Evet canım ilk çıktık çok şükür 2 gündür evimizdeyiz
Bebeğimle birbirimize alıştık hemen zaten doğduğundan beri aşk yaşıyoruz ameliyat ağrılarım hareket kısıtlılığım da geçse tamamen rahatlayacağım. Bundan sonra da büyüyeceğiz artık inşallah
Aynı duyguları yaşıyoruz :)) bende hem beklesin istiyorum hem de bir an önce kucağıma almak :) kızımı istiyorum artık :)) aminn inşallah canım benim :)
Aynen öyleymiş canım gününde olmaz muhtemelen ya önce ya sonra olur. Ama bakalım bizimkiler ne zaman gelecek. Ayy valla yalan yok bir yandan bir an önce olsun istiyorum geçmiyor şu 20-22 gün. Bir yandan da korktuğum için sanırım az daha dursun istiyorum. Bende ne istediğimi bilmiyorum galiba
Duygularımın tercümanı olmuşsun bacım ah ah bende aynı şeyleri düşünüyorum bebek aşağı indikçe hem nefes almam rahatladı hem gece uykularım rahatladı biraz
Duygularımın tercümanı olmuşsun bacım ah ah bende aynı şeyleri düşünüyorum bebek aşağı indikçe hem nefes almam rahatladı hem gece uykularım rahatladı biraz
Aynen benim de öyle nefes daha rahat alıyorum ve çok daha rahat uyuyorum.. :) bir an önce güzelce geçsin şu son günlerimiz hayırla alalım kucağımıza :)
Bu saatte kalkıp ne yapılır acaba uyku hic yok bende
ben de birkaç hafta 4 gibi kalkıp 7 ye kadar falan uyuyamıyordum. Sonra tekrar dalıyordum uykumu alamadığım için. Hamilelik işte hiç belli olmuyor. Bazen uykum kaçacak diye çişimi yapmaya üşeniyorum
Kesinlikle kuzum annelik zor ve sabır gerektiren bir süreçmiş. Daha hamilelikte bile bir çok şeyden ödün vermekmiş. Gerçekten annemin kıymetini daha iyi anladım ciddi ciddi.. Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu duyguları yaşattı yaşatıyor bize inşallah isteyen herkese versin.. Kız sabah sabah beni de duygulandırdın valla kızımı kucağıma almak istiyorum artık
Canm günde 1 bardak kefir içmeyi denesen.
Ben bir ara içiyordum çok sık lavaboya çıkmaya başlamıştım. Bana kefirden dolayı gibi gelmişti sen de bir dene istersen zaten faydalı bişey.
Evet canım ilk çıktık çok şükür 2 gündür evimizdeyiz
Bebeğimle birbirimize alıştık hemen zaten doğduğundan beri aşk yaşıyoruz ameliyat ağrılarım hareket kısıtlılığım da geçse tamamen rahatlayacağım. Bundan sonra da büyüyeceğiz artık inşallah
Ben şuan en az 15 gün daha beklesin istiyorum
Ben annemdeyim hatane çantamla, Eşim ise evde kardeşinin sonucunu bekliyoruz ama büyük ihtimal pozitif
Evde kalan islerim toparlayım da öyle gelsin sağlıcakla tabi hayırla ❣ vaktini onlar biliyor bize kalan nasibimizi beklemek
Kızlar gebelik şekerim var bu sabah uyandıgımda çok hasta gibiydim ellerim titriyordu midem bulanyordu cok kan şekerimi ölçtüm açken 60 cıktı bu cok düsük dimi nedeni budur heralde
Kızlar gebelik şekerim var bu sabah uyandıgımda çok hasta gibiydim ellerim titriyordu midem bulanyordu cok kan şekerimi ölçtüm açken 60 cıktı bu cok düsük dimi nedeni budur heralde
Canım bende gebelik şekeri yok pek anlamıyorum ama çok uzun süre aç kaldığımda benim de kan şekerim düşüyor ellerim titriyor halsizleşiyorum anlıyorum seni muhtemelen düşük olduğu için. Bir şeyler ye ve dinlen geçecektir inşallah.