2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım sen kendini bebeğini vücudunu daha iyi bilirsin. İstersen git kuzum ne olur ne olmaz için rahat etsin hem. Benim kontrolüm yarın o yüzden nasıl olduğunu yarın görebilcem ama sen bi git istersen.
Bakcam zaten canım şimdi tatlı bi şeyler yiyeyim biraz dinleyeyim dedim hala değişiklik olmazsa giderim büyük ihtimalle

Bakcam zaten canım şimdi tatlı bi şeyler yiyeyim biraz dinleyeyim dedim hala değişiklik olmazsa giderim büyük ihtimalle
Tamam canım ye bir bakalım ne yapacak değişiklik olmazsa git bekleme kuzum. İnşallah sıkıntı yoktur gönlünü ferah tutmaya çalış. Haberlerini bekliyorum yaz mutlaka kuzum.

1 veya 2 güne geliyo canim

Korkmayın mama vermekten.bende oğluma 2 gün mama verdim.daha sonra 2 yıl emdi.onemli olan sarılık olmasin

Evet hareketlendik tatlım çok şükür bende daha iyiyim uzandım şimdi dinlenmek iyi geldi
Çook sevindim canım iyi olmanıza maşallah bebişe de sana da benim ki de daha hareketli şuan sabahtan beri azdı hareketleri şuan iyi maşallah

Çook sevindim canım iyi olmanıza maşallah bebişe de sana da benim ki de daha hareketli şuan sabahtan beri azdı hareketleri şuan iyi maşallah
Çok şükür tatlım bende sana sevindim iyi bari demek onları bugün yorduk biz dinlenmeye geçince onlarda kendilerine geldi minik yaramazlar

Enfeksiyonum yok zaten canım çok şükür oldum olası ne sabun kullandım ne jel . İlişkiden dolayı filan olursa oluyo oda ister istemez engellenmiyo
Benimde önceden öyleydi hatta hamile kalmadan önce fitil kullanmıştım acaba onun için mi hamile kalamıyorum demiştim ama çok şükür geçti

Çok şükür tatlım bende sana sevindim iyi bari demek onları bugün yorduk biz dinlenmeye geçince onlarda kendilerine geldi minik yaramazlar
Belki de canım yorduk belki de.. Aman iyi olsunlar da güzelce alalım kucağımıza yavrularımızı yarını da bi atlatsaydım yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapacak çok stres oluyorum

Belki de canım yorduk belki de.. Aman iyi olsunlar da güzelce alalım kucağımıza yavrularımızı yarını da bi atlatsaydım yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapacak çok stres oluyorum
İnsallah çok hafif bi muayeneymiş canım hiç korkma inşallah 5 dk bile sürmeden olur biter güzel haberlerini ver inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…