2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben yan yatış yastığı aldım inşallah kullanışlı olur
İlk kızımda kullandım. Şimdi yeniden aldım. Kustu mu boğazına kaçar mı diye korkmamı engelledi. Sadece yatırırken hep bebeği diğer tarafına yatırdım aklınızda olsun. Kafasının şekli düzgün olsun

Valla benim de indi bayağı aşağı ama şuan bekleyecekmiş gibi gözüküyor bugün muayenem vardı açılma yok sancı falan da yok erken doğum belirtisi yok sanırım ben Aralık annesi olacağım
Bende de belirti yok sancı yok kasılma yok açılma yok sanırım 1 2 hafta daha bekleriz

Geçmiş olsun canım hemen olur mu bilmiyorum ama probiyotik alman lazım ben hamileliğinin başından beri vinalac vitamin kullanıyorum kabız olmamak için dr danışıp kullanabilirsin yada kefir iç belki iyi gelir

Canım bende Imom kullanıyorum omega içerdiği için, o kadar çok yoğurt süt tuketiyorum ki ama bi türlü kurtulamadım kabizliktan. Hemoroid oldum diye korkuyorum. Daha öncede çok zorlandim ama böyle şiş bisey yoktu vinalac a bi bakayım.
Şekersiz suda bekletip yiyemez misin cnm
Bende de magnezyumu bırakınca kabızlık oldu yeni yeni alışıyorum

Malesef yiyemiyorum canım şekerim çok yukseliyo magnezyumu iki icerken daha iyiydim yine 2 icecem. Hamilelik zor gerçekten

Canım hemen hemoroid çıkmaz . Sıcak suya çok az bal karistir bı kereden bişey olmaz inan cok rahatlatiyo bağırsakları fazla da ikinmamaya çalış bende aynı durumdayım şuan yada geceden suyun içine iki tane kayısı koy sabah ye suyunu da iç oda çok işe yariyo kendini şartlandırma o kadar şekerli değil ki bunlar

Bende vinelac kullanıyorum gayet iyi geliyo gaz sancima filan

Annemin dayısı korona dan vefat etti 60 yaşında
Sapasağlam insan, astımı varmış ama genel sağlık durumu gayet iyiydi.
Bu hastalığın şakası yok
Allah hepimizi korusun arkadaşlar
Artık ne kadar yakınlarımıza geldi dimi Allah rahmet etsin. Bizim de çok var cevrede eşimin kardeşi de sanırım pozitif yarın çıkacak sonuç. Ve birlikte yolculuk yaptılar aynı arabada hiç bu kadar yaklaşmamıştı bize
Rabbim şu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin. Yavrularımıza sağlıcakla kavuşalım kucaklayalım doya doya insallah

İyi geceler kızlar bende oğlumun çamaşırlarının bir kısmını yıkadım daha çok iş var valla bu zamana bırakmakla iyi mi kötü mü yaptım bilemedim tozlanmasın dedim ama erken yapsam daha kolay hallolurdu sanki ağrılarım arttı birde üstüne grip oldum artık zorlanarak da olsa tamamlayıp çantamı hazırlamam lazım inşallah..

10 gündür sağ alt kaburgamda dayanılmaz ağrı oluyor kızlarımın gebeliklerinde olmamıştı ağlayasım geliyor bazen var mı aynı sıkıntıyı yaşayan

Eklentiler

• IMG_20201113_005324.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 59
Aynen o kadar takılma doktorun iyiyse. Benim bahsettiğim doktor çok garip bi kadın eşim covid oldu 1.5 aya yakın gidemedim hastaneye diye beni azarladı en son 1.5 ay önce gelmişsin diye. Bi tavırlar bi soğuk davranmalar falan. İçime sinmeyince bıraktım bende. Sende bu gibi durumlar yok için rahat olsun bu arada nasıl oldun daha iyi misin?

Reflü yatağı aldınız mı arkadaşlar bebekler kusabiliyor
Evet aldım. Yan yatırma destek yastıkları da var iki tane. Ebebekten almıştım
Kızlar böyle bişey gördüm biberona alismaması için alternatif olabilir
Bu şekilde kalkanda biriken sütü bebeğe içirmek mantıklı gelmedi bana. Sonucta anne sütü oda sıcaklığında 3 saatte bozuluyor. Ki kalkanda bekleyen süt vücutla temas ettiği için oda sıcaklığından yüksek. Bozulur yani.

Annemin dayısı korona dan vefat etti 60 yaşında
Sapasağlam insan, astımı varmış ama genel sağlık durumu gayet iyiydi.
Bu hastalığın şakası yok
Allah hepimizi korusun arkadaşlar
Başınız sağolsun. Risk henüz geçmiş değil ve çember daraldı. Dikkatli olmak gerekiyor.

Bende de oldu 2 gündür wardı bugün olmadı çok şükür geçmeseydi doktora sormayı düşünüyodum ama önemli değil sanırım

Maalesef o ağrı bende de var hele bir de gece mahvediyor

Kalkanda ki sütü boşaltiyorsun çok kötü oluyor içeremezsin o sütü

Zaten ilk başta iki üç saate bir emziriliyomus bozulur mu o konuda bişey diyemem ama göğüs için iyi oluyomus nemlendigi icin mama da bu şekilde veeilebilinir kasık yada biberon yerine değişik yöntem

pek iyi degilim canim sabah hastaneye gidicez bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…