Olumsuz hikaye anlatıp olumsuz düşüncelere sevk etmek değil niyetim önce olumlu düşünüp olumlusunu isteyip sonra başımıza ne gelirse katlanmak diyorum ilk doğumda başıma gelmeyen kalmadı mesela ama ona rağmen tekrar bebek isteyebildim çünkü sevgisi her şeyi unutturuyor bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda zaten mucizelere inanmaya başlıyoruz buda tecrübe ile sabit herkese hayırlı doğumlar olsun sağlıkla alın kucağınıza yavrularınızaSezeryan ya da normal doğumla ilgili olumsuz hikayeler anlatmazsak iyi olur . Hepimizin doğumları çok yakın. Ona kalırsa benim kardeşimin iki sezeryanı da çok iyi geçti . Kimin başına ne geleceği belli olmaz . Elimizden geleni yapıp dua edeceğiz sağlıklı olsun diye
Zorunlu sezeryanlar var mesela ben de öyleyim. Olumsuz hikayeler çok etkiliyor . İnşaallah herkesin doğumu çok iyi geçer ve sağlıkla kucağına alırOlumsuz hikaye anlatıp olumsuz düşüncelere sevk etmek değil niyetim önce olumlu düşünüp olumlusunu isteyip sonra başımıza ne gelirse katlanmak diyorum ilk doğumda başıma gelmeyen kalmadı mesela ama ona rağmen tekrar bebek isteyebildim çünkü sevgisi her şeyi unutturuyor bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda zaten mucizelere inanmaya başlıyoruz buda tecrübe ile sabit herkese hayırlı doğumlar olsun sağlıkla alın kucağınıza yavrularınıza
Kesinlikle canım hayırlısı olsun bakalım inşallah güzelce kavuşuruz yavrularımıza. Valla çok heyecanlı. Dünden beri yalancı sancılarım da arttı bakalım nolcak.Amin canım bakalım önce hangimiz doğuracağız çok heyecanlı bekleyişler ve çok yorucu
İşte belli olmuyor neyin ne olacağı normali sezaryeni yok bu işin bence de doktor tecrübesi, acı eşiği, vücudun toparlanma süresi bence her şey etkiliyor anneleri. Bünyeden bünyeye değişiyor bence. İnşallah sağlıkla kavuşuruz en baştan beri tek dileğim bu.Sezeryan ya da normal doğumla ilgili olumsuz hikayeler anlatmazsak iyi olur . Hepimizin doğumları çok yakın. Ona kalırsa benim kardeşimin iki sezeryanı da çok iyi geçti . Kimin başına ne geleceği belli olmaz . Elimizden geleni yapıp dua edeceğiz sağlıklı olsun diye
Evet benim de demek istediğim bu sezaryen ya da normal hiç farketmez en önemlisi sağlıkla bebeklerimize kavuşmak. Ben kucağıma sağlıklı bir şekilde alayım evladımı da gerisini önemsemiyorum. Tabi ki istersin sen de normal olmasını ama mecburiyet var bir de. Ben de istiyorum şimdilik normal gözüküyor ama belli de olmaz ki son anda sezaryene dönmek zorunda kalanları da çok gördüm. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hiç kimse üzülmesin sen de üzülme sezaryen olacağım diye. En önemlisi yavrularımızın sağlığı. Diğerlerine katlanılır ama Allah korusun evlatlarımızda bir sağlık sorunu olursa en çok o üzer bizi. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi de.Ha sezaryen ha normal diyen arkadaşa ben de katılıyorum ve belki de katılmak istiyorum. Normal doğum yaparken makata kadar dikiş atılan insanlar da gördüm. Bebeği kanalda sıkışıp oksijensiz kalan da gördüm. Kaldı ki doğal doğumu normal doğumu çok istiyorum. Ssvd yi deli gibi araştırdım ama destekleyen doktor bulamadığım için vazgeçtim. Sezaryen olacağım için zaten çok üzülüyorum. Sonrasındaki çileyi düşündükçe ama normal doğum olunca da herşeyi mükemmel gideceğinin garantisi yok diye teselli ediyorum kendimi belki de. O yüzden ha normal ha sezaryen önemli olan anne ve bebeğin sağlıkla birbirine kavuşması. O yüzden bir doğum şeklini diğerine kötülemeyelim arkadaşlar malum isteyip de yapamayan var ve bu durum insanı çok üzüyor.
Aslında her hamileliğin ve her doğumun kendi hikayesi var diyorlar. Yani karşılaştırmak bencede yanlış. Çok yakın arkadaşım korkuyorum diye bana sezeryanı çok güzel anlattı mesela. Prematüre doğum yaptı ve çok şeyler yaşadı aslında. Ama çok hoşuma gitti bana cesaret verme çabası. Ben de mecbur sezeryanlardanım çünkü. Yani olumlu düşünelim olumlu olsun ben de o fikirdeyimHa sezaryen ha normal diyen arkadaşa ben de katılıyorum ve belki de katılmak istiyorum. Normal doğum yaparken makata kadar dikiş atılan insanlar da gördüm. Bebeği kanalda sıkışıp oksijensiz kalan da gördüm. Kaldı ki doğal doğumu normal doğumu çok istiyorum. Ssvd yi deli gibi araştırdım ama destekleyen doktor bulamadığım için vazgeçtim. Sezaryen olacağım için zaten çok üzülüyorum. Sonrasındaki çileyi düşündükçe ama normal doğum olunca da herşeyi mükemmel gideceğinin garantisi yok diye teselli ediyorum kendimi belki de. O yüzden ha normal ha sezaryen önemli olan anne ve bebeğin sağlıkla birbirine kavuşması. O yüzden bir doğum şeklini diğerine kötülemeyelim arkadaşlar malum isteyip de yapamayan var ve bu durum insanı çok üzüyor.
