2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Strese girme canım inşallah degilsindir temas oldumu ki bir kişiyle ?
oldu canim gecen gun annemlerde teyzem kuzenlerim falan hep beraber yemek yemistik esim calisiyor o ise gitti insallah covid degildir vicdanim hic rahat etmez yoksa

oldu canim gecen gun annemlerde teyzem kuzenlerim falan hep beraber yemek yemistik esim calisiyor o ise gitti insallah covid degildir vicdanim hic rahat etmez yoksa
Çok geçmiş olsun canım inşallah soğuk algınlığı falandır, covid değildir. Hafifçe atlatırsın

Bu bende de oluyor, benimki sol tarafta. Sanki hafif çapraz duruyor da ayaklar tam sol kaburgamın altında gibi hissediyorum ben

Herkese merhaba,
Bugün kontrole doktorum hazırlıklı gel dediği için doğum yapacakmış gibi gittim. Eski arkadaşlar bilir; gebelik kolestazı teşhisim var bu yüzden bebek için riskli bir durum oluştuğunda hemen sezaryene alinacagim.
Muayene oldum, nst'ye de girdim ama bugün doğum olmadı. Bebeğin durumu iyiymis çok sukur, tahliller de iyi çıktı o yuzden bekleyelim ciğerleri biraz daha gelişsin dedi doktorum.
Nasipse, bir aksilik olmazsa eğer şimdilik planımız 20 Kasım'ı beklemek.
Bugünkü ölçümlere göre bebeğim 2775gr, boyu 48cm. Haftamiz 36+1.

Geçmiş olsun canım haklisin kafanda bir sürü iş oluyor yapman gereken tabi birde yapmak için gücünün olması gerekiyor bende daha bir sürü şey yapacağım ama bir yandan da oğlum gelsin bi koklayım bi seveyim bi edemziriyim diyorum

Kontrolden ciktim kızlar. Nst güzel cıktı haftasıyla uyum güzel. 36 hafta olmuş. 2800 kilo ama suyu sıkıntı.azalmış galiba. Bu su şimdilik yeterli dedi ama pazartesi gel takip edelim suyunu sen de hareketlerini sıkı takip et dedi. Bol su içmeliymişim. Zaten içiyorum dua ediyorum ki zamanı beklesin ınsallah

Maşallah Benim de yarın kontrolüm var, bende iyi haberler alırım inşallah. Bebeğin hareketleri birqz azaldı gibi tedirgin oluyorum

Maşallah size beklesin daha azıcık bebeğin az daha büyüsün

Sevindim cnm eşin daha iyi mi

insallah canim o suruntu testini yaptirirken burnum falan kanadi canim acidi zaten sinirlerim bozulmustu agliyorum surekli canim cok sikkin

Inşallah covid değilsindir canım moralini bozmamaya çalış. Çok zor hastalanmak son haftalarda çünkü zaten bisürü sıkıntımız oluyor. Stres yapma bebeğin de etkilenir.

Gözün aydın canım inşallah sağlıkla vaktinde gelir
Çok şükür bebek iyiymiş canım gözün aydın , bana da 2 hafta önce bunları söylemişti, 4 litre su içmeye çalış günlük, ben sebille wc arası mekik dokuyorum sürekli hareketlerini de 2 saatte bir sayıyorum, haftaya suyu vs. düzelmiş miyiz bakcaz inşallah

MaşaAllah boyu ve kilosu gayet iyi hayırla gelsin inşaAllah
İnşaAllah hayırlı iyi sonuç alırsın canım
MaşaAllah canım iyi olmanıza çok sevindim
Kilosu çok güzel hayırlısıyla zamanında gelir inşaAllah

Canım Allahın ıznınle covıd degılsındır doktorlar da temkınlı olmak adına hemen teste yonlendırıyorlar

Bizde 3 günlük olduk ama aynı durumdayız, sürekli uyuyor memeyi zor tutturuyorum 2 çekiyor sonra uyumaya devam ediyor. Emzirirken baya uğraştırıyor cimcime
Emsin diye sürekli memede tutarsan da kucağa alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…