2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yürüyüşlere devam ediyorum plates topunu da kullanıyorum. İmaje etmeyi daha düzenli ve özenli yapmaya çalışacağım çok teşekkür ederim

Kız bebekse erken gelebilir ama erkek bebekler genelde 40 haftayı bitiriyorlar oğlumdan biliyorum . Benim bu da erkek olduğu için muhtemelen 40ı görürüm diye hissediyorum ‍♀
Erkek bebek canım oğlumuz olacak ama bizim boy kg hafta önde gidiyor o yüzden belki erken gelir dedim

Şimdi 2. Evliliğim bunu da yürütemezsem ne derler diye düşünüyorsundur. Bende 2. Evliliğimi yaptığımda çok sıkıntı çekmiştim 6 ay zor dayandım ve büyük bir tartışma sonucu babamlara gittim kızımı alıp 1 hafta sonra geldi pişman olmuş olarak ama ben karar vermiştim artık geri dönmeyecektim benim hayatım dedim ben karar veririm kızıma bıraktım sonra kararı sonuçta onun huzuru her şeyden daha önemliydi şimdi evimizde oğlumuzun doğumunu bekliyoruz bir daha tartışmadık sesimiz bile yükselmedi birbirimize alışma süreciydi bizimki onca yıl bekar kaldıktan sonra bir arada yaşamak zor gelmişti eşiminde 3 kızı var ama hepsi büyük en küçüğü 21 yaşında ünv okuyor hiç görmedim onları tanışmadık tanışmak ister miyim onu da bilmiyorum doğrusu sende keşke bebek için acele etmeseydim ne kadardır evlisiniz bilmiyorum ama temennim en kısa sürede her şeyin yoluna girmesi mantıklı düşünmeye çalış

Ben kuaförüme gidiyorum. Hiç kendim almadım sadık bir müşteriyim kuaförüme

refleks olarak elim karnima gidiyor zaten bugun hic iyi degilim hastayim ustune karnima agri giriyor off hamileyken hasta olmak cik kotu aman siz iyi koruyun kendinizi hasta olmayin
Yeterince korumaya çalışıyorum canım şükür hiç gebelik başından bu zamana kadar grip falan olmadım inşallah da olmam. Ben et tavuk balık tüketemiyorum küçükken tiksinmişim o yüzden doktorum bana duosvit kullandırıyor bütün vitaminler var içinde + balık yağı da var belki de o koruyor bilmiyorum sen de dikkat et kendine bol bol meyve tüket tahin pekmez tüket inşallah bir an önce iyileşirsin canım benim

8 yaşında kızım var hiçbir şeyini atmamışım annemlerin tavan arasındaymış dünde banyo küveti ile pusetini getirdim ordan maşallahı var kuzumun her şeyden çifter çifter ablamın kızı ile benim kızım yaşıtlar onun eşyaları da olunca ev bayağı bebek mağazası gibi oldu dediğin gibi sağlık olsun bu dönemde hamilelikte doğumda zor geçiyor oğlun kaç yaşında

Valla bende de aynısı tatlı dediğinizde akan sular duruyor 35 yılda yemediğim kadar tatlı yedim 9 ayda

Ne yaptın canım bize de haber ver doğum oldu mu durdurdular mi ne durumdasın

Ya tabi ki herkes normal doğum ister illa ki fark eder ama bir de mecburen sezaryen olanlar var belki ben de öyle olacağım belli değil doğum anı belirleyecek onu diyor doktorum hep. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla yavrularımızı kucagimiza alalım da gerisi boş demek istiyorum fark etmez dediğim o canım.

Benimde kafamda hep molfix vardı ama ablam en yumuşağı prima yeni doğduğunda prima al sonra değiştirirsin dedi o yüzden ilk 2 ay prima düşünüyorum sonra tek tek deneyeceğim molfix baby turca sleepy vs en son yine bimin bezi ile bitiririz bez olayını

Biliyorum canım ne demek istediğini yine de normal doğum iste diye yazdım arkadaşım 20 gün önce doğum yaptı sezeryana almışlar bebek kakasını yemiş yoksa oda normal doğumdu geçen haber aldım hastanedeymiş dikişler enfeksiyon almış 1 hafta yattı bebeği ile onun için dedim gözüm korktu benim sezeryandan

Mide yanması ve bulantısı ile iki saattir ayaktayım Süt içtim fayda etmedi çok fenayım bu gece bebekte de garip bi hareketlilik var her zamankinden daha fazla hayır olsun
Benim bebede 3 gündür fazla oynuyor mide yanması için dr şurup vardı ilk şişeyi bitirdim dün 2. Şişeye geçtim hatta ılık süt içine bal katınca iyi geliyor ama demek bayağı baskı yaptı seninki bir dahaki sefere dr söyle ilaç versin çok faydasını görürsün canım

Normal istiyorum canım ben de ama bakalım inşallah öyle olur şimdi her şey normal gidiyor yolunda gözüküyor doktor bir problem yok şimdilik dedi normal doğum %80 dedi ama tabi doğum anı belirleyecek onu dedi. Her şey değişebilir hazırlıklı ol dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda ne yapalım

Amin canım bakalım önce hangimiz doğuracağız çok heyecanlı bekleyişler ve çok yorucu

Kızlar ben ilk defa ödem hissettim vücudumda . Ellerim şişti ve gerildi ve birden kilom arttı . Sizde durumlar nedir ödeminiz var mı?
Off hiç sorma bu sefer ödem olmadım diye sevinirken 3 gündür ellerim çok kötü uyuşmaya başladı uyurken. Sabah ağrısıyla uyanıyorum. Özellikle sağ elim şişiyor. Son ay yine işkence gibi geçecek belli ki

Benim kıllarımın uzama hızı ile THY kapışır ağdaya rağmen aşırı çabuk uzuyor gebelikte yoruldum vallahi

En son dogum yapacaklardan biri benim sanirim kizlar aranizda Allah hepimizi bir avazda kurtarsin insallah bizde cok hareketliyiz bu aralar dip kose temizik yapmak istiyorum araligin 15 ine dogru doguma yakin ev temiz olsun diye ama bakalim bu halde nasil olacak esim sagolsun yardimci olurum diyor ama o da calisiyor sonucta hafta sonuna denk getirmeye calisacagim . Bez olarak ben iki cocugumda da molfix kullandim cokta memnun kaldim yine molfix aldim trendyolda guzel indirimler oluyor takip edin

Benim kıllarımın uzama hızı ile THY kapışır ağdaya rağmen aşırı çabuk uzuyor gebelikte yoruldum vallahi
Bende diger kisimlara agda bandi ve arada epilasyon makinesi kullaniyorum ama asgiya denedim agdayi o aciya nasil dayaniyosunuz kizlar imkani yok olmuyor

Sezeryan ya da normal doğumla ilgili olumsuz hikayeler anlatmazsak iyi olur . Hepimizin doğumları çok yakın. Ona kalırsa benim kardeşimin iki sezeryanı da çok iyi geçti . Kimin başına ne geleceği belli olmaz . Elimizden geleni yapıp dua edeceğiz sağlıklı olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…