2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Annemin dayısı korona dan vefat etti 60 yaşında
Sapasağlam insan, astımı varmış ama genel sağlık durumu gayet iyiydi.
Bu hastalığın şakası yok
Allah hepimizi korusun arkadaşlar
böyle duyunca hem üzülüyor hem de çok korkuyorum

Bu hastalığın şakası yok
Başınız sağolsun canım, dayını da Allah rahmet etsin, Allah sizlere hayırlı sağlıklı ömürler versin.

Eklentiler

• 9557A242-616E-4CCC-8D13-94F2A293525A.webp
    13 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar böyle bişey gördüm biberona alismaması için alternatif olabilir

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-12-17-05-35-27.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 112
Ben yan yatış yastığı aldım inşallah kullanışlı olur
Mantıklı kusmayı refluyu önlemek için yönünü değiştirip yatirabilinir bebeğin kafasinin şekli yatırma şekline göre de degisiyo diye biliyorum ben bundan almadım yan şekilde yastıklarla desteklemeyi düşünüyorum

alır alırr sen şimdiden sonra gör kilo almayı

bende seviyordum ama son kontrolumde aklimda soru isaretleri kaldi biraz sogudum doktordan ama yine de ona gidicem tekrar
Bende ilk zamanlar özele gittim bana ikili tarama yaptırcan mı dedi yok dedim yaptırsamda aldırmıycam boşuna 9 ayımı stresle geçirmek istemiyorum dedim. Sonra bidaha gittim yine sordu yok dedim ultrasona bakarken yaptırsan iyi olur ensesi kalın gibi dedi sınırda dedi. O gece sabaha kadar uyumadım ertesi gün hemen devlete gittim herhangi bişey yok dedi. Yinede ikili tarama yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı. Sonra 7. Ayımda da suyun fazla şeker testi yaptır dedi iyce gıcık oldum. Her gitmemde test yaptır şunu yaptır deyip duruyo. Doktor hastaneye çalışıyo sırf para için insanların moralini bozuyo. Bende soğudum özeldeki doktordan daha da gitmedim. Devletteki doktorum çok iyi herşeyini gösteriyo özel gibi aynı bak ayakları kalbi kafası kilosu.. ilk doğumumda devletti bi sorun yaşamadım çok şükür bundada devlette olcam

Makinada mi yıkadın acaba. Hangi programda sıktırma yaparak mi yapmayarak mi?
Basta 30 dakikada siktirma yapmadan yikadim. Sonra baktim cok islak cikti asla kurumaz siktirma yapmaya attim 13dk lik 800 ya da 1000 devirde siktirdim emin degilim hicbir sey olmadi surekli yikamaya gerek olmaz zatrn bence posetten cikti diye yikadim ben

Bu hastalığın şakası yok
Başınız sağolsun gerçekten bu hastalığın şakası olmadığını yakınlarımda çıkınca anladım rabbim herkesi korusun tez wakitte şu illet hastalıktan kurtuluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…