2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende aynı durumdayım inan
Hamile olduğumu 1.5 aydır anladim iyiydim çok kilo da almamıştım karnım da çok yoktu

1 sene sürer mi gerçekten doktorun 5 gün sonra kontrolde kendi alması normal mi peki böyle mi yapıyorlar her yerde acaba, kimi açık bırakıyormuş kimi kendi çıkarıyormuş
Benim sürdü ama sadece dikisin üstünü hissetmiyordum, evet normal sanki bende 5 gün hastaneye çağırdığnda aldirmistim diye hatırlıyorum çok korkmuştum ama hiç acımadı hatta çıktıktan sonra bir bayanida telkin ettim acımıyor diye

Günaydın kızlar, herkes magnezyum kullanıyor mu? Ben yaklaşık 4. Aydan beri değerim düşük olduğu için kullanıyorum. Ilk başta tek haptı son 2,5 aydır da iki hap olarak magosit içiyorum. En son değerime bakılmadı ama aşırı kabızlık problemim var hamileliğimin başından beri. Magnezyum fazla kullanılınca böbreklere zarar veriyo yazanlar olmuş benim de bikac gündür hafif ağrım var bobreklerimde özellıkle sağda. Benzer bir durum yaşayan var mı? Artık tek iç dedi doktor sıkıntın azaldıysa ama kan hapı çok kabız yapiyo. Ne yapacagimi şaşırdım artık

Ben kullanıyrum canım suda eritme efermag diye bir ilaç. Kansızlık için de başka bir ilaç kullanıyorum. Ama şükür hiç kabızlık falan yaşamadım. Bir ara günde 2 şeklinde kullandım magnezyumu ama dokunmadı hiç.

Benim magnezyum değerim iyi olduğu halde sabah akşam magnezyum almaya devam ettim. Fazlalasmadi. Damar yolu ile alinan magnezyum degil bizjmki belki ondan. Benc ağızdan alınan magnezyumla bu kadarlik doz bobreklerine zarar vermez

Ben de kullanıyorum ama hergun içme dedi doktorum magnorm diye bir ilac

Günaydın kuzum
Bi dönem bende çok kabızlık yaşadım ve magnezyum da kulalniyordum senin gibi 2 idi. 32 haftadan sonra 1 e düştük 34 te tamamen kestik tamda bitmişti ilaç. Bebişin sağ tarafa zorluyorsa benim gibi ondan da olabilir canim bi ara ben öyle hissettim ama şuan yok. Kaçıncı haftadasin kendince dene bence bırakmayı. Ben şuan kan ilacı alıyorum magnezyum yok ve şükürler olsun bu ara kabızlık derdim de yok. Kefir iç bence iyi geliyor. Kan ilacı ardından bir iki mandalina yiyorum.
Benim 2 doktorda uzun süre kullanımda böbreklerde sıkıntı olabilir ve doğumu geciktirir demişti magnezyum için.
Bol su iç ihmal etme canim

Bende artık zor uyuyorum artı midem de çok bulandı bu gece
Sabahlar oluyor ama nasıl Allah yardımcımız olsun
İnşallah canım ben mide ilacı kullanıyorum yoksa mideden sıkıntım çok oluyor.. Ağrılar sızılar derken ediyoruz sabahı.. Amin inşallah hayırlısıyla alalım kuzularımızı kucağımıza..

Selam canım nasılsın
Sana sezaryen tarihi mi verdi doktorun ?
Ben o kısmı kaçırmışım
İyiyim canım sen nasılsın?
Evet tatlım ya. Kan pıhtılaşmam sınırdaymış. 38i bitirelim inşAllah bi kaç gün de bekleyelim kendiliğinden gelmezse sezaryenle alalım dedi. Bu zamana kadar iğneyle geldim ama artık son ayda iğne kullanmamak gerekiyor. İğnesiz de hemen pıhtılaşıyor kanım. O yüzden fazla bekleyemeyiz dedi
Sende durumlar nasıl?

Herkese günaydın, hayırlı sabahlar.
Ben son 1- 1bucuk aydır kesintisiz gece uykusunu unuttum zaten. Hem uykusuzluk, hem kaşıntı daha da kötü.
Benim normalde kaşıntım yoktu. Karnım çatlamış o kadar kakao yağına rağmen Çok kötü kaşınıyor 2-3 gündür. Gündüzleri yağ geceleri krem kullanıyorum yoksa deliricem sabaha kadar kaşıntıdan. Biraz hafifletiyo en azından kaşıntıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…