2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Amin canım doğuma az kaldığı için tüm yıllık izinlerini alıp yarın gelecek ama tayini çıkmadı. Bebek doğunca giderse daha kötü olacak. Ben aileme yakınım ama dikkat etmedikleri için covid korkumdan kimseyle görüşmüyorum. Şekere en başından beri tahammül etmeye çalışıyorum bende canım psikolojik olarak çok yordu yine de çok şükür daha zor geçirenler var hamileliği az kaldı sabretmemiz lazım.

Sevindim erken olmamasına korktum ya biranda düzleşince üst taraf
Yok canım korkma erken değil ancak işte doğum pozisyonunu alıyolar yavaş yavaş o yüzden öyle hissediyorsun. Bende öyle hissetmiştim ama alıştım. Şimdi minik ellerini kıpırdatıp duruyor kasıklarımda

Süper olmuş eline sağlık çok güzel düşünmüşsün Güle güle kullanın

Merhaba. Sol avcunuza resimde kırmızı damlacık şeklinde gösterdiğim gibi elma çekirdeği bantlayabilirsiniz. Çekirdeklerin sivri yönü mutlaka gösterdiğim yöne bakmalı. Bu sujok terapide bir tedavi yöntemi. Cekirdekler elinizde 8 saat kalabilir, ıslandıkça degistirmeniz gerekir. Çekirdek sayısı önemli değil. Kabızlık geçene kadar cekirdek bantlamaya devam edebilirsiniz her gün. Akliniza geldikçe çekirdeklerin üstüne baskı yaparak masaj uygularsaniz daha etkili olur.

Eklentiler

• 20201114_204047.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 51

Teşekkür ederim, denicem ❤

Seninki durumun da zormuş canım
İşte şükrediyoruz ama bazen tahammül azalıyor herhalde neyse doğuma da az kaldı şükür sağlıkla gelsinler de hepsi geçecek inşallah.

Canım yalnız değilsin unutma hepimiz aynı durumdayız benim de kayinvalidem geldi de çok şükür öyle.bir rahatladım ki o mide bulantısı bende de var maalesef üzme kendini
Ben de başından beri yalnızım annem gelse ben de rahatlarim aynı şekilde. Geçecek inşallah hepsi

kizlar bugun ara ara karnima agri giriyor bu sanci midir acaba? Oksurdukce kasilmalarim oluyor bide

Sizin kullanıcı adınızı bulmaya çalışıyordum. Doğumla ilgili tüm kaynakları okuyup bilinçaltımı da iyi anlamda rahatlatmıştım. Ama bebek kanala girmiş doğum yaklaştı birden içimde hiç beklemediğim bir korku oluştu halbuki bebeğimi heyecanla ve sevinçle karşılamayı hayal ediyordum. Bununla nasıl başaçıkabilirim bu kısa zamanda olur mu ki?

Seninki durumun da zormuş canım
İşte şükrediyoruz ama bazen tahammül azalıyor herhalde neyse doğuma da az kaldı şükür sağlıkla gelsinler de hepsi geçecek inşallah.

Amin canım inşallah, sağlıkla yavrularimizi kucagimiza aldığımız günlerimizi görürüz. Inşallah hamilelik şekerimiz tamamen geçer gider normale döneriz çok amin. Sonra gelsin tatlılar

Kanala girince ne kadar sürede oluyo ki doğum bide sezeryan olacak diyelim kanala girerse normal mi oluyo yine sezeryan olabiliyo mu? Bu kanal lafı beni ürkütüyo

Benim kayinpederim yok. Kayınvalidem, annem, kardesim, ablam, eşi, çocuğu gelecek. Hepsi farklı şehirden gelecek. Gelme diyemem zaten ihtiyacım olacak. Hatta ablamlar gidince evli kardeşim eşi ve çocuğuyla gelecek. Hepsi kendince dikkat ediyor, evinden çıkmıyor, Allah korusun hepimizi.

Bende yaptırmak istiyorum ev çok ıslak oluyomu bide ücret ne istediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…