2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İlk bebek mi canım ?
Eve çıktınız değil mi ?
Alışma süreci var tabi insan bi afallıyor
Bebeğinle sen iyisinizdir inşallah
Evet canım ilk çıktık çok şükür 2 gündür evimizdeyiz
Bebeğimle birbirimize alıştık hemen zaten doğduğundan beri aşk yaşıyoruz ameliyat ağrılarım hareket kısıtlılığım da geçse tamamen rahatlayacağım. Bundan sonra da büyüyeceğiz artık inşallah

Hem beklesin istiyorum hem beklemesin çok merak ediyorum zamanında doğsunlar hayırlı vakitte gelsinler canım
Aynı duyguları yaşıyoruz :)) bende hem beklesin istiyorum hem de bir an önce kucağıma almak :) kızımı istiyorum artık :)) aminn inşallah canım benim :)

Duygularımın tercümanı olmuşsun bacım ah ah bende aynı şeyleri düşünüyorum bebek aşağı indikçe hem nefes almam rahatladı hem gece uykularım rahatladı biraz

Duygularımın tercümanı olmuşsun bacım ah ah bende aynı şeyleri düşünüyorum bebek aşağı indikçe hem nefes almam rahatladı hem gece uykularım rahatladı biraz
Aynen benim de öyle nefes daha rahat alıyorum ve çok daha rahat uyuyorum.. :) bir an önce güzelce geçsin şu son günlerimiz hayırla alalım kucağımıza :)

Bence vücut alıştırıyor gece uykusuzluğa bebekler malum gece uyumayacak çok mantıklı bedenlerimiz

Kesinlikle canım doğsa da sevsek ❤ Amin Allah isteyen herkese nasip etsin, biz çok bekledik bekleyenleri eli boş bırakmasın inşallah.

Canm günde 1 bardak kefir içmeyi denesen.
Ben bir ara içiyordum çok sık lavaboya çıkmaya başlamıştım. Bana kefirden dolayı gibi gelmişti sen de bir dene istersen zaten faydalı bişey.

Ara ara içiyorum kefir ama düzenli içmeye çalışayım canım, teşekkür ederim. Inşallah ise yarar.

Aminnnn canım inşallah..

Maşaallah sağlıcakla analı babalı güzel günlerde büyüsün kuzucum ❣

Hem beklesin istiyorum hem beklemesin çok merak ediyorum zamanında doğsunlar hayırlı vakitte gelsinler canım
Ben şuan en az 15 gün daha beklesin istiyorum
Ben annemdeyim hatane çantamla, Eşim ise evde kardeşinin sonucunu bekliyoruz ama büyük ihtimal pozitif
Evde kalan islerim toparlayım da öyle gelsin sağlıcakla tabi hayırla ❣ vaktini onlar biliyor bize kalan nasibimizi beklemek

Kızlar gebelik şekerim var bu sabah uyandıgımda çok hasta gibiydim ellerim titriyordu midem bulanyordu cok kan şekerimi ölçtüm açken 60 cıktı bu cok düsük dimi nedeni budur heralde

Kızlar gebelik şekerim var bu sabah uyandıgımda çok hasta gibiydim ellerim titriyordu midem bulanyordu cok kan şekerimi ölçtüm açken 60 cıktı bu cok düsük dimi nedeni budur heralde
Evet şekerin çok düşmüş tatlı bişeyler ye tekrar ölç bakalım. Geçmiş olsun dikkat et

Canım bende gebelik şekeri yok pek anlamıyorum ama çok uzun süre aç kaldığımda benim de kan şekerim düşüyor ellerim titriyor halsizleşiyorum anlıyorum seni muhtemelen düşük olduğu için. Bir şeyler ye ve dinlen geçecektir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…