Ben özel muayenehaneye gidiyorum cnm riskli gebeyim şimdiye kadar kontrollerim en fazla 3 hafta oldu . Bi kere para alıyorsa 2 kere almıyor doktorum. Bi de her zaman ulaşabiliyorum. Ağrım olduğunda da acil aldı aradan hep . Özel hastanedeki doktorlara ulaşmak biraz daha mı zor
Ben özel muayenehaneye gidiyorum cnm riskli gebeyim şimdiye kadar kontrollerim en fazla 3 hafta oldu . Bi kere para alıyorsa 2 kere almıyor doktorum. Bi de her zaman ulaşabiliyorum. Ağrım olduğunda da acil aldı aradan hep . Özel hastanedeki doktorlara ulaşmak biraz daha mı zor
_Lila
bence bebeğin kilosu gayet normal. Ama ev içinde de olsa yürüyüş yaparsan yarım saatlik kan dolaşımın hızlanır. Bebeğe daha fazla kan akışı sağlarsın bir hafta dene istersen. Hem doğum için pelvis bölgeni de güçlendirmiş olursun
Selam kizlar 25 kasimda saglik ocagi kontrolum var benimde dr.26 aralik demisti dogum icin vakalar cok artti acikcasi hastaneye kontrole gitmeye de korkar oldum hastaneden bulasti diye soyleyenler de cok var burada .son kontrole gittigimde hersey normal demisti dr.ama son ayda da biliyorum nst vs istiyolar sizce ne yapmaliyim yada siz nasil yapiyosunuz dr.kontrolunu
Ben mutlaka gidiyorum canım. Şimdi haftada 1 e düştü kontrollerim. Benim muaynehane o açıdan daha az insan sirkülasyonu var ama olavaj olan her yerde olur. Allah a emanetiz tebdir bizden
Beslenmeyle alakalı yapabileceğim bişey kalmadı canım inan ki.
Süt muz yoğurt baklagil et yumurta taze kuruyemiş hepsini bolca tüketiyorum ama olmayınca olmuyor demek ki. Zaten şeker de var öyle bal pekmez yiyemiyorum.
Başka da gelmiyor elimden bişey.
Kuzum bendede şeker var pekmez yiyorum yükseltmiyor beni sen kac haftalıksın birde böyle şeyleri kafana takma lütfen genetik yapıya bağlı olan birşey doğuma kadar olur o sen hiç merak etme benim kuzenim 1 kilo 50 gram doğmuş sen kafana takma bunları sen veya eşinle alakalı genetik böyledir
Kızlar ağdaya gittim ama bende benlikten çıktım ya içtiğim ilaçlardan mı hormonlardan mı çok acı çektim ama iyiki zamanın da genital için lazere gitmişim de en azından azdı ordaki tüylerim artık bu isim de bitti çok.sukur
Benim sezeryan ya yeni gittim doktora 3.600 kilo gelişimini tamamlamış ama doktor yibede almıyor gelişimi 40 haftaya uyumlu ama resmi adetime göre 37 haftalığım bakalım doktor dedi suyun gelmezse 3 aralık saat 11 de allah izin verirse miniğim kollarımda olucak
_Lila
bence bebeğin kilosu gayet normal. Ama ev içinde de olsa yürüyüş yaparsan yarım saatlik kan dolaşımın hızlanır. Bebeğe daha fazla kan akışı sağlarsın bir hafta dene istersen. Hem doğum için pelvis bölgeni de güçlendirmiş olursun
Kuzum bendede şeker var pekmez yiyorum yükseltmiyor beni sen kac haftalıksın birde böyle şeyleri kafana takma lütfen genetik yapıya bağlı olan birşey doğuma kadar olur o sen hiç merak etme benim kuzenim 1 kilo 50 gram doğmuş sen kafana takma bunları sen veya eşinle alakalı genetik böyledir
33+0 bugün canm, Allah Allah doğal olduğu için mi yükseltmiyor acaba.
İnşallah doğuma kadar 3e yaklaşırız, eşimin maşallahı var ama ona benzememiş bana benzemiş
Bende geçen haftaki ihmalkarlığımın sonucu olarak bi kaç gündür griple uğraşıyorum canım bol bol zencefil ıhlamur iç limonlu birde sarımsak dilimleyip yuttum ilaç gibi suyla meyve kefir.. Sanki daha iyiyim gibi ben kendimi bildim bileli gripleri çok ağır geçiririm inşallah o derecelere gelmem. Rabbim şifa versin
Kızlar ağdaya gittim ama bende benlikten çıktım ya içtiğim ilaçlardan mı hormonlardan mı çok acı çektim ama iyiki zamanın da genital için lazere gitmişim de en azından azdı ordaki tüylerim artık bu isim de bitti çok.sukur
Benim sezeryan ya yeni gittim doktora 3.600 kilo gelişimini tamamlamış ama doktor yibede almıyor gelişimi 40 haftaya uyumlu ama resmi adetime göre 37 haftalığım bakalım doktor dedi suyun gelmezse 3 aralık saat 11 de allah izin verirse miniğim kollarımda olucak
Hayırlısı olsun hakkınızda canım benim inşallah sağlıkla güzelce alırsın miniğini kucağına :) Bakalım benim kız ne zaman gelicek belli değil :) sat a göre görünen 5 aralık ama bakalım keyfi ne zaman gelirse :)