Şyi akşamlar arkadaşlar. Hepiniz bebeğinize oda yaptınız değil mi . Dolabı . Beşiği önce yatak odanızda durur ama sonra düzene girer . Benim eşimin genç odası vardı evde . Attırmıyorum eşyalarını bebeğe oda yapıcam . Şaka gibi ya . 7-8 ay sonra dolap alırız diyor . Bebeğin kıyafetlerini odadaki dolaba koyarmoş . Böyle giderse annemlerin evinden gitmeyeceğim herhalde
Ben oda yapmadım canım. İlk kızıma yaptık. Şu an çok gerekli görmüyorum. Eşyaların bir kısmı yatak odasında şifonyerde bir kısmı ablasının dolabında. İkinciye bebek odası takımı almak istemedim. Eğer dolabın varsa bir süre bekleyebilirsin. Yavru beğenir istediği modeli alırsınız.
Ben oda yapmadım canım. İlk kızıma yaptık. Şu an çok gerekli görmüyorum. Eşyaların bir kısmı yatak odasında şifonyerde bir kısmı ablasının dolabında. İkinciye bebek odası takımı almak istemedim. Eğer dolabın varsa bir süre bekleyebilirsin. Yavru beğenir istediği modeli alırsınız.
Bir ara birlikte oturup ne atılacak verilecek ayrırsınız mis gibi koyarsın eşyalarını canım dert etme. İnan ilk kızımda heves ettim aldım şimdiki düşüncem kararı çocuğa bırakmak oda konusunda. Bebeğin anne babaya ihtiyacı var odaya değil
Bir ara birlikte oturup ne atılacak verilecek ayrırsınız mis gibi koyarsın eşyalarını canım dert etme. İnan ilk kızımda heves ettim aldım şimdiki düşüncem kararı çocuğa bırakmak oda konusunda. Bebeğin anne babaya ihtiyacı var odaya değil
Doğru diyorsun cnm ama inat edilip bir sürü eşyaya bağımlı olması çok saçma ve yorucu. Eşim inatçı biridir işte eşya ya da kıyafet atılması büyük sorun . Heryer dolu onun eşya ve kıyafetleri ile . Anlaşabilsem zaten dert etmem . Küçük sorun gibi dursa da evde bu kadar şey sıkıyor beni eşimin bazı huyları çok zordur . Hamileliğim zaten çok stresli ve hastalıklarla geçti . Bi saatten sonra çekemiyor insan
Biz de başka çocuk yok cnm . Bebeğin eşyalarının düzenli koyulacağı evde kalabalık yapmayan bir. Oda olsa iyi olur. Eşimin genç odasına ihtiyacı yok ki . Bebeğimin odaya ihtiyacı var . Siz de başka çocuk olduğu için bu yol denenebilir
Anladım canım belki hakli olabilirsin. Eşler böyle durumlarda cok sinir bozucu olabiliyor.ilk oglumda bir besik bir dolap almıştım ben de.her şeye alma gerek yok diyorlar çoğunluk.ama madem 7 8 ay sonra diyor sen de o zaman güzel bir çocuk odası yaparsin. Yada simdi razı et bir şekilde
Evet ben .dönerken kqrnimi elimle tutup dönüyorum okadar ağır ki sanki.5 te bi uyaniyorum sonra uyu uyuyabilirsen.5e kadar da öyle harika bir uyku olmuyor zaten.bu zamanlarda hamilelerin çoğu böyle sanirim
Evet ben .dönerken kqrnimi elimle tutup dönüyorum okadar ağır ki sanki.5 te bi uyaniyorum sonra uyu uyuyabilirsen.5e kadar da öyle harika bir uyku olmuyor zaten.bu zamanlarda hamilelerin çoğu böyle sanirim
Doğru diyorsun cnm ama inat edilip bir sürü eşyaya bağımlı olması çok saçma ve yorucu. Eşim inatçı biridir işte eşya ya da kıyafet atılması büyük sorun . Heryer dolu onun eşya ve kıyafetleri ile . Anlaşabilsem zaten dert etmem . Küçük sorun gibi dursa da evde bu kadar şey sıkıyor beni eşimin bazı huyları çok zordur . Hamileliğim zaten çok stresli ve hastalıklarla geçti . Bi saatten sonra çekemiyor insan
Lafın gelişi işte dön dön Sağımdan soluma dönene kadar 5 dk kesin geçiyodur ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum kendimi bazen sırt üstü kalıyorum dönesiye ne kadar çok zamanımı alıyo :) kızım da karnımda hiç durmuyo uyu uyuyabilirsen :)
Valla nasıl geçiyor ben bilmiyorum ağrılar sancılar uykusuzluk.. Bazen hiç geçmiyor gibi hissediyorum şu 20 gün falan bi geçsin artık ne olacaksa olsun alayım kucağıma diyorum bazen de korkuyorum :) Hayırlısıyla bir doğumlarımızı yapsaydık :)
Lafın gelişi işte dön dön Sağımdan soluma dönene kadar 5 dk kesin geçiyodur ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum kendimi bazen sırt üstü kalıyorum dönesiye ne kadar çok zamanımı alıyo :) kızım da karnımda hiç durmuyo uyu uyuyabilirsen :)
Kız bende hep yan yatıyorum ama karnım o kadar ağırlaştı ki sağdan sola dönerken sırt üstü kösülüp kalıyorum resmen :)) sola dönene kadar çektiğim acıyı nefessizliği ağrıyı anlatamam. Çok garip ya hiç bu kadar ağırlaşacağımı düşünmemiştim :)