2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet şekerin çok düşmüş tatlı bişeyler ye tekrar ölç bakalım. Geçmiş olsun dikkat et
Aynen yedim hemen kızlar valla şekerimin ayarı yok bi yükseliyor bi düsüyor şaka gibi ama düşmesi daha kötü valla yükselmesinden çok sağolun

Zaten ilk başta iki üç saate bir emziriliyomus bozulur mu o konuda bişey diyemem ama göğüs için iyi oluyomus nemlendigi icin mama da bu şekilde veeilebilinir kasık yada biberon yerine değişik yöntem
Meme uçlarına faydası olduğunu birçok kişiden duydum. Ben de gümüş kalkan aldım kullanmaya başladım. Ama biriken sütün kullanılmaması gerekir diye düşündüm. 3 saatten erken bozulur çünkü vücut ısısı daha yüksek. Kaşık yerine kullanmak mantıklıymış.

Maşallah canım
Sağlıkla büyütmek nasib olsun inşallah

maşallah canım rabbim sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin senin bebede çok uyuyo mu 9 günlük olduk biz ama sürekli uyuyo

bide senin sezeryan yerin nası oldu yapıştırmamı yoksa dikiş mi var bende dikiş var sanırım kendiliğinden düşenlerdeneminde değilim hangi doktor dogurttu onu da bilmiyorum ya acilden giriş yapınca hiç anlayamadımhergün pansuman yapıyorum yoksa kötğ oluyo

maşallah canım rabbim sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin senin bebede çok uyuyo mu 9 günlük olduk biz ama sürekli uyuyo
Bizde 3 günlük olduk ama aynı durumdayız, sürekli uyuyor memeyi zor tutturuyorum 2 çekiyor sonra uyumaya devam ediyor. Emzirirken baya uğraştırıyor cimcime

Yapıştırma nasıl oluyor bilmiyorum ama estetik dikiş denenden yaptılar galiba şeffaf bandajla kapalı şuan. Benim de çok ani oldu sezaryene alınmam, öncesinde hiç sorup öğrenme fırsatım olmadı. Pazartesi günü kontrolüm var orda kontrol edecek doktor dikişlerimi. Bana bandaj su geçirmez değiştirmene gerek yok bu şekilde duş alabilirsin dediler. Bende acıyor zaten diye cesaret edemiyorum dokunup bakmaya

Kızlar haftalık kontrole gidip geldim, çok şükür sıkıntı yok, doktor gününü bekleyecek gibi dedi, zaten 26 Kasım a gün vermişti. 13 gün kaldı inşallah boyu 50 cm, kilosu 3200. Ama gece uyutmuyor, çok canım acıyor gerilmesinden.

Maşallah canım benim ne güzel haberlerle gelmişsin boyu da kilosu da güzel :) Hadi inşallah sağlkla alırsın kucağına yavrunu :)

Kızlar gebelik şekerim var bu sabah uyandıgımda çok hasta gibiydim ellerim titriyordu midem bulanyordu cok kan şekerimi ölçtüm açken 60 cıktı bu cok düsük dimi nedeni budur heralde

Canım geçmiş olsun akşam 21:30 da filan biseyler yiyince ertesi sabah açlık şekerim genelde yüksek çıkıyor benim. En son çok erken yiyorsan ondan düşmüştür, biraz geç saatte de hafif atıştır istersen. Endokrin doktoruna devam ederken hamilelikte açlık şekeri 45-50 ye kadar bile düşebilir sorun değil ama yüksek olması sorun demişti bana. Çok şükür o kadar düşmedi ama 65 i gördüğüm olmuştu aşırı dikkat edeyim derken. Dediğin değerlere göre sende çok da hamilelik şekeri yok gibi kendiminkiyle kıyaslayınca geçen diyabetik gofret yediğimde bile 146 cıktı

Bebek uyuyunca sende uyu dinlen canım işte vücut kendini toparlasın, göbek düştü mü ağrıların ne durumda, sütün yetiyor mu pompaya ihtiyaç duydun mu, özel bi şey içiyor musunuz süt yapsın diye fırsatınız oldukça anlatın işte doğum yapanlar meraktayız biz tecrübesizler olarak.

Böyle yok denilince seviniyorum aslında dün aksam geç satte bişeyler yedim ama sabah böyle olmus nedense

Kizlar bugun doktoruma gittim hastayim diye kan tahlili istedi d-dimer diye bi deger yuksek cikmis covidden olabilir dedi oksapar igne verdi. Suruntu testi yaptir mutlaka covid cikarsa oksapari hergun vuracaksin cikmazsa 2-3 gunde bir dedi yaptirdim suruntu testini de. Stresten mideme vurdu agri sabah 9dan bu saate kadar hastanelerdeydim cok moralim bozuldu umarim covid degildir

Ay canım inşallah covid değildir. Ya çok geçmiş olsun

İnşallah değildir canım çok stres yapma ki bebeğin etkilenmesin

İnşallah değildir canım çok stres yapma ki bebeğin etkilenmesin
insallah canim o suruntu testini yaptirirken burnum falan kanadi canim acidi zaten sinirlerim bozulmustu agliyorum surekli canim cok sikkin

Strese girme canım inşallah degilsindir temas oldumu ki bir kişiyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…