2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam kızlar salı günü kontrolüm vardı gittim gittiğimde 33+1 di kilosu 2.295 di boyunu söylemedi ben de unuttum sormayı nst ye bağladı ufak sancılar çıktı normal falan dedi ama yine de ilaç verdi akıntım var diyince de fitil verdi benimle aynı haftalarda olup ufak sancısı çıkan var mı o kafama takıldı biraz

benim 30. haftada 40-50lerde cikmisti dr gayet iyi dedi bende anlamadim nasil gayet iyi

Masallah boyuda yaklaşık 45 cm vardır canım . Benimde sancım oluyo hepsi normal dedi nst ye baglandim iki kez 30 40 larda çıktı hiç bişey yokmuş

İçim biraz rahatladı ya teşekkür ederim demek bu haftalarda ufak sancılar olabiliyor
Aynen bende gittim böyle adet sancısı gibi bir biseyler oluyodu bebekle ilgili değilmiş kasık fıtığı ameliyatli olduğumdan yoğun hissediyomusum doğum pozisyonunu aldığından

Aynen bende gittim böyle adet sancısı gibi bir biseyler oluyodu bebekle ilgili değilmiş kasık fıtığı ameliyatli olduğumdan yoğun hissediyomusum doğum pozisyonunu aldığından
Aman sağlıkla hayırla zamanında gelirler inşallah biz de ufak şeylerden nem kapmaya başladık iyice

Aynen benimki de 40 50 lerde çıktı sancım normal dedi ama ilaç da verdi yine de
bana ilac falan vermedi gayet iyi 1 ay sonra gel dedi yolladi. Ozel hastane o kdar para veriyoruz ama yeterince ilgi yok sanki

Evet bazı doktorlar özel de olsa pek tatmin etmiyor insanı ama benim doktoru seviyorum baya ilgili
bende seviyordum ama son kontrolumde aklimda soru isaretleri kaldi biraz sogudum doktordan ama yine de ona gidicem tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…