Bende kendime pijama sabahlık takımı ile çamaşır almıştım yıkadım yarın ütüleyeceğim sonra çantalara bakıp son kontrollerini yapacağım bitecek her an gelebilir sanki ama birkaç gündür zamanını bekleyecek gibi hissediyorumYaaa çok güzellermaşallah annene ellerine sağlık ne bende kilitli poşetlere koyacağım inşallah bugün son yıkanacakları yıkadım bakalım yarına kadar kururlarsa inşallah ütüleyip ayarlayacağım artık
Sleepy de güzel canım tavsiye ederimBende yaşına kadar hep prima kullanmıştım kızımda sonra bimin bezine geçmiştim şimdilik yumuşak olduğu için prima alacağım sonra sleepy molfix gezeceğim bakalım hangisi iyi olursa hep prima kullanma taraftarı değilim yani
Bende deneyebilirim 40 çıksın paşanın da hep bu zamanda tek maaş okuyan abla olunca zor oluyor bebek bakmak ekonomik olarak çöküntüye uğruyoruz valla birde kıyafet beşik puset vs almadım ben hepsi vardı avlarından kalanSleepy de güzel canım tavsiye ederimhatta ben sleepy alacaktım bir arkadaşım ve kardeşim baby turco kullanmaya başladılar çok memnunlar fiyatları da oldukça uygun dedim bir deneyeyim bakalım . 210 lu paketi 99 TL ye aldım 12*60 lu ıslak mendili de 44 TL ye
Kız bebekse erken gelebilir ama erkek bebekler genelde 40 haftayı bitiriyorlar oğlumdan biliyorum . Benim bu da erkek olduğu için muhtemelen 40ı görürüm diye hissediyorumBende kendime pijama sabahlık takımı ile çamaşır almıştım yıkadım yarın ütüleyeceğim sonra çantalara bakıp son kontrollerini yapacağım bitecek her an gelebilir sanki ama birkaç gündür zamanını bekleyecek gibi hissediyorum
Maşallah büyük çocuğunuz da var o zaman ne güzelBende deneyebilirim 40 çıksın paşanın da hep bu zamanda tek maaş okuyan abla olunca zor oluyor bebek bakmak ekonomik olarak çöküntüye uğruyoruz valla birde kıyafet beşik puset vs almadım ben hepsi vardı avlarından kalan
Aslında bebekler son anda bile dönebilirlermiş doktorun niye öyle dedi ki ilginçBenımkı de donmedıDoktor bu haftadan sonra kafa agır oldugu ıcın artık donmek ıstese de donemez demıstı bende hala ayakları asagıda hıssedıyorum ve yemek yerken vs kafa baskısı orada oldugu ıcın cok rahatsız hıssedıyorum kusacak gibi oluyorum hep. Kafa ölçümleri de kocaman cıkıyor yukarda oldugu ıcın dedı doktor bende koca kafa dıyorum
Kuzum zaten zamanın gelmiş neden durdurdular kı merak ettımMerhaba kızlar doğuran yok mu demişinizgaliba benim minik erken gelecek kontrole geldim sancı çıktı.Dr serum taktı hap verdi dursun diye ama ağrılarım dinmiyor. Ablası abisi gibi 39 u beklemeyecek sanki miniğim.3. Çocuk pek atraksiyon olmaz dedim ama yaşamadığım heyecanı iniş çıkışları yaşıyorum. İnşallah gününü bekler... Sizlere de güzel doğumlar diliyorum sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize
Allah razı olsun kardeşimden onun hiç durumu yok ama birsürü şey almaya kalkıyor borca sokuyor kendi adıma borç yapıncYa illa evlat mı ayırmak gerek anlamıyorum. Kimi ilk çocuğuyla ilgilenmez kimi böyle sonraki çocuğuyla. Hepsi evlat. Eşit davranmayacaksan neden başka çocuk istiyorsun. Allah insaf versin canım. Kardeşinin destek olmasına sevindim
Aynen canım tamda öyle oluyor işte berbat birşey hayatımdan soğudum sayesinde insan karnımdaki çocuğunu düşünür biraz da varsa yoksa oğlu delirmemek elde değil gidip 1800 TL ye oğluna alışveriş yapmayı biliyo ama kızına hiç birşey almıyor böyle bir adam işteBile bile lades bacım seninki hemde ikinci evliliğin niye kimse anlamıyor çocuk olunca evlilik kurtulmaz tam tersi kendini bağlanmış köşeye sıkışmış gibi hissedersin ve daha çok isyan edersin hayatına
Yok hep yan tarafa yatiyorumSırt üstü yatiyormusunuz
Ayy Allah'ım merhamet versin severek evlenmediniz mi?Allah razı olsun kardeşimden onun hiç durumu yok ama birsürü şey almaya kalkıyor borca sokuyor kendi adıma borç yapınc
Aynen canım tamda öyle oluyor işte berbat birşey hayatımdan soğudum sayesinde insan karnımdaki çocuğunu düşünür biraz da varsa yoksa oğlu delirmemek elde değil gidip 1800 TL ye oğluna alışveriş yapmayı biliyo ama kızına hiç birşey almıyor böyle bir adam işte
Benim de aynı canım niyeyse bugün 2 kere çıkardım bile afedersin ilk aylara döndüm sanki benim de canım sıkıldı umarım uzun sürmezBenimde bir kaç gecedir çok midem bulanıyor neden acaba son ay bulantı olur mu?
