oldu canim gecen gun annemlerde teyzem kuzenlerim falan hep beraber yemek yemistik esim calisiyor o ise gitti insallah covid degildir vicdanim hic rahat etmez yoksaStrese girme canım inşallah degilsindir temas oldumu ki bir kişiyle ?
Çok geçmiş olsun canım inşallah soğuk algınlığı falandır, covid değildir. Hafifçe atlatırsınoldu canim gecen gun annemlerde teyzem kuzenlerim falan hep beraber yemek yemistik esim calisiyor o ise gitti insallah covid degildir vicdanim hic rahat etmez yoksa
Bu bende de oluyor, benimki sol tarafta. Sanki hafif çapraz duruyor da ayaklar tam sol kaburgamın altında gibi hissediyorum benİyi geceler kızlarbende oğlumun çamaşırlarının bir kısmını yıkadım daha çok iş var valla bu zamana bırakmakla iyi mi kötü mü yaptım bilemedim tozlanmasın dedim ama erken yapsam daha kolay hallolurdu sanki ağrılarım arttı birde üstüne grip oldum artık zorlanarak da olsa tamamlayıp çantamı hazırlamam lazım inşallah..
10 gündür sağ alt kaburgamda dayanılmaz ağrı oluyor kızlarımın gebeliklerinde olmamıştı ağlayasım geliyor bazen var mı aynı sıkıntıyı yaşayan
İnşallah değildir duamız seninleinsallah canim o suruntu testini yaptirirken burnum falan kanadi canim acidi zaten sinirlerim bozulmustu agliyorum surekli canim cok sikkin
Çok geçmiş olsun canım inşallah soğuk algınlığı falandır, covid değildir. Hafifçe atlatırsın
sagolun kizlarİnşallah değildir duamız seninle
Geçmiş olsun canım haklisin kafanda bir sürü iş oluyor yapman gereken tabi birde yapmak için gücünün olması gerekiyor bende daha bir sürü şey yapacağım ama bir yandan da oğlum gelsin bi koklayım bi seveyim bi edemziriyim diyorumBen şuan en az 15 gün daha beklesin istiyorum
Ben annemdeyim hatane çantamla, Eşim ise evde kardeşinin sonucunu bekliyoruz ama büyük ihtimal pozitif
Evde kalan islerim toparlayım da öyle gelsinsağlıcakla tabi hayırla ❣ vaktini onlar biliyor bize kalan nasibimizi beklemek
MaşallahHerkese merhaba,
Bugün kontrole doktorum hazırlıklı gel dediği için doğum yapacakmış gibi gittim. Eski arkadaşlar bilir; gebelik kolestazı teşhisim var bu yüzden bebek için riskli bir durum oluştuğunda hemen sezaryene alinacagim.
Muayene oldum, nst'ye de girdim ama bugün doğum olmadı. Bebeğin durumu iyiymis çok sukur, tahliller de iyi çıktı o yuzden bekleyelim ciğerleri biraz daha gelişsin dedi doktorum.
Nasipse, bir aksilik olmazsa eğer şimdilik planımız 20 Kasım'ı beklemek.
Bugünkü ölçümlere göre bebeğim 2775gr, boyu 48cm. Haftamiz 36+1.
Maşallah size beklesin daha azıcık bebeğin az daha büyüsünHerkese merhaba,
Bugün kontrole doktorum hazırlıklı gel dediği için doğum yapacakmış gibi gittim. Eski arkadaşlar bilir; gebelik kolestazı teşhisim var bu yüzden bebek için riskli bir durum oluştuğunda hemen sezaryene alinacagim.
Muayene oldum, nst'ye de girdim ama bugün doğum olmadı. Bebeğin durumu iyiymis çok sukur, tahliller de iyi çıktı o yuzden bekleyelim ciğerleri biraz daha gelişsin dedi doktorum.
