2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende sorucam ne dicek merak ediyorum. O esnada emziremez miyiz acaba ?
Onu da sordum tentene temas yaparız istiyorsan çıkınca hemen atarım senin kucağına dedi.bir sorun olmazsa ins.ama ben sezeryanimda hemen önce çocuk doktoru görsün istemiştim iyi mi diye dedi.bir de ameliyathane cok soğuk bu yüzden hemen giydiriyoruz aslında dedi.

Amin canım inşallah
Eşin de negatif çıkar inşallah
Kimde nasıl etki göstereceği hiç belli olmuyor
Allah korusun

Senin kesin sezaryen olacak o zaman canım öyle mi?
Benim ilki normal bakalım ikincisini de öyle istiyorum kısmet. Doğumhane bana soğuk gelmemişti. Bir de kızımı yanıma getirene kadar 1 saat falan geçti. O kadar süre beklemek istemiyorum aslında en kısa sürede emmesi gerekiyor diye biliyorum. Ama doktorum ne derse ona uyacağım yine de bu dönemde başka şansım yok gibi

Bu saatte kalkıp ne yapılır acaba uyku hic yok bende

ben de birkaç hafta 4 gibi kalkıp 7 ye kadar falan uyuyamıyordum. Sonra tekrar dalıyordum uykumu alamadığım için. Hamilelik işte hiç belli olmuyor. Bazen uykum kaçacak diye çişimi yapmaya üşeniyorum

Gunaydin herkese kızlar, inşallah sağlıkla hayırlısıyla yavrularımızı kucagimiza alıp büyütmek nasip olur ne zahmetli ve sabir gerektiren bir sürecmis hamilelik ama çok şükür bu günleri de gördüğümüze. Annelerimizin kıymetini bikez daha anladım kimbilir yavrumuzu görünce, ona sarılınca hele öpüp koklayınca neler hissedecez duygulandım sabah sabah iyiki varsınız birlikte herşeyimizi paylaşıyoruz

Kesinlikle kuzum annelik zor ve sabır gerektiren bir süreçmiş. Daha hamilelikte bile bir çok şeyden ödün vermekmiş. Gerçekten annemin kıymetini daha iyi anladım ciddi ciddi.. Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu duyguları yaşattı yaşatıyor bize inşallah isteyen herkese versin.. Kız sabah sabah beni de duygulandırdın valla kızımı kucağıma almak istiyorum artık

Aynen bekleyeceğiz gibi duruyor tabi Allah bilir vaktini ama sanki biraz daha duracakmış zamanını dolduracakmış gibi geliyor nedense.
Geçen kontrolüm vardı. İkinci gebelik olunca erken gelme ihtimali var mıdır diye sordum. İlk doğumum tam gününde olmuştu. Doktorum belli olmaz dedi. Bebeklerin %5 i gününde doğar %80 i gününü doldurmadan doğar kalan %15 i gününden sonra doğar dedi. Hayırlısı neyse o olsun canım. Ama 36 dan sonra risk yok dedi. Doğsa da olur yani insan sabırsızlanıyor haliyle

Aynen öyleymiş canım gününde olmaz muhtemelen ya önce ya sonra olur. Ama bakalım bizimkiler ne zaman gelecek. Ayy valla yalan yok bir yandan bir an önce olsun istiyorum geçmiyor şu 20-22 gün. Bir yandan da korktuğum için sanırım az daha dursun istiyorum. Bende ne istediğimi bilmiyorum galiba

Canm günde 1 bardak kefir içmeyi denesen.
Ben bir ara içiyordum çok sık lavaboya çıkmaya başlamıştım. Bana kefirden dolayı gibi gelmişti sen de bir dene istersen zaten faydalı bişey.

Aynen bekleyeceğiz gibi duruyor tabi Allah bilir vaktini ama sanki biraz daha duracakmış zamanını dolduracakmış gibi geliyor nedense.
Hem beklesin istiyorum hem beklemesin çok merak ediyorum zamanında doğsunlar hayırlı vakitte gelsinler canım

Canm günde 1 bardak kefir içmeyi denesen.
Ben bir ara içiyordum çok sık lavaboya çıkmaya başlamıştım. Bana kefirden dolayı gibi gelmişti sen de bir dene istersen zaten faydalı bişey.
Hem kefir bebeği de besliyor dene bence gelişimini de arttırıyor ben de içiyorum kefir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…