2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Güle güle kullanın canım bende aynı markanın gerisini aldım ama henüz kurmadık. Kurulumu zormuydu?

Canım şeker benide çok zorluyor üstüne böbreklerim ve belim ağrıyor bikac gündür. 3 aydır eşim yanında yok yalnızım al benden de o kadar güçlü kalmaya çalışıyorum ama benimde en ufak şeyde ağlayasım geliyor.

zor degil aslinda ama ilk kez kurunca hizlica kurulmuyor. Bi de kullanim klavuzu turkce degil ingilizce bilmiyorsaniz kendi kendinize kurmaniz lazim

23. Haftada başladık sanırım önce 1 sonra 2 sonra yi e 1 ile sıfırladık biz. Çıkarsın canım inan bende oyleydim

Bi arkadaş bebeğinin arabasını verdi ama tutma yeri yırtıktı. Ben de direksiyon kılıfı aldım 10 TL ye üzerinden diktim içini de doldurdum yırtık yerleri. Nasıl olmuş kızlar? Kendi arabamız da var ama çok ağır geliyor bu hafif belki bunu kullanırım diye yeniledim yırtık yerini

Eklentiler

• C49A10B2-415D-4E31-92AE-DC3E14D3B3A1.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 109
  • D633119A-E4A3-46FE-BAC4-DC74EFBD5D29.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 112
  • 8E550D49-4DB7-4D25-B58A-655A94BDF8C5.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 103
  • C69884FE-2CE9-41B4-BBEB-7CC02822489E.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 95
  • C2BCB7DB-2E39-4AFC-9EB1-2B2D2928091E.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 124
Bayılıorum senin becerikliliğine, çok güzel dahice

Eline sağlık kız ne güzel yapmışsın

Gidersiniz tabi canım
Yürüseniz biraz olmuyor mu çok mu kalabalık

Çok iyi olmuş, ellerine sağlık

Benim de bulantılarım oluyor cnm zofran alıyorum çeyreğe bölüyorum o olmazsa zorlanırım . İdrar ve tansiyon normalse bebek baskı yapıyordur
Tansiyonum düşük genelde canım ama onun yapacağını zannetmiyorum baskıdan dolayı herhalde.
Doktora sormayı unuttum çok zorlarsa beni de söylerim kontrolde.

Benim de ailem uzakta yalnızım, kayınvalidemler burda da ben gitmezsem benden haberleri yok. Yine şükür eşim var canım inşallah sen de eşinle kavuşursun en yakın zamanda.
Sakin zamanımda iyiyim de dün yemek yaparken ağladım artık ne yesem yükseliyor diye sonra utandım kendimden insanların ne dertleri var benim ağladığım şeye bak diye

İyi akşamlar kızlar 35.haftamdayım benim bebe aşağı indi sanki göğsümün altı bir boşaldı düzleşti bu durumu yaşayan varmı çok erken değilmi bide ya
İyi akşamlar canım yok erken değil merak etme benim de o haftalarda inmeye başlamıştı

Canım yalnız değilsin unutma hepimiz aynı durumdayız benim de kayinvalidem geldi de çok şükür öyle.bir rahatladım ki o mide bulantısı bende de var maalesef üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…