Aynen bende hiç sorma valla hem artık kızımı güzelce kucağıma almak istiyorum hem de deli gibi korkuyorum stres yapıyorum. Şu 20-25 gün de bir geçseydi güzelce.. Yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapacak doğum şeklim biraz daha netleşecek. Ondan da korkuyorum...
Hay Allahım afedersin Ama güldüm yanı.
Alini güzel değil canım yaa. İlla değişik olacak diye yapma lütfen. Ama alina olabilir ama kimse balına da demez sen söylemezsen
Benimki Ahsen lina olacak. Sende lina koyabilirsin
Saol canım hepimiz inşallah doktorum test için öyle söylemedi ama kan testi değil dedi üstelik birde özel hastane olduğu için paralı kişi başı 300 TL falanmış özel hastanelerin bunu zorunlu tutmalarını biraz da paragözlüklerine verdim ben bulmuşlar kolaydan para kazanmanın yolunu .
Bu kandan antikor bakmak yanıltıcı oluyor ya. Antikor geliştirmek için o an pozitifsen bile 3 5 gün geçmesi gerekiyor. Benim kuzenime de bi özel poliklinik kan testi yapmış negatif görmüşler ama aslında pcr yapılsa pozitifmiş. O da nasılsa negatifim deyip dayıma yengeme geçirmiş. Dayım şu an entübe. hastaneler de sırf para için kandan antikor bakıyorlar boşuna yani.. yazık.
Acaba doğum yapan annelerin sütü hemen geliyor mu ameliyat sonrası yoksa pompaya gerek duydular mı bilemiyorum ki canım geçen 2 çocuğu olan bi arkadaşım mutlaka al ne kadar uyarırsan o kadar süt oluyor dedi ama aklıma yatmıyor bi türlü sepete atıyorum elim varmıyor almaya
Bence gerekli bir ihtiyaç canım. Neden mi mesela inşallah sütun fazla diyelim bebişin emdikten sonra sagip dolaba atabilirsin. Göğüs ne kadar rahat boşalırsa o kadar güzel doluyor. Yada bebişi babasına bırakıp dışarı çıkacaksın mesela sagip sütünü bırakabilirsin. Ama ben manüel önermem elektrikli çok iyi oluyor. Letgo bakabilirsin. Benim kızım prematüre doğduğu için hemen almıştık madela cokkk memnunum emektarim o benim ❤
Doktorumun söylediği 2500 - 4000 kilo olan bebekte bizim için aynı dedi 4000 kilo doğan bebekte küveze girebilir dedi önceden bende takıyodum çünkü ama doktorun açıklamaları beni rahatlattı zayıfta olsa kiloluda olsa küveze girme ihtimali aynıymış kafana takma rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Bu kandan antikor bakmak yanıltıcı oluyor ya. Antikor geliştirmek için o an pozitifsen bile 3 5 gün geçmesi gerekiyor. Benim kuzenime de bi özel poliklinik kan testi yapmış negatif görmüşler ama aslında pcr yapılsa pozitifmiş. O da nasılsa negatifim deyip dayıma yengeme geçirmiş. Dayım şu an entübe. hastaneler de sırf para için kandan antikor bakıyorlar boşuna yani.. yazık.
Yaaa çok üzüldüm Allah şifa versin canım. Benim kanama olunca tam daha girişte dediler önce test yapılacak sonuca göre yatış olacak. Eşim tabi çıldırdı dedi ki, ya o sonuç çıkana kadar burda dogum olursa bunun sonucuna katlanacakmisiniz. Hemen yatışa aldılar sonra. Tabi o zaman hastane pandemi hastanesi değildi. Sonuç pozitif çıksa beni devlete yonlendircekti.
Işı tamamiyle para gelsin olayına çevirmişler. Allah yardimcimiz olsun gerçekten zor bir dönemde doğumlarımız