Canım benim ayaklarım şişiyor resmen çoraplar falan kesiyor öyle şişiyor son zamanlarda olan tek o. Ellerimde vücudumda yok sadece ayaklarımda oluyor. Dinlenince geçiyor. Ayakta kalınca çok o da etkiliyor sanırım benimkini.Kızlar ben ilk defa ödem hissettim vücudumda . Ellerim şişti ve gerildi ve birden kilom arttı . Sizde durumlar nedir ödeminiz var mı?
İyi olmanıza sevindim minik daha uyumaya devam ederbebiş hala çok uyumaya devam ediyo canım alıstık sayılır birbirimize enfeksiyon kapmıştı benim dikişler hergün pansuman yapıyo eşim çoğunlukla yatıyorum bi yemek yaparken oturuyorum tamamen iyi olana kadar zorlamak yok
Aslında her hamileliğin ve her doğumun kendi hikayesi var diyorlar. Yani karşılaştırmak bencede yanlış. Çok yakın arkadaşım korkuyorum diye bana sezeryanı çok güzel anlattı mesela. Prematüre doğum yaptı ve çok şeyler yaşadı aslında. Ama çok hoşuma gitti bana cesaret verme çabası. Ben de mecbur sezeryanlardanım çünkü. Yani olumlu düşünelim olumlu olsun ben de o fikirdeyim
Kesinlikle kızlar sizin gibi düşünüyorum ve katılıyorum. Her şeyin hayırlısı olsun olumlu düşünmek ennn güzeliBu doğum konusuna bu kadar takılmayın arkadaşlar. Sizin ve bebeğiniz için sağlıklısı hangisi ise öncelikle onu isteyin. Hiç önemi yok doğum şeklinin inanın. Sezeryan olsanız ömür boyu yatağa bağlanmayacaksınız normal doğuma göre biraz daha fazla yatacaksınız hepsi bu. sağlıklı bi doğumla bebeği kucağınıza aldıktan sonra normal ya da sezeryan ne önemi var ki? Hayırlısını isteyin takmayın kafanıza
Canm sezeryanda da fazlda yatilmiyor kişiden kişiye değişir benim maşallahım vardı 5 günlükken araba bile kullandımBu doğum konusuna bu kadar takılmayın arkadaşlar. Sizin ve bebeğiniz için sağlıklısı hangisi ise öncelikle onu isteyin. Hiç önemi yok doğum şeklinin inanın. Sezeryan olsanız ömür boyu yatağa bağlanmayacaksınız normal doğuma göre biraz daha fazla yatacaksınız hepsi bu. sağlıklı bi doğumla bebeği kucağınıza aldıktan sonra normal ya da sezeryan ne önemi var ki? Hayırlısını isteyin takmayın kafanıza
Yani tabi değişkenliği var kişiden kişiye de değişir boşuna doğum konusunda strese giriyolar.Canm sezeryanda da fazlda yatilmiyor kişiden kişiye değişir benim maşallahım vardı 5 günlükken araba bile kullandımeve gelen misafirler iyisin felan derlerdi bana annem yok yok iyi değil aslında derdi nazar değecek diye inşallah yine öyle olurum
saol, canım allah razı olsun evet sizleri bekliyorum artık hayırlısyla tüm hamişlerimiz sağlıkla bebelerşni kucagına alsınlar çiş kaka gaz konusalimİyi olmanıza sevindim minik daha uyumaya devam edersende iyilesirsin en kısa zmanada inşallah darısı bizlere olsun
tabi canım oğlumda sezeryanla dogmustu çok daha fazla yatmıştım bu dogumumda çabuk iyi olurdum aslında da enfeksiyon kaptı değişiyo kişidennkişiyeCanm sezeryanda da fazlda yatilmiyor kişiden kişiye değişir benim maşallahım vardı 5 günlükken araba bile kullandımeve gelen misafirler iyisin felan derlerdi bana annem yok yok iyi değil aslında derdi nazar değecek diye inşallah yine öyle olurum
Hadi bakalım çok heyecanlıKızlar galiba benim nişanım geldihafif kanlı mukuslu akıntı geldi arka arkaya. Dünden beri belimde ve kasıklarımda ağrım vardı bebek de gariphareketler yapıyordu tam duşa girecektim afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım peçeteyle sildim kanlı akıntı sonra bir daha sildim daha fazla kanlı akıntı geldi. Galiba doğum yakın.
Ayy geliyor gelecek olanKızlar galiba benim nişanım geldihafif kanlı mukuslu akıntı geldi arka arkaya. Dünden beri belimde ve kasıklarımda ağrım vardı bebek de gariphareketler yapıyordu tam duşa girecektim afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım peçeteyle sildim kanlı akıntı sonra bir daha sildim daha fazla kanlı akıntı geldi. Galiba doğum yakın.
İnşaallah sağlıkla gelir cnmKızlar galiba benim nişanım geldihafif kanlı mukuslu akıntı geldi arka arkaya. Dünden beri belimde ve kasıklarımda ağrım vardı bebek de gariphareketler yapıyordu tam duşa girecektim afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım peçeteyle sildim kanlı akıntı sonra bir daha sildim daha fazla kanlı akıntı geldi. Galiba doğum yakın.
Çok heyecanlıKızlar galiba benim nişanım geldihafif kanlı mukuslu akıntı geldi arka arkaya. Dünden beri belimde ve kasıklarımda ağrım vardı bebek de gariphareketler yapıyordu tam duşa girecektim afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım peçeteyle sildim kanlı akıntı sonra bir daha sildim daha fazla kanlı akıntı geldi. Galiba doğum yakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?