2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende yaptırmak istiyorum ev çok ıslak oluyomu bide ücret ne istediler
Ev çok ıslak olmadi. Ama tabi biraz zerrecik oluyor.sonra geçiyor. Ben disarda bulunan kiyafetleri falan da kapatmadim ama hergangi bir zarar gormediler.Kokusuz demişlerdi ama 2 maske 1 siperlik olduğu halde beni öksurttu. Biraz kokusu var ilac kokusu. Zaten sordu astiminiz var mi diye öncesinde. Islem cok uzun sürmuyor.Ücret 180 dedi 2+1 eve.

Anladım canım peki sezaryen mi normal mi olacak belli mi? Ben de 37+2 deyim normal gözüküyor şimdilik.
Kuzum benim plesenta aşağıda olduğu için sezeryan olacagım böyle durumlarda normal Doğum olmuyormuş doktorumuz aralığın 4 ünde gün verdi o zaman 38 oluyoruz inş bekler miniğim o günlere gelirim

Merhaba kızlar doğuran yok mu demişiniz galiba benim minik erken gelecek kontrole geldim sancı çıktı.Dr serum taktı hap verdi dursun diye ama ağrılarım dinmiyor. Ablası abisi gibi 39 u beklemeyecek sanki miniğim.3. Çocuk pek atraksiyon olmaz dedim ama yaşamadığım heyecanı iniş çıkışları yaşıyorum. İnşallah gününü bekler... Sizlere de güzel doğumlar diliyorum sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize

Merhaba
38.hafta gelmesi normal değil mi ?
Neden doğumu durduruyorlar
36 dan sonrası normal diyor doktorum
Merak ettiğim için soruyorum
Hayırlı doğumlar olsun sağlıkla gelsin minik

Kuzum benim plesenta aşağıda olduğu için sezeryan olacagım böyle durumlarda normal Doğum olmuyormuş doktorumuz aralığın 4 ünde gün verdi o zaman 38 oluyoruz inş bekler miniğim o günlere gelirim
Anladım canım benim doğrudur. Hayırlısı olsun bakalım ya sağlıkla gelsinler miniklerimiz de hiç önemli değil normal mi sezaryen mi inşallah güzelce alırız kucağımıza

Geçmiş olsunn canım inşallah bekler gününü hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah miniğini kucağına

Olabilir canım öksürürken karnını da tut da fazla acımasın canın. Ben öyle yapıyorum yoksa çok acıyor karnım.
refleks olarak elim karnima gidiyor zaten bugun hic iyi degilim hastayim ustune karnima agri giriyor off hamileyken hasta olmak cik kotu aman siz iyi koruyun kendinizi hasta olmayin

Merhaba hanımlar ben de 3. Bebeğimi kucağıma almayi bekliyorum inşallah 33.haftadayiz bakalim..
Aranızda kan uyuşmazlığı yaşayan var mı? Benim İlk ikisi normal doğum oldu eşimle aramızda kan uyuşmazlığı vardı ilk doğumdan sonra iğne yaptılar. Bu 3. Doğumumda yapmam gereken birsey varmı acaba.. çok dr degistirdim doktorlar pek bundan bahsetmedi de aklıma takıldı...

Yaaa çok güzeller maşallah annene ellerine sağlık ne bende kilitli poşetlere koyacağım inşallah bugün son yıkanacakları yıkadım bakalım yarına kadar kururlarsa inşallah ütüleyip ayarlayacağım artık

Ben baby turco 210 lu 2 numara aldım 1 numara çok küçük gibi sleepy de öyle 1 numarası bence çok küçük

Canım benim eşim atlattı ama hala ona ayırdığımız odada kalmaya devam ediyor ve 1 hafta daha geçsin garanti olsun diyor. Ben temizlik için hiçbir yeri çağırmayı düşünmüyorum biz ikimiz haftaya onun kaldığı odayı ve banyoyu temizleyeceğiz zaten hergün havalandırıyoruz sıkıntı olacağını sanmıyorum inşallah

Tabiki yazıp rahatlayacaksın annelerimiz olmazsa ne yaparız Rabbim güç kuvvet sağlık versin onlara

Sağol canim cvp icin Ben dezenfekte ettirdim bı şirkete. Çünkü tek oda değildi ben evde olmadigim için. Sıkıntı olmaz merak etme birlikte yaparsınız

Anladım canım benim doğrudur. Hayırlısı olsun bakalım ya sağlıkla gelsinler miniklerimiz de hiç önemli değil normal mi sezaryen mi inşallah güzelce alırız kucağımıza
Yok valla sezeryan da normalde fark ediyor zamanında normal doğumla gelsinler ameliyat olacaksın sonuçta ve normal doğumdaki hemen kalkamıyorsun kışın dikişlerin ağrıyor soğuktan his kaybı oluyor ağır kaldırsan sancı oluyor o y9zden normal doğum tercihim tabi ama önce bebeklerimizin sağlığı

Ben primayı sevemedim oğlumda ilk Prime almıştım ne zaman kaka yapsa boynuna kadar taşırıyordu primaya karşı negatifim bu yüzden
Bende yaşına kadar hep prima kullanmıştım kızımda sonra bimin bezine geçmiştim şimdilik yumuşak olduğu için prima alacağım sonra sleepy molfix gezeceğim bakalım hangisi iyi olursa hep prima kullanma taraftarı değilim yani

Sağol canim cvp icin Ben dezenfekte ettirdim bı şirkete. Çünkü tek oda değildi ben evde olmadigim için. Sıkıntı olmaz merak etme birlikte yaparsınız
Evet canım haklısın bütün ev olması zor olurdu senin için inşallah haftaya halledeceğiz bizde o zamana kadar evin diğer bölümlerini yavaştan hallederim ben. Buzluğa da içli köfte ve sarma dolma hazırlıyorum bugün içini dışını hazırladım yarında köfteleri oyacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…