Kızlar malum aralığa az kaldı karınlar şişti büyüdü artık ve ben genital bölgemi göremediğim için tüyleri temizlemekte zorlanıyorum jilet asla vurmak istemiyorum lazer epilasyon yaptırmıştım çünkü evlilik öncesi.Nasıl bir yöntem önerirsiniz siz ne yapıyorsunuz bu konuda.Pandemi döneminde güzellik salonuna vs.gidip aldırmak da istemiyorum
Ben kendim ağdayla hallediyorum. Evet göbekten görmek artık çok zor imdadıma ayna yetişti bir ayna , ağda ve ağda bandıyla 15-20 dk da hallettim ben. Birde 39. Haftamda falan yaparım inşallah
Ben kendim ağdayla hallediyorum. Evet göbekten görmek artık çok zor imdadıma ayna yetişti bir ayna , ağda ve ağda bandıyla 15-20 dk da hallettim ben. Birde 39. Haftamda falan yaparım inşallah
Kaçıncı haftanız?ben 34 üm şuanda ödem şişlik yok ama eğilip kalkarken bacaklarım geriliyor fazlalıklardan o da sanırım.Yazın çok fazla şişlik problemi yaşadım.Acaba suyu az mı tüketiyorsun.Birde hamur işi ve tuzlulardan uzak durmak lazım olabildiğince
36+0 ım bugün itibariyle. İlk kez dün gece uyandım be ellerimin şiştiğini hissettim . Bu Zamana kadar yoktu . İnşallah artıp ayaklarıma bacaklarıma vurmaz o zor olur . İştahım da epey açıldı . Suyu da günde 2 litre ancak içiyorum hiç canım istemiyor zorla içiyorum onu da
Canım zor bir durum gebelik psikolojisinde sana daha dayanılmaz geliyor olabilir ama o çocuğun varlığını bilerek aldın heralde belki senin bebişin daha dünyaya gelmediği için o sevgiyi veremiyor kuzun doğunca aynı oranda sevgi gösterir bence. Kendini bu kadar üzüp strese sokarak son zamanlarını zehir etme kendine bebeğine de yazık huzurdan daha güzel bişey yok ilgilenmemeye akışına bırakmaya çalış Allah büyüktür dua et Rabbim eşine adalet merhamet versin bebeğinin kıyafeti az olsun ama sağlığı yerinde olsun yeter ki
36+0 ım bugün itibariyle. İlk kez dün gece uyandım be ellerimin şiştiğini hissettim . Bu Zamana kadar yoktu . İnşallah artıp ayaklarıma bacaklarıma vurmaz o zor olur . İştahım da epey açıldı . Suyu da günde 2 litre ancak içiyorum hiç canım istemiyor zorla içiyorum onu da
Seninle haftamız birebir aynı bende bugün 36+0 oldum ödem şişlik falan yok ama ayakta çok durunca iş çok yapınca ayaklarım şişmeye başladı son bi haftadır dinlenince geçiyor.
Ahaha bgn onun muhabbbetini yaptım zaten canım, tek aktivitemiz bu oldu 2 aydır falan hatta eşim o kadar alışmış ki Lidya doğunca gelemeyiz 7 8 ay dio, dedim Nisan ayını görelim de bi havalar az kırılsın onu da koyarız yine geliriz nolcak
Aslında gidilir di ben oğlumda 20 günlük anca vardı kahve içmeye gitmiştik eşimle ama kış bebekleri oldukları için biraz zor tabi güzel hava bulduk mu bebek arabasıyla bir iki tur atarız artık
refleks olarak elim karnima gidiyor zaten bugun hic iyi degilim hastayim ustune karnima agri giriyor off hamileyken hasta olmak cik kotu aman siz iyi koruyun kendinizi hasta olmayin
Canm geçmiş olsun geçen ay bende hasta oldum çiğ sarımsak yuttum , bal yedim, c vitamini bol su ,ıhlamur içine limon bal karabiber attım şükür iyydim ama yinede doktorum antibiyotik verdi hasta gibi yatmadım , hamilelikle birlikte zorladı yinede.Allah sanada şifa versin beslenmene dikkat
Seninle haftamız birebir aynı bende bugün 36+0 oldum ödem şişlik falan yok ama ayakta çok durunca iş çok yapınca ayaklarım şişmeye başladı son bi haftadır dinlenince geçiyor.
