2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnsallah çok hafif bi muayeneymiş canım hiç korkma inşallah 5 dk bile sürmeden olur biter güzel haberlerini ver inşallah
İnşallah canım çok stres oldum inşallah 5 dkda bakar biter.. Amin canım inşallah. :) Sabahı zor ederim ben yine bu gece :)

En hayırlı şekilde sonuçlanır inşallah canım

Benim adım da Alina :) 37 yaşıma geldim hiç balina diyen olmadı

Aynen benim gittiğin hastanede de 300 tl ama kandan bakıyorlar canim

Aynen benim gittiğin hastanede de 300 tl ama kandan bakıyorlar canim
Bu kandan antikor bakmak yanıltıcı oluyor ya. Antikor geliştirmek için o an pozitifsen bile 3 5 gün geçmesi gerekiyor. Benim kuzenime de bi özel poliklinik kan testi yapmış negatif görmüşler ama aslında pcr yapılsa pozitifmiş. O da nasılsa negatifim deyip dayıma yengeme geçirmiş. Dayım şu an entübe. hastaneler de sırf para için kandan antikor bakıyorlar boşuna yani.. yazık.

Bence gerekli bir ihtiyaç canım. Neden mi mesela inşallah sütun fazla diyelim bebişin emdikten sonra sagip dolaba atabilirsin. Göğüs ne kadar rahat boşalırsa o kadar güzel doluyor. Yada bebişi babasına bırakıp dışarı çıkacaksın mesela sagip sütünü bırakabilirsin. Ama ben manüel önermem elektrikli çok iyi oluyor. Letgo bakabilirsin. Benim kızım prematüre doğduğu için hemen almıştık madela cokkk memnunum emektarim o benim ❤

Şuan kaç haftalıksın kaç gram canım bebeğin

Yaaa çok üzüldüm Allah şifa versin canım. Benim kanama olunca tam daha girişte dediler önce test yapılacak sonuca göre yatış olacak. Eşim tabi çıldırdı dedi ki, ya o sonuç çıkana kadar burda dogum olursa bunun sonucuna katlanacakmisiniz. Hemen yatışa aldılar sonra. Tabi o zaman hastane pandemi hastanesi değildi. Sonuç pozitif çıksa beni devlete yonlendircekti.
Işı tamamiyle para gelsin olayına çevirmişler. Allah yardimcimiz olsun gerçekten zor bir dönemde doğumlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…