Yürüyüşlere devam ediyorum plates topunu da kullanıyorum. İmaje etmeyi daha düzenli ve özenli yapmaya çalışacağım çok teşekkür ederimÖncelikle korkmanız normal, hem insanların olumsuz yorumları tamamen kulak ardı edilemiyor hem de doğum tereyağından kıl çekmek gibi basit bir eylem değil. Hafif düzeyde korku çok normal ve doğumu da etkilemeyecektir. Mongan yöntemi kitabını okuduysanız orda nefes egzersizleri ve imajinasyonlar anlatılıyordu, onları artık cok düzenli ve her yalnız kaldığınızda uygulayın derim. Gözleri kapatıp rahatça uzanıyorsunuz ve derin derin karın nefesi alırken bebeğin nazikçe doğduğunu hayal ediyorsunuz. Sık sık bebeğinizin size gelmek için hazırlandığını, çok sakin ve kolay bir doğumla kavuştuğunuzu hayal edin. Yasemin, lavanata gibi doğal esansiyel yağlar edinin mutlaka. Düzenli olarak bu yağları koklayın, sürün. Doğum çantanızda da mutlaka bulunsunlar. Hem sakinleştirici hem kas gevşetici etkisi var ozellikle lavantanın. Ve frekansi çok yüksek bir koku, genel anlamda modunuzu yükseltir. Onun dışında ağırlaştım diye fiziksel aktiviteyi durdurmayın, oturduğunuz yerde yada varsa pilates topunun üzerinde dik durmaya dikkat ederek egzersizler yapın. Belden daireler çizmek varsa bel ağrınıza da çok iyi gelir üstelik leğen kemiklerini de açar.
Erkek bebek canım oğlumuz olacak ama bizim boy kg hafta önde gidiyor o yüzden belki erken gelir dedimKız bebekse erken gelebilir ama erkek bebekler genelde 40 haftayı bitiriyorlar oğlumdan biliyorum . Benim bu da erkek olduğu için muhtemelen 40ı görürüm diye hissediyorum♀
Şimdi 2. Evliliğim bunu da yürütemezsem ne derler diye düşünüyorsundur. Bende 2. Evliliğimi yaptığımda çok sıkıntı çekmiştim 6 ay zor dayandım ve büyük bir tartışma sonucu babamlara gittim kızımı alıp 1 hafta sonra geldi pişman olmuş olarak ama ben karar vermiştim artık geri dönmeyecektim benim hayatım dedim ben karar veririm kızıma bıraktım sonra kararı sonuçta onun huzuru her şeyden daha önemliydi şimdi evimizde oğlumuzun doğumunu bekliyoruz bir daha tartışmadık sesimiz bile yükselmedi birbirimize alışma süreciydi bizimki onca yıl bekar kaldıktan sonra bir arada yaşamak zor gelmişti eşiminde 3 kızı var ama hepsi büyük en küçüğü 21 yaşında ünv okuyor hiç görmedim onları tanışmadık tanışmak ister miyim onu da bilmiyorum doğrusu sende keşke bebek için acele etmeseydim ne kadardır evlisiniz bilmiyorum ama temennim en kısa sürede her şeyin yoluna girmesi mantıklı düşünmeye çalışAllah razı olsun kardeşimden onun hiç durumu yok ama birsürü şey almaya kalkıyor borca sokuyor kendi adıma borç yapınc
Aynen canım tamda öyle oluyor işte berbat birşey hayatımdan soğudum sayesinde insan karnımdaki çocuğunu düşünür biraz da varsa yoksa oğlu delirmemek elde değil gidip 1800 TL ye oğluna alışveriş yapmayı biliyo ama kızına hiç birşey almıyor böyle bir adam işte
Ben kuaförüme gidiyorum. Hiç kendim almadım sadık bir müşteriyim kuaförümeKızlar malum aralığa az kaldı karınlar şişti büyüdü artık ve ben genital bölgemi göremediğim için tüyleri temizlemekte zorlanıyorum jilet asla vurmak istemiyorum lazer epilasyon yaptırmıştım çünkü evlilik öncesi.Nasıl bir yöntem önerirsiniz siz ne yapıyorsunuz bu konuda.Pandemi döneminde güzellik salonuna vs.gidip aldırmak da istemiyorum
Yeterince korumaya çalışıyorum canım şükür hiç gebelik başından bu zamana kadar grip falan olmadım inşallah da olmam. Ben et tavuk balık tüketemiyorum küçükken tiksinmişim o yüzden doktorum bana duosvit kullandırıyor bütün vitaminler var içinde + balık yağı da var belki de o koruyor bilmiyorumrefleks olarak elim karnima gidiyor zaten bugun hic iyi degilim hastayim ustune karnima agri giriyor off hamileyken hasta olmak cik kotu aman siz iyi koruyun kendinizi hasta olmayin
