2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bol c vitamini al parol iç bi tane de dinlen biraz baktın hala kötü hissediyosun nefes darlığın falan var doktorunla görüş
meyve cayi yapip iciyorum ama parol icmedim bogazim cok fena iyi gelir mi ki parol

bende gitmek istemiyorum da esim bi hastaneye git diyip duruyor

Bende grip oldum canım doktorum 5 günlük ilaç verdi düzeldim.. ilerlemeden bence görüş hamileyken ağır gidiyor grip
ay ilac kullanabiliyor muymusuz ya zaten ilac kullanamam diye gitmek istemiyordum

Ah bu nazlı kızlar
Benimki bugün ilk defa azıcık da olsa gösterdi yüzünü
Ama yine pek usluydu doktorun yanında kıpırdamadı bile

Kontrolden geldik.
Yine karın çevresi 2 hafta geri çıktı
Bugün tam 33+0 olduk 1920 gram çıktı bilmiyorum çok mu zayıf.
Kan akışı da iyi dedi ama niye oluyor böyle anlamadım kafaya takmayacağım artık inşallah sağlıklı doğar meleğim.

Alır canım daha merak etme sen bol bol kaşar süt yoğurt tüket

Alır canım daha merak etme sen bol bol kaşar süt yoğurt tüket
Beslenmeyle alakalı yapabileceğim bişey kalmadı canım inan ki.
Süt muz yoğurt baklagil et yumurta taze kuruyemiş hepsini bolca tüketiyorum ama olmayınca olmuyor demek ki. Zaten şeker de var öyle bal pekmez yiyemiyorum.
Başka da gelmiyor elimden bişey.

Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz belki tarihle ilgili bişi derler
Geldimmm canım... Evett kızlar geldim kontrolden. Nstde bir sancı falan çıkmadı temiz gayet iyi. Çatı muayenesi yaptı biraz utandım ama sandığım kadar zor değilmiş. Herhangi bir açıklık yok doğum belirtisi yok çatı kemiklerin şuan için uygun gözüküyor %80 normal doğum dedi. O yüzden tarihimiz yok şimdilik. Nst için randevu vermişti sadece kendisi için vermemişti arada alıcam demişti o yüzden miniğimin boy kilo ölçümünü yapmadı. Haftaya perşembeye de aynı şekilde randevu verdi ama haftaya boy kilo da bakıcaz dedi. İnşallah zamanını böyle güzelce doldurur kızım. Nstde doğru düzgün hiç kımıldamadı korkuttu beni son bir kaç dk kala kımıldadı hanımefendi

Çokk teşekkür ederiz çok güzel yazmışsınız en azından bir nebze de olsa hem moral verdiniz hem de gerçekleri yansıttınız çok sağolun.

Selam kizlar 25 kasimda saglik ocagi kontrolum var benimde dr.26 aralik demisti dogum icin vakalar cok artti acikcasi hastaneye kontrole gitmeye de korkar oldum hastaneden bulasti diye soyleyenler de cok var burada .son kontrole gittigimde hersey normal demisti dr.ama son ayda da biliyorum nst vs istiyolar sizce ne yapmaliyim yada siz nasil yapiyosunuz dr.kontrolunu

Canım spor ya da yürüyüş yapıyor musun?

Kizlar cok fena gribim ya doktorla gorusmem gerekir mi acaba
Canım parol sadece ağrılarını alır bir nebze rahatlarsın ama boğazına pek etki etmez. Önce telefonda doktorunla görüş bence ona durumu anlat belki ona göre bir reçete yazıp telefondan da atabilir ya da gel bekleme de diyebilir. Önce doktoruna danış kuzum ona göre hareket et. Bence bekleme ilerlerse çok daha zor atlatabilirsin. Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin.

Ne güzel anlatmışsınız okudukça bi olumlama hafifleme geldi. Ellerinize ağzınıza sağlık Allah size ve bebeğinize hayırlı ömürler versin.
Kizlar cok fena gribim ya doktorla gorusmem gerekir mi acaba
Canım evdeki imkanları kullan, meyve yoğurt tüket ve bal limon çayı iç bol bol iyi gelir doktora da tlfden danış bi durumunu. Çek geçmiş olsun.
Çok şükür canım bak geçti gitti bile, maşallah iyi haberlerini aldın artık meleğini bekle sakin sakin olumlu düşün hep

Ah bu nazlı kızlar
Benimki bugün ilk defa azıcık da olsa gösterdi yüzünü
Ama yine pek usluydu doktorun yanında kıpırdamadı bile
Hiç sorma benimkide nstde hiç kımıldamadı cadı kızım benim şimdiden kök söktürüyor bana. Nstde kımıldamadı korkuttu şimdi kıpır kıpır cimcimem
Kuzum üzülme benimki de kaç haftadır hep 2,5 hafta geriden geliyor kilo olarak. Bizim beslenmemizle alakalı bir durum değilmiş bende sordum doktoruma onu. Belki böylesi daha hayırlıdır senin için dedi doktorum normal doğum yapabilmem için kilosu iyi dedi. Doğunca besler kilo aldırırsın üzülme dedi. Bende çok üzülüyordum ama sağlıklı olsun da takmıyorum artık doğunca biz besleriz onları sütlerimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…