Bazen eşimi tanıyamıyorum bugün kayinvalidem ve kayinpederimin yanın da çok kötü birbirimize girdik ama öyle böyle değil boşanma muhabbetine kadar gitti kavga sonra da geldi yine özür diledi benden ben utandım resmen kavgamızdan çünkü bende eşim de aşırı sinirli insanlarız ikimiz de alttan almayı bilmiyoruz eğer haklı olduğumuzu düşünüyorsak ben bi ara boğazına sarıldım sonra elimi tezgaha öyle bir vurdum ki avcumun ici şişti ama gerçekten kadınla adam bizi ayırmaya uğraştılar ama yok sonra ben odama gittim sakinleşmek için bazen neden evlendim diyorum bazen de olur geçer diyorum ki genel.de ikinci oluyor çocuk elimi kolumu bağlıyor daha neler.geciyor içimden bir bilseniz 7 yılı kalbime nasıl sığdırdım neyse işte böyle.....
Bazen küçük küçük birikimler sonrası böyle büyük patlamalar olabiliyor maalesef.bizde yaşıyoruz bazen.Ancak sakinken karar ver sakinken tart evliliğinizi zaten zor bir süreç geçirdik birde hamilelik sabırla ama ikinizde ders alarak daha özeverili sakin olmaya calisarak bundan sonrası için bazen bu tarz şeyler silkelenme oluyor.Bak evladınız olacak bu mutluluğunuzu kizginliklarinizla örtmeyin .
Ewet insanın yaşadıklarından sabrı Bi yere kadar kalıyo ama inan stresten ne kadar uzak durmaya çalışırsan bebeğin için senin için o kadar iyi ben artık sinirlendiğimde konuşmuyorum bile telefona kulaklığı takıp film izliyorum sallamıyorum çünkü ne kadar sinirlenirsem bebekte o kadar etkilenicek bunu düşünerek bu yolu buldum sana da tawsiye ederim umarım işe yarar
O an cinnet geçiriyorum o yüzden kendimi tutamıyorum aslında çok mantıklı yaptığın normal kavga olsa yaparım da bu tarz büyük kavgalarda yapamam sanırım
Bazen küçük küçük birikimler sonrası böyle büyük patlamalar olabiliyor maalesef.bizde yaşıyoruz bazen.Ancak sakinken karar ver sakinken tart evliliğinizi zaten zor bir süreç geçirdik birde hamilelik sabırla ama ikinizde ders alarak daha özeverili sakin olmaya calisarak bundan sonrası için bazen bu tarz şeyler silkelenme oluyor.Bak evladınız olacak bu mutluluğunuzu kizginliklarinizla örtmeyin .
Bugün temizlikçi ablalar geldi oh ne güzel ilerliyordu kadın tezgaha çıkmış mutfakta dolapları silmek için tezgah kırıldı kadın yere düştü o sesi size tarif bile edemem
Kadının ayağı kırıldı muhtemelen o kadar korktum ki ağlama krizine girdim Allahtan ssk'lı evlere temizliğe gelenlerdendi daha kötü bir şey de olabilirdi başını çarpabilirdi ambulans çağırdım götürdüler hastaneye o kadar korktum ki sancım var o dakikadan beri
Bir an sende kendimi gördüm bende maalesef sinirlerime hakim olamam ama hamilelik bu durumu dahada arttırıyor ben bol bol salavat çekince biraz sakinleşiyorum sende Çek canım
Bir an sende kendimi gördüm bende maalesef sinirlerime hakim olamam ama hamilelik bu durumu dahada arttırıyor ben bol bol salavat çekince biraz sakinleşiyorum sende Çek canım
Kizlar bugun doktoruma gittim hastayim diye kan tahlili istedi d-dimer diye bi deger yuksek cikmis covidden olabilir dedi oksapar igne verdi. Suruntu testi yaptir mutlaka covid cikarsa oksapari hergun vuracaksin cikmazsa 2-3 gunde bir dedi yaptirdim suruntu testini de. Stresten mideme vurdu agri sabah 9dan bu saate kadar hastanelerdeydim cok moralim bozuldu umarim covid degildir
Bu adam beni delirtecek az kaldı nasıl insanmış bu ya sadece onun oğlu var sanki şeytan diyo boşan kurtul bunu mu çekeceksin kader bundan adam falan olmaz oğluna bir laf etmediğim halde oğluma laf söyleyemez diyor kardeşimin eşine oğlum evin ortasına da sıçsa ağnızı açmayacak benim oğluma diyor en son cinnet geçiricem
