Ev çok ıslak olmadi. Ama tabi biraz zerrecik oluyor.sonra geçiyor. Ben disarda bulunan kiyafetleri falan da kapatmadim ama hergangi bir zarar gormediler.Kokusuz demişlerdi ama 2 maske 1 siperlik olduğu halde beni öksurttu. Biraz kokusu var ilac kokusu. Zaten sordu astiminiz var mi diye öncesinde. Islem cok uzun sürmuyor.Ücret 180 dedi 2+1 eve.
Kuzum benim plesenta aşağıda olduğu için sezeryan olacagım böyle durumlarda normal Doğum olmuyormuş doktorumuz aralığın 4 ünde gün verdi o zaman 38 oluyoruz inş bekler miniğim o günlere gelirim
Merhaba kızlar doğuran yok mu demişiniz galiba benim minik erken gelecek kontrole geldim sancı çıktı.Dr serum taktı hap verdi dursun diye ama ağrılarım dinmiyor. Ablası abisi gibi 39 u beklemeyecek sanki miniğim.3. Çocuk pek atraksiyon olmaz dedim ama yaşamadığım heyecanı iniş çıkışları yaşıyorum. İnşallah gününü bekler... Sizlere de güzel doğumlar diliyorum sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize
Merhaba kızlar doğuran yok mu demişiniz galiba benim minik erken gelecek kontrole geldim sancı çıktı.Dr serum taktı hap verdi dursun diye ama ağrılarım dinmiyor. Ablası abisi gibi 39 u beklemeyecek sanki miniğim.3. Çocuk pek atraksiyon olmaz dedim ama yaşamadığım heyecanı iniş çıkışları yaşıyorum. İnşallah gününü bekler... Sizlere de güzel doğumlar diliyorum sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize
Merhaba
38.hafta gelmesi normal değil mi ?
Neden doğumu durduruyorlar
36 dan sonrası normal diyor doktorum
Merak ettiğim için soruyorum
Hayırlı doğumlar olsun sağlıkla gelsin minik
Kuzum benim plesenta aşağıda olduğu için sezeryan olacagım böyle durumlarda normal Doğum olmuyormuş doktorumuz aralığın 4 ünde gün verdi o zaman 38 oluyoruz inş bekler miniğim o günlere gelirim
Anladım canım benim doğrudur. Hayırlısı olsun bakalım ya sağlıkla gelsinler miniklerimiz de hiç önemli değil normal mi sezaryen mi inşallah güzelce alırız kucağımıza
refleks olarak elim karnima gidiyor zaten bugun hic iyi degilim hastayim ustune karnima agri giriyor off hamileyken hasta olmak cik kotu aman siz iyi koruyun kendinizi hasta olmayin
Merhaba hanımlar ben de 3. Bebeğimi kucağıma almayi bekliyorum inşallah 33.haftadayiz bakalim..
Aranızda kan uyuşmazlığı yaşayan var mı? Benim İlk ikisi normal doğum oldu eşimle aramızda kan uyuşmazlığı vardı ilk doğumdan sonra iğne yaptılar. Bu 3. Doğumumda yapmam gereken birsey varmı acaba.. çok dr degistirdim doktorlar pek bundan bahsetmedi de aklıma takıldı...
Kızlar annemin ördüğü hırkalar geldi Bir de bugün çanta hazırlıklarımı bitiriyorum artık. Her şey yıkandı, ütülendi. Ben bu şekilde kilitli poşetlere koydum üstlerine de not yazacağım doğumhaneye verilecek gibi Fikir olsun diye paylaşayım dedim böyle rahat oldu
Yaaa çok güzeller maşallah annene ellerine sağlık ne bende kilitli poşetlere koyacağım inşallah bugün son yıkanacakları yıkadım bakalım yarına kadar kururlarsa inşallah ütüleyip ayarlayacağım artık
Amin canım aldıklarımızı, ördüklerimizi sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah bebişlerimize
Ya evet bende paketi açınca farkettim minicikmiş ya ama çok tatlı Ben 1 paket almıştım 40’lı olanlardan sonrasında duruma göre alırım diye ama dün yakın arkadaşım sepet yapmış bana o da içine bi 40’lı sleepy daha koymuş Günde 7-8 kere bez değişiyor diyorlar böyle olursa 1 haftada biter herhalde ona göre bir büyüğüne geçeriz artık
Kızlar özellikle evde eşi covid 19 olup atlatanlar sonra evi nasıl dezenfekte ettiniz. Dezenfektan şirketi cagirdiniz mi hani bu soğuk buhar yöntemi ile evi dezenfekte ediyorlar falan. Yoksa sadece sildiniz mi. Benim eşim hazir hastanedeyken evi halledeyim diyorum
Canım benim eşim atlattı ama hala ona ayırdığımız odada kalmaya devam ediyor ve 1 hafta daha geçsin garanti olsun diyor. Ben temizlik için hiçbir yeri çağırmayı düşünmüyorum biz ikimiz haftaya onun kaldığı odayı ve banyoyu temizleyeceğiz zaten hergün havalandırıyoruz sıkıntı olacağını sanmıyorum inşallah
Son 1 haftadır hamileliğimin başındaki gibi bulantılarım başladı. Bu defa tok karına bulanıyor ama. Şeker üstüne bulantılar ben nasıl yemek yiyeceğim bilmiyorum. Zaten geriden geliyoruz.
Hormonlar coştu sanırım yine ağlamak geliyor hep içimden. Annem gelecek şükür ki 3-4 günlüğüne, hazır önüme bir kase çorba gelir belki dinlenmek istiyorum biraz.
Yine döktüm içimi ama kime anlatayım ki
Canım benim eşim atlattı ama hala ona ayırdığımız odada kalmaya devam ediyor ve 1 hafta daha geçsin garanti olsun diyor. Ben temizlik için hiçbir yeri çağırmayı düşünmüyorum biz ikimiz haftaya onun kaldığı odayı ve banyoyu temizleyeceğiz zaten hergün havalandırıyoruz sıkıntı olacağını sanmıyorum inşallah
Anladım canım benim doğrudur. Hayırlısı olsun bakalım ya sağlıkla gelsinler miniklerimiz de hiç önemli değil normal mi sezaryen mi inşallah güzelce alırız kucağımıza
Yok valla sezeryan da normalde fark ediyor zamanında normal doğumla gelsinler ameliyat olacaksın sonuçta ve normal doğumdaki hemen kalkamıyorsun kışın dikişlerin ağrıyor soğuktan his kaybı oluyor ağır kaldırsan sancı oluyor o y9zden normal doğum tercihim tabi ama önce bebeklerimizin sağlığı
Bende yaşına kadar hep prima kullanmıştım kızımda sonra bimin bezine geçmiştim şimdilik yumuşak olduğu için prima alacağım sonra sleepy molfix gezeceğim bakalım hangisi iyi olursa hep prima kullanma taraftarı değilim yani
Evet canım haklısın bütün ev olması zor olurdu senin için inşallah haftaya halledeceğiz bizde o zamana kadar evin diğer bölümlerini yavaştan hallederim ben. Buzluğa da içli köfte ve sarma dolma hazırlıyorum bugün içini dışını hazırladım yarında köfteleri oyacağım inşallah