Bende sizden kızlar şafak 29 diyor bugünleri gördük ya çok şükür henüz bende de yok ödem. Kimisinin 6. Ayında başlıyor maşallah bize kaşıyın
Bu gece uyudunuz galiba
Bende sizden kızlar şafak 29 diyor bugünleri gördük ya çok şükür henüz bende de yok ödem. Kimisinin 6. Ayında başlıyor maşallah bize kaşıyın
Bu gece uyudunuz galiba
Mide yanması ve bulantısı ile iki saattir ayaktayım Süt içtim fayda etmedi çok fenayım bu gece bebekte de garip bi hareketlilik var her zamankinden daha fazla hayır olsun
Anladım canım benim doğrudur. Hayırlısı olsun bakalım ya sağlıkla gelsinler miniklerimiz de hiç önemli değil normal mi sezaryen mi inşallah güzelce alırız kucağımıza
Kuzum buradaki arkaşlar yazmıştı normal diye ben biraz rahatladım . Doktora gittikten sonra yazabilirmisin ne dediğini benim kontrolüme daha var perşembe günü
Benim kayinpederim yok. Kayınvalidem, annem, kardesim, ablam, eşi, çocuğu gelecek. Hepsi farklı şehirden gelecek. Gelme diyemem zaten ihtiyacım olacak. Hatta ablamlar gidince evli kardeşim eşi ve çocuğuyla gelecek. Hepsi kendince dikkat ediyor, evinden çıkmıyor, Allah korusun hepimizi.
Evet canım Allah korusun hepimizi.Ben eşime söyledim tamam ben annemlere söylerim otelde kalırlar dedi.sen düşünme bunları rahat ol dedi.bir şok yasamadim değil:)ayni zamanda üzüldüm de esim için.uzun bir yoldan gelip hastanede 15 dk görecekler torunlarini.zaten ben kabul etsem de kendi annem asla kabul etmiyor mecbur böyle olacak artık bizde.
Sizin kullanıcı adınızı bulmaya çalışıyordum. Doğumla ilgili tüm kaynakları okuyup bilinçaltımı da iyi anlamda rahatlatmıştım. Ama bebek kanala girmiş doğum yaklaştı birden içimde hiç beklemediğim bir korku oluştu halbuki bebeğimi heyecanla ve sevinçle karşılamayı hayal ediyordum. Bununla nasıl başaçıkabilirim bu kısa zamanda olur mu ki?
Öncelikle korkmanız normal, hem insanların olumsuz yorumları tamamen kulak ardı edilemiyor hem de doğum tereyağından kıl çekmek gibi basit bir eylem değil. Hafif düzeyde korku çok normal ve doğumu da etkilemeyecektir. Mongan yöntemi kitabını okuduysanız orda nefes egzersizleri ve imajinasyonlar anlatılıyordu, onları artık cok düzenli ve her yalnız kaldığınızda uygulayın derim. Gözleri kapatıp rahatça uzanıyorsunuz ve derin derin karın nefesi alırken bebeğin nazikçe doğduğunu hayal ediyorsunuz. Sık sık bebeğinizin size gelmek için hazırlandığını, çok sakin ve kolay bir doğumla kavuştuğunuzu hayal edin. Yasemin, lavanata gibi doğal esansiyel yağlar edinin mutlaka. Düzenli olarak bu yağları koklayın, sürün. Doğum çantanızda da mutlaka bulunsunlar. Hem sakinleştirici hem kas gevşetici etkisi var ozellikle lavantanın. Ve frekansi çok yüksek bir koku, genel anlamda modunuzu yükseltir. Onun dışında ağırlaştım diye fiziksel aktiviteyi durdurmayın, oturduğunuz yerde yada varsa pilates topunun üzerinde dik durmaya dikkat ederek egzersizler yapın. Belden daireler çizmek varsa bel ağrınıza da çok iyi gelir üstelik leğen kemiklerini de açar.
Kizlar bebek sarılık olmasın diye beklemiş gazi alınmış soda veriliyormus ilk gün.1 2 damla.Mineralli su.sanirim bunu yapicam ben sarılık için.duyan var mi
bebiş hala çok uyumaya devam ediyo canım alıstık sayılır birbirimize enfeksiyon kapmıştı benim dikişler hergün pansuman yapıyo eşim çoğunlukla yatıyorum bi yemek yaparken oturuyorum tamamen iyi olana kadar zorlamak yok