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için enfeksiyon için ilaç kullanıyorum ama hala geçmedi ondan bulanıyor belki de pazartesi randevum var sorucam bende inşallahTansiyon ve şekerine bak canım sorun yoksa idrar tahlılı kültürü ver onda da sorun yoksa bebek mideye baskı yaptıgından oluyor dedı doktorum bana bende kusuyordum 2-3 hafta sürdü geçti
Bende de var kan uyuşmazlığı belli aralıklarla test yapmanız gerekiyordu bir de 28.hafta da koruma amaçlı rogham yapılmalıydı doktorlar nasıl atlar ki bunu inşallah bie probleminiz olmazMerhaba hanımlar ben de 3. Bebeğimi kucağıma almayi bekliyorum inşallah 33.haftadayiz bakalim..
Aranızda kan uyuşmazlığı yaşayan var mı? Benim İlk ikisi normal doğum oldu eşimle aramızda kan uyuşmazlığı vardı ilk doğumdan sonra iğne yaptılar. Bu 3. Doğumumda yapmam gereken birsey varmı acaba.. çok dr degistirdim doktorlar pek bundan bahsetmedi de aklıma takıldı...
Valla ilk kızımı 40.hafta da ikinci kızımı 41.haftada doğurdum kızla erkekle alakası yok bence Rabbim ne zaman dilerse o zaman oluyor. Bende oğlumun o kadar bekleyeceğini sanmıyorum erken gelecek gibi bakalım hayırlısıKız bebekse erken gelebilir ama erkek bebekler genelde 40 haftayı bitiriyorlar oğlumdan biliyorum . Benim bu da erkek olduğu için muhtemelen 40ı görürüm diye hissediyorum♀
Sözde severek evlendik canım daha evleneli 1.5 sene olduAyy Allah'ım merhamet versin severek evlenmediniz mi?
İçim buruldu inan ki ne diyeceğimi bilemiyorumSözde severek evlendik canım daha evleneli 1.5 sene oldu
Aslında tabi kızı erkeği yok vakti gelince doğacaklar ama benim şahit olduğum erken doğumlar genelde kızdıBenim de aynı canım niyeyse bugün 2 kere çıkardım bile afedersin ilk aylara döndüm sanki benim de canım sıkıldı umarım uzun sürmez
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için enfeksiyon için ilaç kullanıyorum ama hala geçmedi ondan bulanıyor belki de pazartesi randevum var sorucam bende inşallah
Bende de var kan uyuşmazlığı belli aralıklarla test yapmanız gerekiyordu bir de 28.hafta da koruma amaçlı rogham yapılmalıydı doktorlar nasıl atlar ki bunu inşallah bie probleminiz olmaz
Valla ilk kızımı 40.hafta da ikinci kızımı 41.haftada doğurdum kızla erkekle alakası yok bence Rabbim ne zaman dilerse o zaman oluyor. Bende oğlumun o kadar bekleyeceğini sanmıyorum erken gelecek gibi bakalım hayırlısı
Sleepy alıcaktım bende ama hem 1 numarası küçük dediler hemde idrarı falan iyi emmiyor bez yazmışlar güvenip alamadım yorumları okuyunca kızlarıma prima kullanmıştım bu sefer değişiklik olsun dedim molfix in pamuklu olanlarından aldım ama direkt 2 numara3-5 kilo diyor olur bence yeni doğana bakalım inşallah memnun kalırım
Valla artık bende bilmiyorum ki ne desem kime ne anlatsam içim içimi yiyor resmenİçim buruldu inan ki ne diyeceğimi bilemiyorum
Bulantı halsizlik bende de var bu ara birde mide yanması sanırım çocuk baskı yaptığı için oluyor reflü yaptığı içinde bulantı olabilir.Birde az kaldı ya stres heyecan da etkiliyor olabilir.işin ilginç yanı bulunsa da midem yemek istiyorum durduramıyorum kendimi hiç bir şekilde heleki tatlıya asla dayanamıyorum doktorum az yiyeceksin tatlıyı ekmeği de azaltacaksın dedi ama boğaz durmuyorBenimde bir kaç gecedir çok midem bulanıyor neden acaba son ay bulantı olur mu?
Bak böyle deyince de ben heyecanlanıyorum:)Bilmem ki yok mu :) Sürprizlerden olabilir belli olmaz :)
Iyi yaptın yaz tabi benimde toknkarna iki gündür fenaSon 1 haftadır hamileliğimin başındaki gibi bulantılarım başladı. Bu defa tok karına bulanıyor ama. Şeker üstüne bulantılar ben nasıl yemek yiyeceğim bilmiyorum. Zaten geriden geliyoruz.
Hormonlar coştu sanırım yine ağlamak geliyor hep içimden. Annem gelecek şükür ki 3-4 günlüğüne, hazır önüme bir kase çorba gelir belki dinlenmek istiyorum biraz.
Yine döktüm içimi ama kime anlatayım ki
Bende aynıyım ptesi doktora gidince sorup emin olacağım, doğuma hazırlık normaldir sanirimİyi akşamlar kızlar35.haftamdayım benim bebe aşağı indi sanki göğsümün altı bir boşaldı düzleşti bu durumu yaşayan varmı çok erken değilmi bide ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?