Son 1 haftadır hamileliğimin başındaki gibi bulantılarım başladı. Bu defa tok karına bulanıyor ama. Şeker üstüne bulantılar ben nasıl yemek yiyeceğim bilmiyorum. Zaten geriden geliyoruz.
Hormonlar coştu sanırım yine ağlamak geliyor hep içimden. Annem gelecek şükür ki 3-4 günlüğüne, hazır önüme bir kase çorba gelir belki dinlenmek istiyorum biraz.
Yine döktüm içimi ama kime anlatayım ki
zor degil aslinda ama ilk kez kurunca hizlica kurulmuyor. Bi de kullanim klavuzu turkce degil ingilizce bilmiyorsaniz kendi kendinize kurmaniz lazimGüle güle kullanın canım bende aynı markanın gerisini aldım ama henüz kurmadık. Kurulumu zormuydu?
Canım şeker benide çok zorluyor üstüne böbreklerim ve belim ağrıyor bikac gündür. 3 aydır eşim yanında yok yalnızımal benden de o kadar güçlü kalmaya çalışıyorum ama benimde en ufak şeyde ağlayasım geliyor.
Oluyormuş demek ki canım artı zaten kan ilacı bana hep bulantı yaptı gün boyu da bulanıyor bu ara.Benimde bir kaç gecedir çok midem bulanıyor neden acaba son ay bulantı olur mu?
23. Haftada başladık sanırım önce 1 sonra 2 sonra yi e 1 ile sıfırladık biz. Çıkarsın canım inan bende oyleydimCanım banda başta efermag vermişti, sekerim oldugu için onu kullanamadım magosit içiyorum hap şeklinde. Maşallah canım, her bunye farklı tepki veriyo ilaçlara.
Inşallah canim, bayağ bi uzun süre kullanmış oldum ben değer başlarda düşük çıkınca. O yüzden insan kaygılanıyor. Bi hafta sonra kontrolüm var o zaman değerlere baktiracam ağrı artarsa daha erken tabi.
Canım pazartesi günü 34. Haftamı tamamlamış olacam inşallah. Sen ne kadar süre kullandım canım magnezyumu? Benim bayağ uzun oldu. Kan hapını daha az icecem bu gidişle çünkü beni aşırı etkinliyo, magnezyum içmeden hiç çıkamıyorum wc ye. Bi kaç hafta daha dayansam sezeryani geciktirmeden olmak istiyorum artik
Aynen vallaSırt üstü yatınca nefes alamıyorum bende boğazıma çöküyorlarmış gibi oluyor,
Bebek sağ tarafa baski yapıyor sola yatınca asılı kalmış gibi karnım ağrıyor hiç rahat edemiyorum
Benim de indi canım biraz rahatlıyorsun valla iyi ki indiİyi akşamlar kızlar35.haftamdayım benim bebe aşağı indi sanki göğsümün altı bir boşaldı düzleşti bu durumu yaşayan varmı çok erken değilmi bide ya
Bayılıorum senin becerikliliğine, çok güzel dahiceBi arkadaş bebeğinin arabasını verdi ama tutma yeri yırtıktı. Ben de direksiyon kılıfı aldım 10 TL ye üzerinden diktim içini de doldurdum yırtık yerleri. Nasıl olmuş kızlar? Kendi arabamız da var ama çok ağır geliyor bu hafif belki bunu kullanırım diye yeniledim yırtık yerini
Eline sağlık kız ne güzel yapmışsınBi arkadaş bebeğinin arabasını verdi ama tutma yeri yırtıktı. Ben de direksiyon kılıfı aldım 10 TL ye üzerinden diktim içini de doldurdum yırtık yerleri. Nasıl olmuş kızlar? Kendi arabamız da var ama çok ağır geliyor bu hafif belki bunu kullanırım diye yeniledim yırtık yerini
Gidersiniz tabi canımAhaha bgn onun muhabbbetini yaptım zaten canım, tek aktivitemiz bu oldu 2 aydır falanhatta eşim o kadar alışmış ki Lidya doğunca gelemeyiz 7 8 ay dio, dedim Nisan ayını görelim de bi havalar az kırılsın onu da koyarız yine geliriz nolcak
Çok iyi olmuş, ellerine sağlıkBi arkadaş bebeğinin arabasını verdi ama tutma yeri yırtıktı. Ben de direksiyon kılıfı aldım 10 TL ye üzerinden diktim içini de doldurdum yırtık yerleri. Nasıl olmuş kızlar? Kendi arabamız da var ama çok ağır geliyor bu hafif belki bunu kullanırım diye yeniledim yırtık yerini
Açık hava diye maske takmıolar yürüyenlerGidersiniz tabi canım
Yürüseniz biraz olmuyor mu çok mu kalabalık
Tansiyonum düşük genelde canım ama onun yapacağını zannetmiyorum baskıdan dolayı herhalde.Benim de bulantılarım oluyor cnm zofran alıyorum çeyreğe bölüyorum o olmazsa zorlanırım . İdrar ve tansiyon normalse bebek baskı yapıyordur
Canım şeker benide çok zorluyor üstüne böbreklerim ve belim ağrıyor bikac gündür. 3 aydır eşim yanında yok yalnızımal benden de o kadar güçlü kalmaya çalışıyorum ama benimde en ufak şeyde ağlayasım geliyor.
Aynen canım şurda kalmış 20 günüm artık belli olmaz gelebilir bizimkiler de. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerValla olur mu olur canım
Allah hayırlısını versin tabii ama
Bizim için artık erken sayılmaz doğsa da olur yani
İyi akşamlar canım yok erken değil merak etme benim de o haftalarda inmeye başlamıştıİyi akşamlar kızlar35.haftamdayım benim bebe aşağı indi sanki göğsümün altı bir boşaldı düzleşti bu durumu yaşayan varmı çok erken değilmi bide ya
Valla bilemiyorum canım ama bugün iyiyim ❤Seninkş stresten bebek de içinde strese giriyor doğunca ağlar durmaz sakın yapma kendine ve bebeğine bunu
Canım yalnız değilsin unutma hepimiz aynı durumdayız benim de kayinvalidem geldi de çok şükür öyle.bir rahatladım ki o mide bulantısı bende de var maalesef üzme kendiniSon 1 haftadır hamileliğimin başındaki gibi bulantılarım başladı. Bu defa tok karına bulanıyor ama. Şeker üstüne bulantılar ben nasıl yemek yiyeceğim bilmiyorum. Zaten geriden geliyoruz.
Hormonlar coştu sanırım yine ağlamak geliyor hep içimden. Annem gelecek şükür ki 3-4 günlüğüne, hazır önüme bir kase çorba gelir belki dinlenmek istiyorum biraz.
Yine döktüm içimi ama kime anlatayım ki
Çok.guzelmis güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?