2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
O bandı aldirirken hiç korkma inan hiç acımıyor zaten his yok dikiş bölgesinde ve 1 sene sürüyor his kaybı
1 sene sürer mi gerçekten doktorun 5 gün sonra kontrolde kendi alması normal mi peki böyle mi yapıyorlar her yerde acaba, kimi açık bırakıyormuş kimi kendi çıkarıyormuş

Ben oda yaptım ama bebek değil biraz genç çocuk odası karışımı oldu yatak odasında da beşik war salonda hamak yeterli olur heralde
Bende kızımda oda yapmıştım. Bebek odası değil dediğin gibi omurluk baya iyi hatta ben bile kullanırım kendi dolabımdan daha güzel.
Şimdi onun sifonyeri yatak odama aldım oğlanın kıyafetleri koyacağım. Dolabı zaten ona yetiyor artıyor bile. Kızın Sifonyer yerine kitaplık aldik odasını pembeye boyattı bide oğlana yer bırakmadı arada ziyarete gidecekmiş
Dolapları beyaz renk, sifonyerin sadece kulpları degistirdim daha bebeksi birşey seçti kardesine kendi dolabına ise vintage tarz kulp beğendi hanımefendi henüz 4 yaşında
Uzun lafin kısası iyi yapmışsın

1 ay erken geldi elleri ayakları o kadar minik ki hastanede emzirme odası a baskalarının bebelerşne baktım maşallah topaç gibi benimki kara kuru küçücük bişe
Seninkinin yine maşallahı var canım kilosu falan çok iyi ayakları da tombiş tombiş. Benimkini görsen kendi bebişini topaç gibi görürdün

Herşeyin başı sağlık canım gerisi bir şekilde halloluyor. Dediklerimi yapın yaptıklarımı yapmayın

Şu an biraz daha sakinleşti o ara doğurcam sandım gögsümden belime kasıklarıma ağrı saplandı resmen
Cok cok gecmis olsun ya Allah beterinden korusun umarim kadinda cabucak iyilesir Umarim sende sakinlesmissindir artik yat dinlen senin sucun degil olacagi varmis malesef

Bazen eşimi tanıyamıyorum bugün kayinvalidem ve kayinpederimin yanın da çok kötü birbirimize girdik ama öyle böyle değil boşanma muhabbetine kadar gitti kavga sonra da geldi yine özür diledi benden ben utandım resmen kavgamızdan çünkü bende eşim de aşırı sinirli insanlarız ikimiz de alttan almayı bilmiyoruz eğer haklı olduğumuzu düşünüyorsak ben bi ara boğazına sarıldım sonra elimi tezgaha öyle bir vurdum ki avcumun ici şişti ama gerçekten kadınla adam bizi ayırmaya uğraştılar ama yok sonra ben odama gittim sakinleşmek için bazen neden evlendim diyorum bazen de olur geçer diyorum ki genel.de ikinci oluyor çocuk elimi kolumu bağlıyor daha neler.geciyor içimden bir bilseniz 7 yılı kalbime nasıl sığdırdım neyse işte böyle.....

Hamilelik hormonlarida bazi seyleri buyuk yasamamiza sebep olabiliyor canim esininde seninde alttan almayi ogrenmeniz lazim kayinvalidenlerin yaninda olmasi kotu olmus ama olsun bi uyu uyan sabaha sakinlesmis olursun eminim hem bak oda ozur dilemis zaten

Aynen canım sabaha düzelirim biraz daha sanırım şuan hala burnumdan soluyorum

Ewim 2+1 olunca mecbur öyle yapmak zorunda kaldım bebekken kullanamıcak bari annem kayınvalidem geldiğinde rahat etsin die dediğin gibi ilerde sadece kulp yada renk değişimi yaparım baya Bi kullanır

Ewet insanın yaşadıklarından sabrı Bi yere kadar kalıyo ama inan stresten ne kadar uzak durmaya çalışırsan bebeğin için senin için o kadar iyi ben artık sinirlendiğimde konuşmuyorum bile telefona kulaklığı takıp film izliyorum sallamıyorum çünkü ne kadar sinirlenirsem bebekte o kadar etkilenicek bunu düşünerek bu yolu buldum sana da tawsiye ederim umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…