kullanmayın vajina jeller onlarla yıkayın alt kısmınızı ama ılık su ile aklıma bunlar geldi ilk doğumumda enfeksiyon çok olmuştu
Günlük ped kullanmayın sık sık çamaşır değiştirin ve ütüleyin onları sabun tozu ile yıkayın yumuşatıcı kullanmayın vajina jeller onlarla yıkayın alt kısmınızı ama ılık su ile aklıma bunlar geldi ilk doğumumda enfeksiyon çok olmuştu
Arkadaşlar 34 üncü haftamdayım. Bugün karnım ağrıyor. Ve sancım var biraz Ara Ara.
Yalancı sancı dan söz edilmişti bir ara burda.
Onlar böyle adet sancısı gibi mi.
Arkadaşlar 34 üncü haftamdayım. Bugün karnım ağrıyor. Ve sancım var biraz Ara Ara.
Kızlar bugun muayenem vardı 34+2 yim bebeğimin kilosu 2300 gr boyu 47 cm iyi dedi herseyi. Bebek dönmemiş sezeryan olursun dedi bu haftadan sonra dönme ihtimali cok düşük dedi. ilk kezde nst ye girdim oda normal cıktı
Kızlar bugun muayenem vardı 34+2 yim bebeğimin kilosu 2300 gr boyu 47 cm iyi dedi herseyi. Bebek dönmemiş sezeryan olursun dedi bu haftadan sonra dönme ihtimali cok düşük dedi. ilk kezde nst ye girdim oda normal cıktı
Canımm çok sevindim iyi olmasına her şeyin güzel haberlerle gelmişsin ne mutlu :)) Belli olmaz kuzum benim bebiiş 34-35 arası döndü baş aşağı o belli olmuyor. Maşallah size :))
Kızlar, hamdolsun bebek iyi ama sancılarım var 100 e kadar çıkıyor ama açıklık felan yok, suyum ve kan gelirse hemen gelmemi söylediler. Kilomuz 3000 gr boy 51 cm
Amin canım teşekkür ederim. 36+5te yaptım. Benim de ultrasonda en son 2500e yakın çıkıyordu ama doğum kilosu daha az oldu. 35. haftada ciğer geliştirici vurulmuştum onun çok etkisi olduğuna inanıyorum, erken doğum riskin varsa sende ol mutlaka bu iğneyi. Benim bebeğim çok şükür küvöze girmedi. Eğer nst sonucun iyiyse bebeğin kalp atışlarında sorun olmuyorsa az da olsa kilo alıyorsa endişelenme birkaç hafta daha bekleyebilir o şekilde. 35i atlattıktan sonra daha güçlü oluyor bebekler hele de kız bebişler daha dayanıklı emin ol
Kızlar, hamdolsun bebek iyi ama sancılarım var 100 e kadar çıkıyor ama açıklık felan yok, suyum ve kan gelirse hemen gelmemi söylediler. Kilomuz 3000 gr boy 51 cm
Bende bugün aynıyım karnımda baskı belimde ağrı var ve zor yürüyorum. Hareketleri De az düne nazaran. Takip edip duruyorum bugün bende. Enerjim de yok dediğin gibi kuru incir hurma tahin pekmez falan yedim ama gram enerjim yok benimde canım. Herhalde yaklaştıkça zamanımız ondan böyle hissediyoruz.
Maşallah canım ❣ saglicakla kucakla inşallah covid test kanda da bakılıyor 45 dkya çıkıyor sonuç. Özel saglik karsilamiyor ücretli oluyor. Tabi özel hastaneden bahsediyorum gittigin hastaneye göre farklılık gösterebilir
Saol canım hepimiz inşallah doktorum test için öyle söylemedi ama kan testi değil dedi üstelik birde özel hastane olduğu için paralı kişi başı 300 TL falanmış özel hastanelerin bunu zorunlu tutmalarını biraz da paragözlüklerine verdim ben bulmuşlar kolaydan para kazanmanın yolunu .
Bende bugün aynıyım karnımda baskı belimde ağrı var ve zor yürüyorum. Hareketleri De az düne nazaran. Takip edip duruyorum bugün bende. Enerjim de yok dediğin gibi kuru incir hurma tahin pekmez falan yedim ama gram enerjim yok benimde canım. Herhalde yaklaştıkça zamanımız ondan böyle hissediyoruz.
Canım sen kendini bebeğini vücudunu daha iyi bilirsin. İstersen git kuzum ne olur ne olmaz için rahat etsin hem. Benim kontrolüm yarın o yüzden nasıl olduğunu yarın görebilcem ama sen bi git istersen.