2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Değişik bi bakış açısı canım bende hani madem alınacaksa kesin gerekliyse indirimden alayım, sütü artırıyor, yoksa mastit falan oluyor gerekli oluyor diye ne bileyim çok kararsız kaldım
Biberon emzik karşı değilim çünkü onları kaynatmak dezenfekte etmek lazım ama mama yada pompa hemen alınabiliyor eczaneden gece bile olsa kızımda hiç kullanmayı düşünmemiştim yoğun bakıma alınınca doğduğunda mama biberon pompa vs her şey almak zorunda kaldım

Günlük ped kullanmayın sık sık çamaşır değiştirin ve ütüleyin onları sabun tozu ile yıkayın yumuşatıcı kullanmayın vajina jeller onlarla yıkayın alt kısmınızı ama ılık su ile aklıma bunlar geldi ilk doğumumda enfeksiyon çok olmuştu

Enfeksiyonum yok zaten canım çok şükür oldum olası ne sabun kullandım ne jel . İlişkiden dolayı filan olursa oluyo oda ister istemez engellenmiyo

Arkadaşlar 34 üncü haftamdayım. Bugün karnım ağrıyor. Ve sancım var biraz Ara Ara.
Yalancı sancı dan söz edilmişti bir ara burda.
Onlar böyle adet sancısı gibi mi.

Arkadaşlar 34 üncü haftamdayım. Bugün karnım ağrıyor. Ve sancım var biraz Ara Ara.
Evet canım çok hafif adet sancısı gibi oluyoor . Bzen bıçak saplanır gibi ağrı girip çıkıyor pozisyon değiştirince dinlenince geçiyor. Ağrın çok mu?

Kızlar bugun muayenem vardı 34+2 yim bebeğimin kilosu 2300 gr boyu 47 cm iyi dedi herseyi. Bebek dönmemiş sezeryan olursun dedi bu haftadan sonra dönme ihtimali cok düşük dedi. ilk kezde nst ye girdim oda normal cıktı
Canımm çok sevindim iyi olmasına her şeyin güzel haberlerle gelmişsin ne mutlu :)) Belli olmaz kuzum benim bebiiş 34-35 arası döndü baş aşağı o belli olmuyor. Maşallah size :))

Erken doğum olarak mı geçio doğumunuz 36+5 olunca

Benimde bugün belim çok ağrıyor hiç enerjim tadım yok ve yürüyemiyorum normal mi bilmiyorum hareketleri de daha azaldı sanki bu hafta

Benimde bugün belim çok ağrıyor hiç enerjim tadım yok ve yürüyemiyorum normal mi bilmiyorum hareketleri de daha azaldı sanki bu hafta
Bende bugün aynıyım karnımda baskı belimde ağrı var ve zor yürüyorum. Hareketleri De az düne nazaran. Takip edip duruyorum bugün bende. Enerjim de yok dediğin gibi kuru incir hurma tahin pekmez falan yedim ama gram enerjim yok benimde canım. Herhalde yaklaştıkça zamanımız ondan böyle hissediyoruz.

Saol canım hepimiz inşallah doktorum test için öyle söylemedi ama kan testi değil dedi üstelik birde özel hastane olduğu için paralı kişi başı 300 TL falanmış özel hastanelerin bunu zorunlu tutmalarını biraz da paragözlüklerine verdim ben bulmuşlar kolaydan para kazanmanın yolunu .

İnsallah öyledir canım bi aksilik olmasın da, bi yanım kalk doktora git diyor bi yanım bekle hemen panikleme diyor, kontrolde haftaya bilemiyorum

İnsallah öyledir canım bi aksilik olmasın da, bi yanım kalk doktora git diyor bi yanım bekle hemen panikleme diyor, kontrolde haftaya bilemiyorum
Canım sen kendini bebeğini vücudunu daha iyi bilirsin. İstersen git kuzum ne olur ne olmaz için rahat etsin hem. Benim kontrolüm yarın o yüzden nasıl olduğunu yarın görebilcem ama sen bi git istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…