2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben oda yapmadım canım. İlk kızıma yaptık. Şu an çok gerekli görmüyorum. Eşyaların bir kısmı yatak odasında şifonyerde bir kısmı ablasının dolabında. İkinciye bebek odası takımı almak istemedim. Eğer dolabın varsa bir süre bekleyebilirsin. Yavru beğenir istediği modeli alırsınız.

Bakalım cnm dolap var ama çok dolu bir sürü gereksiz eşya var . Eşime onları da attıramıyorum

Bakalım cnm dolap var ama çok dolu bir sürü gereksiz eşya var . Eşime onları da attıramıyorum
Bir ara birlikte oturup ne atılacak verilecek ayrırsınız mis gibi koyarsın eşyalarını canım dert etme. İnan ilk kızımda heves ettim aldım şimdiki düşüncem kararı çocuğa bırakmak oda konusunda. Bebeğin anne babaya ihtiyacı var odaya değil

Doğru diyorsun cnm ama inat edilip bir sürü eşyaya bağımlı olması çok saçma ve yorucu. Eşim inatçı biridir işte eşya ya da kıyafet atılması büyük sorun . Heryer dolu onun eşya ve kıyafetleri ile . Anlaşabilsem zaten dert etmem . Küçük sorun gibi dursa da evde bu kadar şey sıkıyor beni eşimin bazı huyları çok zordur . Hamileliğim zaten çok stresli ve hastalıklarla geçti . Bi saatten sonra çekemiyor insan

Anladım canım belki hakli olabilirsin. Eşler böyle durumlarda cok sinir bozucu olabiliyor.ilk oglumda bir besik bir dolap almıştım ben de.her şeye alma gerek yok diyorlar çoğunluk.ama madem 7 8 ay sonra diyor sen de o zaman güzel bir çocuk odası yaparsin. Yada simdi razı et bir şekilde

Günaydın kızlar
Ben geceleri uyuyamamaya başladım artık benim gibi olan var mı
Evet ben .dönerken kqrnimi elimle tutup dönüyorum okadar ağır ki sanki.5 te bi uyaniyorum sonra uyu uyuyabilirsen.5e kadar da öyle harika bir uyku olmuyor zaten.bu zamanlarda hamilelerin çoğu böyle sanirim

Evet ben .dönerken kqrnimi elimle tutup dönüyorum okadar ağır ki sanki.5 te bi uyaniyorum sonra uyu uyuyabilirsen.5e kadar da öyle harika bir uyku olmuyor zaten.bu zamanlarda hamilelerin çoğu böyle sanirim
Evet birde dönme sorunu var :)
Kendimi çok ağır hissediyorum kasikladimda ve belimde ağrı var 2 gündür

Gereksiz eşyaları 2. El olarak satsaniz yada ihtiyaci olana verseniz iki turlu de karlı bir is olacak eşini kandırmanın yollarini ara:)

Aynen aynen karnımı tutup dönüyorum hem ağırlık yapıyo hem acı veriyor dönerken canım yanıyor.. Çok zorlaştı son haftalarımız ya artık.

Dönebilsek iyi dönemiyoruz da
Lafın gelişi işte dön dön Sağımdan soluma dönene kadar 5 dk kesin geçiyodur ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum kendimi bazen sırt üstü kalıyorum dönesiye ne kadar çok zamanımı alıyo :) kızım da karnımda hiç durmuyo uyu uyuyabilirsen :)

Evet ama çok az kaldı kizlar yaaa.gunler nasil geçiyor ahh
Valla nasıl geçiyor ben bilmiyorum ağrılar sancılar uykusuzluk.. Bazen hiç geçmiyor gibi hissediyorum şu 20 gün falan bi geçsin artık ne olacaksa olsun alayım kucağıma diyorum bazen de korkuyorum :) Hayırlısıyla bir doğumlarımızı yapsaydık :)

Ben hep yan yatıyorum valla . Bide nefes alamadığım için yüksek yapıyorum yastigimi belim ağrıyor karnımı nasıl tutcagimi şaşırıyorum ne bilim

Ben hep yan yatıyorum valla . Bide nefes alamadığım için yüksek yapıyorum yastigimi belim ağrıyor karnımı nasıl tutcagimi şaşırıyorum ne bilim
Kız bende hep yan yatıyorum ama karnım o kadar ağırlaştı ki sağdan sola dönerken sırt üstü kösülüp kalıyorum resmen :)) sola dönene kadar çektiğim acıyı nefessizliği ağrıyı anlatamam. Çok garip ya hiç bu kadar ağırlaşacağımı düşünmemiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…