8 yaşında kızım var hiçbir şeyini atmamışım annemlerin tavan arasındaymış dünde banyo küveti ile pusetini getirdim ordan maşallahı var kuzumun her şeyden çifter çifter ablamın kızı ile benim kızım yaşıtlar onun eşyaları da olunca ev bayağı bebek mağazası gibi oldu dediğin gibi sağlık olsun bu dönemde hamilelikte doğumda zor geçiyor oğlun kaç yaşındaMaşallah büyük çocuğunuz da var o zaman ne güzelAllah hepimize kolaylık versin bu devirde gerçekten bazı şeyler çok zor ama sağlık olsun da tek gerisi hallolur bir şekilde benimde puset falan hep oğlumdan kalanlar var allahtan birde onlara masraf etmiyoruz
Valla bende de aynısı tatlı dediğinizde akan sular duruyor 35 yılda yemediğim kadar tatlı yedim 9 aydaBulantı halsizlik bende de var bu ara birde mide yanması sanırım çocuk baskı yaptığı için oluyor reflü yaptığı içinde bulantı olabilir.Birde az kaldı ya stres heyecan da etkiliyor olabilir.işin ilginç yanı bulunsa da midem yemek istiyorum durduramıyorum kendimi hiç bir şekilde heleki tatlıya asla dayanamıyorum doktorum az yiyeceksin tatlıyı ekmeği de azaltacaksın dedi ama boğaz durmuyor
Ne yaptın canım bize de haber ver doğum oldu mu durdurdular mi ne durumdasınMerhaba kızlar doğuran yok mu demişinizgaliba benim minik erken gelecek kontrole geldim sancı çıktı.Dr serum taktı hap verdi dursun diye ama ağrılarım dinmiyor. Ablası abisi gibi 39 u beklemeyecek sanki miniğim.3. Çocuk pek atraksiyon olmaz dedim ama yaşamadığım heyecanı iniş çıkışları yaşıyorum. İnşallah gününü bekler... Sizlere de güzel doğumlar diliyorum sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize
Ya tabi ki herkes normal doğum ister illa ki fark eder ama bir de mecburen sezaryen olanlar var belki ben de öyle olacağım belli değil doğum anı belirleyecek onu diyor doktorum hep. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla yavrularımızı kucagimiza alalım da gerisi boş demek istiyorum fark etmez dediğim o canım.Yok valla sezeryan da normalde fark ediyor zamanında normal doğumla gelsinler ameliyat olacaksın sonuçta ve normal doğumdaki hemen kalkamıyorsun kışın dikişlerin ağrıyor soğuktan his kaybı oluyor ağır kaldırsan sancı oluyor o y9zden normal doğum tercihim tabi ama önce bebeklerimizin sağlığı
Benimde kafamda hep molfix vardı ama ablam en yumuşağı prima yeni doğduğunda prima al sonra değiştirirsin dedi o yüzden ilk 2 ay prima düşünüyorum sonra tek tek deneyeceğim molfix baby turca sleepy vs en son yine bimin bezi ile bitiririz bez olayınıBenim de aynı canım niyeyse bugün 2 kere çıkardım bile afedersin ilk aylara döndüm sanki benim de canım sıkıldı umarım uzun sürmez
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için enfeksiyon için ilaç kullanıyorum ama hala geçmedi ondan bulanıyor belki de pazartesi randevum var sorucam bende inşallah
Bende de var kan uyuşmazlığı belli aralıklarla test yapmanız gerekiyordu bir de 28.hafta da koruma amaçlı rogham yapılmalıydı doktorlar nasıl atlar ki bunu inşallah bie probleminiz olmaz
Valla ilk kızımı 40.hafta da ikinci kızımı 41.haftada doğurdum kızla erkekle alakası yok bence Rabbim ne zaman dilerse o zaman oluyor. Bende oğlumun o kadar bekleyeceğini sanmıyorum erken gelecek gibi bakalım hayırlısı
Sleepy alıcaktım bende ama hem 1 numarası küçük dediler hemde idrarı falan iyi emmiyor bez yazmışlar güvenip alamadım yorumları okuyunca kızlarıma prima kullanmıştım bu sefer değişiklik olsun dedim molfix in pamuklu olanlarından aldım ama direkt 2 numara3-5 kilo diyor olur bence yeni doğana bakalım inşallah memnun kalırım
Biliyorum canım ne demek istediğini yine de normal doğum iste diye yazdım arkadaşım 20 gün önce doğum yaptı sezeryana almışlar bebek kakasını yemiş yoksa oda normal doğumdu geçen haber aldım hastanedeymiş dikişler enfeksiyon almış 1 hafta yattı bebeği ile onun için dedim gözüm korktu benim sezeryandanYa tabi ki herkes normal doğum ister illa ki fark eder ama bir de mecburen sezaryen olanlar var belki ben de öyle olacağım belli değil doğum anı belirleyecek onu diyor doktorum hep. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla yavrularımızı kucagimiza alalım da gerisi boş demek istiyorum fark etmez dediğim o canım.
