Canım sen kendini bebeğini vücudunu daha iyi bilirsin. İstersen git kuzum ne olur ne olmaz için rahat etsin hem. Benim kontrolüm yarın o yüzden nasıl olduğunu yarın görebilcem ama sen bi git istersen.
Tamam canım ye bir bakalım ne yapacak değişiklik olmazsa git bekleme kuzum. İnşallah sıkıntı yoktur gönlünü ferah tutmaya çalış. Haberlerini bekliyorum yaz mutlaka kuzum.
Tamam canım ye bir bakalım ne yapacak değişiklik olmazsa git bekleme kuzum. İnşallah sıkıntı yoktur gönlünü ferah tutmaya çalış. Haberlerini bekliyorum yaz mutlaka kuzum.
Canımm çok sevindim iyi olmasına her şeyin güzel haberlerle gelmişsin ne mutlu :)) Belli olmaz kuzum benim bebiiş 34-35 arası döndü baş aşağı o belli olmuyor. Maşallah size :))
Acaba doğum yapan annelerin sütü hemen geliyor mu ameliyat sonrası yoksa pompaya gerek duydular mı bilemiyorum ki canım geçen 2 çocuğu olan bi arkadaşım mutlaka al ne kadar uyarırsan o kadar süt oluyor dedi ama aklıma yatmıyor bi türlü sepete atıyorum elim varmıyor almaya
Bende şekerli su vermeyi düşünüyorum 1 çay kaşığı sarılık olmasın DİE eskiden annemde wermiş abimle bana biz hiç sarılık olmamışız ne kadar doktorlar vermeyin desede o kadar da zararı olduğunu düşünmüyorum
Belki de canım yorduk belki de.. Aman iyi olsunlar da güzelce alalım kucağımıza yavrularımızı yarını da bi atlatsaydım yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapacak çok stres oluyorum
Belki de canım yorduk belki de.. Aman iyi olsunlar da güzelce alalım kucağımıza yavrularımızı yarını da bi atlatsaydım yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapacak çok stres oluyorum