2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebeği çırılçıplak beklettiklerini sanmıyorum Anne kucağına bezle falan verirler. Bir de bronsit bulaşıcıdır üşütmekten olmaz ki. Ben de doktoruma danışacağım yapılabilirse çok isterim olmazsa da sorun değil

Çıplak bekleteceklerinden değil ama yinede vücut ısısının sağlanması gerekiyo hemen giydiriyolar filan doktora danisilmasi lazım dediğin gibi

Kızlar hamileliğimin başından beri kabızlık sorunum var. Magnezyumu 2 içiyodum bi on gün kadar tek içiyorum ve bağırsaklarım resmen durdu. Dün de çok zorlandim ve ağrım oldu arkamda. Bugün nohut büyüklüğünde bi şişlik olmuş malesef hemoroid olmuş olabilirmiyim hemen yaa yoksa zorlanmadan mi sismistir. Ilk defa başıma böyle bisey geldi. Şeker olduğu için hoşaf kayisi filan yiyemiyorum.

Aynen 40 hafta olunca normal doğumla olacak inşallah. tabi o arada gelmezse
Bana da normal doğum diyorlar 40. Haftaya kadar beklerse aralık annesi olacağım yok paşam beklemezse ki bayağı aşağı indi az kaldı bence doğuma kasım annesi olacağım

Geçmiş olsun canım hemen olur mu bilmiyorum ama probiyotik alman lazım ben hamileliğinin başından beri vinalac vitamin kullanıyorum kabız olmamak için dr danışıp kullanabilirsin yada kefir iç belki iyi gelir

Bana da normal doğum diyorlar 40. Haftaya kadar beklerse aralık annesi olacağım yok paşam beklemezse ki bayağı aşağı indi az kaldı bence doğuma kasım annesi olacağım
Valla benim de indi bayağı aşağı ama şuan bekleyecekmiş gibi gözüküyor bugün muayenem vardı açılma yok sancı falan da yok erken doğum belirtisi yok sanırım ben Aralık annesi olacağım

Şekersiz suda bekletip yiyemez misin cnm
Bende de magnezyumu bırakınca kabızlık oldu yeni yeni alışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…