2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
bende seviyordum ama son kontrolumde aklimda soru isaretleri kaldi biraz sogudum doktordan ama yine de ona gidicem tekrar
Ben özel muayenehaneye gidiyorum cnm riskli gebeyim şimdiye kadar kontrollerim en fazla 3 hafta oldu . Bi kere para alıyorsa 2 kere almıyor doktorum. Bi de her zaman ulaşabiliyorum. Ağrım olduğunda da acil aldı aradan hep . Özel hastanedeki doktorlara ulaşmak biraz daha mı zor

ulasmak zor degil de herseyi detaylariyla aciklamiyorlar gibi geldi bilmiyorum

_Lila bence bebeğin kilosu gayet normal. Ama ev içinde de olsa yürüyüş yaparsan yarım saatlik kan dolaşımın hızlanır. Bebeğe daha fazla kan akışı sağlarsın bir hafta dene istersen. Hem doğum için pelvis bölgeni de güçlendirmiş olursun

Ben mutlaka gidiyorum canım. Şimdi haftada 1 e düştü kontrollerim. Benim muaynehane o açıdan daha az insan sirkülasyonu var ama olavaj olan her yerde olur. Allah a emanetiz tebdir bizden

Kuzum bendede şeker var pekmez yiyorum yükseltmiyor beni sen kac haftalıksın birde böyle şeyleri kafana takma lütfen genetik yapıya bağlı olan birşey doğuma kadar olur o sen hiç merak etme benim kuzenim 1 kilo 50 gram doğmuş sen kafana takma bunları sen veya eşinle alakalı genetik böyledir

Kızlar ağdaya gittim ama bende benlikten çıktım ya içtiğim ilaçlardan mı hormonlardan mı çok acı çektim ama iyiki zamanın da genital için lazere gitmişim de en azından azdı ordaki tüylerim artık bu isim de bitti çok.sukur

Hadi hayırlısıyla inşallah gelir miniğin canım valla benim tarih tam net değil ama bana da artıl şu son haftalar geçmiyor
Benim sezeryan ya yeni gittim doktora 3.600 kilo gelişimini tamamlamış ama doktor yibede almıyor gelişimi 40 haftaya uyumlu ama resmi adetime göre 37 haftalığım bakalım doktor dedi suyun gelmezse 3 aralık saat 11 de allah izin verirse miniğim kollarımda olucak

Olur onu da deneyeyim madem
Dediğin gibi doğum için de faydalı olur.
33+0 bugün canm, Allah Allah doğal olduğu için mi yükseltmiyor acaba.
İnşallah doğuma kadar 3e yaklaşırız, eşimin maşallahı var ama ona benzememiş bana benzemiş

Kizlar cok fena gribim ya doktorla gorusmem gerekir mi acaba
Bende geçen haftaki ihmalkarlığımın sonucu olarak bi kaç gündür griple uğraşıyorum canım bol bol zencefil ıhlamur iç limonlu birde sarımsak dilimleyip yuttum ilaç gibi suyla meyve kefir.. Sanki daha iyiyim gibi ben kendimi bildim bileli gripleri çok ağır geçiririm inşallah o derecelere gelmem. Rabbim şifa versin

Hormonlardandır diye düşünüyorum acı çekmenin sebebini. Şükür o iş de bitmiş ne güzel :) Doğum zamanın belli miydi senin?

Hayırlısı olsun hakkınızda canım benim inşallah sağlıkla güzelce alırsın miniğini kucağına :) Bakalım benim kız ne zaman gelicek belli değil :) sat a göre görünen 5 aralık ama bakalım keyfi ne zaman gelirse :)

Ay ben de geçen hafta gittim çok acı çektim ben de hamilelikte galiba acı daha çok hissediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…