2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende kendime pijama sabahlık takımı ile çamaşır almıştım yıkadım yarın ütüleyeceğim sonra çantalara bakıp son kontrollerini yapacağım bitecek her an gelebilir sanki ama birkaç gündür zamanını bekleyecek gibi hissediyorum

Sleepy de güzel canım tavsiye ederim hatta ben sleepy alacaktım bir arkadaşım ve kardeşim baby turco kullanmaya başladılar çok memnunlar fiyatları da oldukça uygun dedim bir deneyeyim bakalım . 210 lu paketi 99 TL ye aldım 12*60 lu ıslak mendili de 44 TL ye

Bende deneyebilirim 40 çıksın paşanın da hep bu zamanda tek maaş okuyan abla olunca zor oluyor bebek bakmak ekonomik olarak çöküntüye uğruyoruz valla birde kıyafet beşik puset vs almadım ben hepsi vardı avlarından kalan

Kız bebekse erken gelebilir ama erkek bebekler genelde 40 haftayı bitiriyorlar oğlumdan biliyorum . Benim bu da erkek olduğu için muhtemelen 40ı görürüm diye hissediyorum ‍♀

Maşallah büyük çocuğunuz da var o zaman ne güzel Allah hepimize kolaylık versin bu devirde gerçekten bazı şeyler çok zor ama sağlık olsun da tek gerisi hallolur bir şekilde benimde puset falan hep oğlumdan kalanlar var allahtan birde onlara masraf etmiyoruz

Aslında bebekler son anda bile dönebilirlermiş doktorun niye öyle dedi ki ilginç

Kuzum zaten zamanın gelmiş neden durdurdular kı merak ettım

Allah razı olsun kardeşimden onun hiç durumu yok ama birsürü şey almaya kalkıyor borca sokuyor kendi adıma borç yapınc
Bile bile lades bacım seninki hemde ikinci evliliğin niye kimse anlamıyor çocuk olunca evlilik kurtulmaz tam tersi kendini bağlanmış köşeye sıkışmış gibi hissedersin ve daha çok isyan edersin hayatına
Aynen canım tamda öyle oluyor işte berbat birşey hayatımdan soğudum sayesinde insan karnımdaki çocuğunu düşünür biraz da varsa yoksa oğlu delirmemek elde değil gidip 1800 TL ye oğluna alışveriş yapmayı biliyo ama kızına hiç birşey almıyor böyle bir adam işte

Ayy Allah'ım merhamet versin severek evlenmediniz mi?

Benimde bir kaç gecedir çok midem bulanıyor neden acaba son ay bulantı olur mu?
Benim de aynı canım niyeyse bugün 2 kere çıkardım bile afedersin ilk aylara döndüm sanki benim de canım sıkıldı umarım uzun sürmez
Tansiyon ve şekerine bak canım sorun yoksa idrar tahlılı kültürü ver onda da sorun yoksa bebek mideye baskı yaptıgından oluyor dedı doktorum bana bende kusuyordum 2-3 hafta sürdü geçti
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için enfeksiyon için ilaç kullanıyorum ama hala geçmedi ondan bulanıyor belki de pazartesi randevum var sorucam bende inşallah
Bende de var kan uyuşmazlığı belli aralıklarla test yapmanız gerekiyordu bir de 28.hafta da koruma amaçlı rogham yapılmalıydı doktorlar nasıl atlar ki bunu inşallah bie probleminiz olmaz
Kız bebekse erken gelebilir ama erkek bebekler genelde 40 haftayı bitiriyorlar oğlumdan biliyorum . Benim bu da erkek olduğu için muhtemelen 40ı görürüm diye hissediyorum ‍♀
Valla ilk kızımı 40.hafta da ikinci kızımı 41.haftada doğurdum kızla erkekle alakası yok bence Rabbim ne zaman dilerse o zaman oluyor. Bende oğlumun o kadar bekleyeceğini sanmıyorum erken gelecek gibi bakalım hayırlısı

Sleepy alıcaktım bende ama hem 1 numarası küçük dediler hemde idrarı falan iyi emmiyor bez yazmışlar güvenip alamadım yorumları okuyunca kızlarıma prima kullanmıştım bu sefer değişiklik olsun dedim molfix in pamuklu olanlarından aldım ama direkt 2 numara 3-5 kilo diyor olur bence yeni doğana bakalım inşallah memnun kalırım

Aslında tabi kızı erkeği yok vakti gelince doğacaklar ama benim şahit olduğum erken doğumlar genelde kızdı Bende direkt 2 numara aldım 3-6 kg yazıyor zaten inşallah bebişim 3 kiloyu geçmiş olur öyle düşünerek aldım

Benimde bir kaç gecedir çok midem bulanıyor neden acaba son ay bulantı olur mu?
Bulantı halsizlik bende de var bu ara birde mide yanması sanırım çocuk baskı yaptığı için oluyor reflü yaptığı içinde bulantı olabilir.Birde az kaldı ya stres heyecan da etkiliyor olabilir.işin ilginç yanı bulunsa da midem yemek istiyorum durduramıyorum kendimi hiç bir şekilde heleki tatlıya asla dayanamıyorum doktorum az yiyeceksin tatlıyı ekmeği de azaltacaksın dedi ama boğaz durmuyor

Kızlar malum aralığa az kaldı karınlar şişti büyüdü artık ve ben genital bölgemi göremediğim için tüyleri temizlemekte zorlanıyorum jilet asla vurmak istemiyorum lazer epilasyon yaptırmıştım çünkü evlilik öncesi.Nasıl bir yöntem önerirsiniz siz ne yapıyorsunuz bu konuda.Pandemi döneminde güzellik salonuna vs.gidip aldırmak da istemiyorum

Iyi yaptın yaz tabi benimde toknkarna iki gündür fena fındık yiyorum bastırıyor sanki ama kavrulmamış kabuklu fındık canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…