2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah canım ne güzel haberler gözün aydın

Evet canım yarım saat falan beklenmesi gerek sanırım. Ama eşiyle beraber çıkarıyorlar aslında belki sezaryende de olabilir. Doktora danışmak lazım
Herkes kabul etmez bazen videolarda rastliyorum ünlü doktorlar yapiyo ama kaç dk beklenir bilemem de o durumda beklenmesi ne kadar sağlıklı bilemedim vücut ısısı için Kasım annelerinden biri doğum yapmis bebek bronsit olmus yoğun bakımda yatiyodu en son anneden geçmiş sanırım

Evet canım yarım saat falan beklenmesi gerek sanırım. Ama eşiyle beraber çıkarıyorlar aslında belki sezaryende de olabilir. Doktora danışmak lazım
Ben sorum.hemen kesmiyorum zaten biraz bekliyorum dedi.ama cok fazla da bekleyemem bilubrin değeri yükseliyor dedi sarılık sanırım

saol kuzum ya içim rahatladı hayırlısı ile sağlıkları yerinde olsun da Bizimde boy çok uzun sayılmaz

40.hafta dolunca mi alacak ? Epey geç demiş masallahi var yoksa kuzunun

Evet canım 2 haftayı geçmez inşallah. Ben de ne kadar takmıyorum desem de bu sebepten dolayı erken doğum olmasından korkuyorum.
Nasip tabi belli olmaz. Şükür hareketli bir bebek ama daha da dikkat edeceğim bundan sonra.

Annemin dayısı korona dan vefat etti 60 yaşında
Sapasağlam insan, astımı varmış ama genel sağlık durumu gayet iyiydi.
Bu hastalığın şakası yok
Allah hepimizi korusun arkadaşlar
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

Sağol canım daha da dikkat edeceğim bundan sonra. Şükür Allah A şimdilik bir sıkıntı yok bakalım haftaya ne diyecek. İnşallah güzelce alırız kucağımıza miniklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…