2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
benimki testler hakkinda hic telkinde bulunmadi aksine fazla tahlil falan yaptirmiyor. Dogum yil basindan sonraya denk gelirse ben takipli hastam diye gorusur zamsiz odeme yapmanizi saglamaya calisirim dedi para konusunda bi guvensizligim yok yani. Sadece nst hakkinda hic yorum yapmadigi icin soru isaretlerim oldu ama sanirim fazla pimpiriklendim ben

Kızlar karın çevresi geriliği haftanız ilerledikçe açılırsa mutlaka dikkat edin. Bazı bebekler sadece zayıf olduğu için böyle olsa da bazılarını eşi besleyemiyor. Benim bebeğimin eşi çok küçük çıktı doğumda bundan dolayı büyüyememiş yavrum. Bebeğin gelişimi ilerleyemediği için belli bir haftadan sonra eşinden bebeğe ulaşan oksijen kalp ve beyin gelişimi için çalışıyormuş bu yüzden bebek hareketlerinde azalmaya sebep oluyormuş. Hareketlerini muhakkak çok sıkı takip edin. Nst sonuçları da çok önemli. Ben yakın takibe alınmasam belki daha kötü sonuçlarla karşılaşacaktık. Allah korudu ki erkenden farkedip doğuma alındım. Kötü örnek olmak istemem ama tedbirli olmakta da fayda var. İçinize sinmeyen bişeyler varsa mutlaka başka doktorlara da görünün, insanın içine düşüyor zaten bişey varsa

Saol kuzum yazdığın için boyu uzamıyordu merak ediyordum çok şükür uzamış 35 haftaya göre iyimi peki
Tabi normal 45 cm doğan bile var o sizinle alakalı minyonsaniz olabiliyo ama şuan haftasına göre normal olcude. Benim şuan 33 um 46 cm filan ama eşimin boyu 186 filan ondan doktor normal diyo haftasının ilerisinde pek de kafaya takmamak lazım doğunca anlasiliyo çünkü az da cikiyomus çok da tam tutmuyomus o ölçümler illaki yanılma payı oluyomus

Iyi ben de yikayayim o zaman. Etiketinde yikanmaz yaziyordu da tırstım azcik

İnşallah canım Son zamanlarımız dikkati iyice arttırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…