Sevindim cnm eşin daha iyi miKontrolden ciktim kızlar. Nst güzel cıktı haftasıyla uyum güzel. 36 hafta olmuş. 2800 kiloama suyu sıkıntı. azalmış galiba. Bu su şimdilik yeterli dedi ama pazartesi gel takip edelim suyunu sen de hareketlerini sıkı takip et dedi. Bol su içmeliymişim. Zaten içiyorum dua ediyorum ki zamanı beklesin ınsallah
Çok geçmiş olsun cnm inşaallah her ne ise çabucak geçersagolun kizlar
insallah canim o suruntu testini yaptirirken burnum falan kanadi canim acidi zaten sinirlerim bozulmustu agliyorum surekli canim cok sikkin
sagol canim insallah degilimdirInşallah covid değilsindir canım moralini bozmamaya çalış. Çok zor hastalanmak son haftalarda çünkü zaten bisürü sıkıntımız oluyor. Stres yapma bebeğin de etkilenir.
sagol canimÇok geçmiş olsun cnm inşaallah her ne ise çabucak geçer
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla vaktinde gelirHerkese merhaba,
Çok şükür bebek iyiymiş canım gözün aydınKontrolden ciktim kızlar. Nst güzel cıktı haftasıyla uyum güzel. 36 hafta olmuş. 2800 kiloama suyu sıkıntı. azalmış galiba. Bu su şimdilik yeterli dedi ama pazartesi gel takip edelim suyunu sen de hareketlerini sıkı takip et dedi. Bol su içmeliymişim. Zaten içiyorum dua ediyorum ki zamanı beklesin ınsallah
MaşaAllah boyu ve kilosu gayet iyi hayırla gelsin inşaAllahKızlar haftalık kontrole gidip geldim, çok şükür sıkıntı yok, doktor gününü bekleyecek gibi dedi, zaten 26 Kasım a gün vermişti. 13 gün kaldı inşallahboyu 50 cm, kilosu 3200. Ama gece uyutmuyor, çok canım acıyor gerilmesinden.
İnşaAllah hayırlı iyi sonuç alırsın canımKizlar bugun doktoruma gittim hastayim diye kan tahlili istedi d-dimer diye bi deger yuksek cikmis covidden olabilir dedi oksapar igne verdi. Suruntu testi yaptir mutlaka covid cikarsa oksapari hergun vuracaksin cikmazsa 2-3 gunde bir dedi yaptirdim suruntu testini de. Stresten mideme vurdu agri sabah 9dan bu saate kadar hastanelerdeydim cok moralim bozuldu umarim covid degildir
MaşaAllah canım iyi olmanıza çok sevindimHerkese merhaba,
Kilosu çok güzel hayırlısıyla zamanında gelir inşaAllahKontrolden ciktim kızlar. Nst güzel cıktı haftasıyla uyum güzel. 36 hafta olmuş. 2800 kiloama suyu sıkıntı. azalmış galiba. Bu su şimdilik yeterli dedi ama pazartesi gel takip edelim suyunu sen de hareketlerini sıkı takip et dedi. Bol su içmeliymişim. Zaten içiyorum dua ediyorum ki zamanı beklesin ınsallah
MaşaAllah boyu ve kilosu gayet iyi hayırla gelsin inşaAllah
İnşaAllah hayırlı iyi sonuç alırsın canım
MaşaAllah canım iyi olmanıza çok sevindimMerhaba cnm senin sancıların nasıl oldu
Kilosu çok güzel hayırlısıyla zamanında gelir inşaAllah
Canım Allahın ıznınle covıd degılsındır doktorlar da temkınlı olmak adına hemen teste yonlendırıyorlarKizlar bugun doktoruma gittim hastayim diye kan tahlili istedi d-dimer diye bi deger yuksek cikmis covidden olabilir dedi oksapar igne verdi. Suruntu testi yaptir mutlaka covid cikarsa oksapari hergun vuracaksin cikmazsa 2-3 gunde bir dedi yaptirdim suruntu testini de. Stresten mideme vurdu agri sabah 9dan bu saate kadar hastanelerdeydim cok moralim bozuldu umarim covid degildir
Emsin diye sürekli memede tutarsan da kucağa alışırBizde 3 günlük olduk ama aynı durumdayız, sürekli uyuyor memeyi zor tutturuyorum 2 çekiyor sonra uyumaya devam ediyor. Emzirirken baya uğraştırıyor cimcime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?