Bu adam beni delirtecek az kaldı nasıl insanmış bu ya sadece onun oğlu var sanki şeytan diyo boşan kurtul bunu mu çekeceksin kader bundan adam falan olmaz oğluna bir laf etmediğim halde oğluma laf söyleyemez diyor kardeşimin eşine oğlum evin ortasına da sıçsa ağnızı açmayacak benim oğluma diyor en son cinnet geçiricem
Böyle olamaz canım ya ikinci evliliğimiz ikimizinde yeter artık bi onun oğlu yok o kadar pışpışlıyor ki anlatamam sana oğluna laf söyleyen zaten yok böyle davranmasına deli oluyorum karnımdaki başkasının çocuğu sanki oğluna kıyafet dolduruyor her dakika karnımdaki çocuğa hiç birşey almadı bugün en son gittim taksitle beşik adım az önce kardeşim diyor abla ben ödicem beşiği bizim doğum hediyemiz ama adamda gık ses yok
Böyle olamaz canım ya ikinci evliliğimiz ikimizinde yeter artık bi onun oğlu yok o kadar pışpışlıyor ki anlatamam sana oğluna laf söyleyen zaten yok böyle davranmasına deli oluyorum karnımdaki başkasının çocuğu sanki oğluna kıyafet dolduruyor her dakika karnımdaki çocuğa hiç birşey almadı bugün en son gittim taksitle beşik adım az önce kardeşim diyor abla ben ödicem beşiği bizim doğum hediyemiz ama adamda gık ses yok
Oturup konusmaliniz daha lohusalik var bide sanirim kilosu az diye cok stres yapiyorsunuz sizi anlamiyor olabilir. Sonucta ikinizin evladi ah bu erkekler gercekten bazen okuz oluyolar :/
Şyi akşamlar arkadaşlar. Hepiniz bebeğinize oda yaptınız değil mi . Dolabı . Beşiği önce yatak odanızda durur ama sonra düzene girer . Benim eşimin genç odası vardı evde . Attırmıyorum eşyalarını bebeğe oda yapıcam . Şaka gibi ya . 7-8 ay sonra dolap alırız diyor . Bebeğin kıyafetlerini odadaki dolaba koyarmoş . Böyle giderse annemlerin evinden gitmeyeceğim herhalde
Ben kendim bekarken 2 sene kullandığım odamı oğlum 4.5 sene kullandı.Ona park yatak alıp yatak odamıza koymuştuk ama kullanışlı bulmadığımız için sonradan sattık. Oğluma çok güzel bir oda aldık en ince ayrıntısına kadar döşedik. Şimdi bi kızım olacak ve görümcemden ahşap sallanan oval beşikler var ya onu aldık yine yatak odasına koyacağız tabi. Bekar odamın 7.yılı ama niye atayım misafirim gelir yatar uyur, doğuma annem ablam gelir ayrı odaları olur. Hevesinizi anlıyorum ama gerçekçi olmakta fayda var,bütçenizi bebekle ilgili daha birçok şeye ayırabilirsiniz.
1 sene sürer mi gerçekten doktorun 5 gün sonra kontrolde kendi alması normal mi peki böyle mi yapıyorlar her yerde acaba, kimi açık bırakıyormuş kimi kendi çıkarıyormuş
Ben ilk sezeryanda 1 hafta sonra kendim çıkarmistim.baktim sorun yok gibi hic kontrole pansuman da gitmedim. Oyle iyilesti gitti Kendi şükür. Doktor da gel dememişti uzak diye
Şyi akşamlar arkadaşlar. Hepiniz bebeğinize oda yaptınız değil mi . Dolabı . Beşiği önce yatak odanızda durur ama sonra düzene girer . Benim eşimin genç odası vardı evde . Attırmıyorum eşyalarını bebeğe oda yapıcam . Şaka gibi ya . 7-8 ay sonra dolap alırız diyor . Bebeğin kıyafetlerini odadaki dolaba koyarmoş . Böyle giderse annemlerin evinden gitmeyeceğim herhalde
Ben de oda yqpmadim.bor besik aldım ahşap anne yani 60 120.evde oğlumun sifonyerini bosaltip yatak odasına koydum.esyalarini da koydum ona 2de dekoratif raf aldım okqdar.zaten oda yapsan uzun süre bos kalan bir oda olacak gerek yok şimdilik bence
Ben de oda yqpmadim.bor besik aldım ahşap anne yani 60 120.evde oğlumun sifonyerini bosaltip yatak odasına koydum.esyalarini da koydum ona 2de dekoratif raf aldım okqdar.zaten oda yapsan uzun süre bos kalan bir oda olacak gerek yok şimdilik bence
Biz de başka çocuk yok cnm . Bebeğin eşyalarının düzenli koyulacağı evde kalabalık yapmayan bir. Oda olsa iyi olur. Eşimin genç odasına ihtiyacı yok ki . Bebeğimin odaya ihtiyacı var . Siz de başka çocuk olduğu için bu yol denenebilir