Benim bebede 3 gündür fazla oynuyor mide yanması için dr şurup vardı ilk şişeyi bitirdim dün 2. Şişeye geçtim hatta ılık süt içine bal katınca iyi geliyor ama demek bayağı baskı yaptı seninki bir dahaki sefere dr söyle ilaç versin çok faydasını görürsün canımMide yanması ve bulantısı ile iki saattir ayaktayımSüt içtim fayda etmedi çok fenayım bu gece bebekte de garip bi hareketlilik var her zamankinden daha fazla hayır olsun
Normal istiyorum canım ben de ama bakalım inşallah öyle olur şimdi her şey normal gidiyor yolunda gözüküyor doktor bir problem yok şimdilik dedi normal doğum %80 dedi ama tabi doğum anı belirleyecek onu dedi. Her şey değişebilir hazırlıklı ol dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda ne yapalımBiliyorum canım ne demek istediğini yine de normal doğum iste diye yazdım arkadaşım 20 gün önce doğum yaptı sezeryana almışlar bebek kakasını yemiş yoksa oda normal doğumdu geçen haber aldım hastanedeymiş dikişler enfeksiyon almış 1 hafta yattı bebeği ile onun için dedim gözüm korktu benim sezeryandan
Amin canım bakalım önce hangimiz doğuracağız çok heyecanlı bekleyişler ve çok yorucuNormal istiyorum canım ben de ama bakalım inşallah öyle olur şimdi her şey normal gidiyor yolunda gözüküyor doktor bir problem yok şimdilik dedi normal doğum %80 dedi ama tabi doğum anı belirleyecek onu dedi. Her şey değişebilir hazırlıklı ol dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda ne yapalım
Off hiç sorma bu sefer ödem olmadım diye sevinirken 3 gündür ellerim çok kötü uyuşmaya başladı uyurken. Sabah ağrısıyla uyanıyorum. Özellikle sağ elim şişiyor. Son ay yine işkence gibi geçecek belli kiKızlar ben ilk defa ödem hissettim vücudumda . Ellerim şişti ve gerildi ve birden kilom arttı . Sizde durumlar nedir ödeminiz var mı?
canım konuşmayı denemen lazım baktın olmuyor ailenin desteği lazım gibi..Valla artık bende bilmiyorum ki ne desem kime ne anlatsam içim içimi yiyor resmen
Benim kıllarımın uzama hızı ile THY kapışır ağdaya rağmen aşırı çabuk uzuyor gebelikte yoruldum vallahiKızlar malum aralığa az kaldı karınlar şişti büyüdü artık ve ben genital bölgemi göremediğim için tüyleri temizlemekte zorlanıyorum jilet asla vurmak istemiyorum lazer epilasyon yaptırmıştım çünkü evlilik öncesi.Nasıl bir yöntem önerirsiniz siz ne yapıyorsunuz bu konuda.Pandemi döneminde güzellik salonuna vs.gidip aldırmak da istemiyorum
Bende diger kisimlara agda bandi ve arada epilasyon makinesi kullaniyorum ama asgiya denedim agdayi o aciya nasil dayaniyosunuz kizlar imkani yok olmuyorBenim kıllarımın uzama hızı ile THY kapışır ağdaya rağmen aşırı çabuk uzuyor gebelikte yoruldum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?