2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Olumsuz hikaye anlatıp olumsuz düşüncelere sevk etmek değil niyetim önce olumlu düşünüp olumlusunu isteyip sonra başımıza ne gelirse katlanmak diyorum ilk doğumda başıma gelmeyen kalmadı mesela ama ona rağmen tekrar bebek isteyebildim çünkü sevgisi her şeyi unutturuyor bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda zaten mucizelere inanmaya başlıyoruz buda tecrübe ile sabit herkese hayırlı doğumlar olsun sağlıkla alın kucağınıza yavrularınıza

Zorunlu sezeryanlar var mesela ben de öyleyim. Olumsuz hikayeler çok etkiliyor . İnşaallah herkesin doğumu çok iyi geçer ve sağlıkla kucağına alır

Ha sezaryen ha normal diyen arkadaşa ben de katılıyorum ve belki de katılmak istiyorum. Normal doğum yaparken makata kadar dikiş atılan insanlar da gördüm. Bebeği kanalda sıkışıp oksijensiz kalan da gördüm. Kaldı ki doğal doğumu normal doğumu çok istiyorum. Ssvd yi deli gibi araştırdım ama destekleyen doktor bulamadığım için vazgeçtim. Sezaryen olacağım için zaten çok üzülüyorum. Sonrasındaki çileyi düşündükçe ama normal doğum olunca da herşeyi mükemmel gideceğinin garantisi yok diye teselli ediyorum kendimi belki de. O yüzden ha normal ha sezaryen önemli olan anne ve bebeğin sağlıkla birbirine kavuşması. O yüzden bir doğum şeklini diğerine kötülemeyelim arkadaşlar malum isteyip de yapamayan var ve bu durum insanı çok üzüyor.

Amin canım bakalım önce hangimiz doğuracağız çok heyecanlı bekleyişler ve çok yorucu
Kesinlikle canım hayırlısı olsun bakalım inşallah güzelce kavuşuruz yavrularımıza. Valla çok heyecanlı. Dünden beri yalancı sancılarım da arttı bakalım nolcak.

İşte belli olmuyor neyin ne olacağı normali sezaryeni yok bu işin bence de doktor tecrübesi, acı eşiği, vücudun toparlanma süresi bence her şey etkiliyor anneleri. Bünyeden bünyeye değişiyor bence. İnşallah sağlıkla kavuşuruz en baştan beri tek dileğim bu.
Evet benim de demek istediğim bu sezaryen ya da normal hiç farketmez en önemlisi sağlıkla bebeklerimize kavuşmak. Ben kucağıma sağlıklı bir şekilde alayım evladımı da gerisini önemsemiyorum. Tabi ki istersin sen de normal olmasını ama mecburiyet var bir de. Ben de istiyorum şimdilik normal gözüküyor ama belli de olmaz ki son anda sezaryene dönmek zorunda kalanları da çok gördüm. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hiç kimse üzülmesin sen de üzülme sezaryen olacağım diye. En önemlisi yavrularımızın sağlığı. Diğerlerine katlanılır ama Allah korusun evlatlarımızda bir sağlık sorunu olursa en çok o üzer bizi. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi de.

Aslında her hamileliğin ve her doğumun kendi hikayesi var diyorlar. Yani karşılaştırmak bencede yanlış. Çok yakın arkadaşım korkuyorum diye bana sezeryanı çok güzel anlattı mesela. Prematüre doğum yaptı ve çok şeyler yaşadı aslında. Ama çok hoşuma gitti bana cesaret verme çabası. Ben de mecbur sezeryanlardanım çünkü. Yani olumlu düşünelim olumlu olsun ben de o fikirdeyim

Bu doğum konusuna bu kadar takılmayın arkadaşlar. Sizin ve bebeğiniz için sağlıklısı hangisi ise öncelikle onu isteyin. Hiç önemi yok doğum şeklinin inanın. Sezeryan olsanız ömür boyu yatağa bağlanmayacaksınız normal doğuma göre biraz daha fazla yatacaksınız hepsi bu. sağlıklı bi doğumla bebeği kucağınıza aldıktan sonra normal ya da sezeryan ne önemi var ki? Hayırlısını isteyin takmayın kafanıza

Kızlar ben ilk defa ödem hissettim vücudumda . Ellerim şişti ve gerildi ve birden kilom arttı . Sizde durumlar nedir ödeminiz var mı?
Canım benim ayaklarım şişiyor resmen çoraplar falan kesiyor öyle şişiyor son zamanlarda olan tek o. Ellerimde vücudumda yok sadece ayaklarımda oluyor. Dinlenince geçiyor. Ayakta kalınca çok o da etkiliyor sanırım benimkini.

İyi olmanıza sevindim minik daha uyumaya devam eder sende iyilesirsin en kısa zmanada inşallah darısı bizlere olsun

Kesinlikle kızlar sizin gibi düşünüyorum ve katılıyorum. Her şeyin hayırlısı olsun olumlu düşünmek ennn güzeli

Canm sezeryanda da fazlda yatilmiyor kişiden kişiye değişir benim maşallahım vardı 5 günlükken araba bile kullandım eve gelen misafirler iyisin felan derlerdi bana annem yok yok iyi değil aslında derdi nazar değecek diye inşallah yine öyle olurum

Yani tabi değişkenliği var kişiden kişiye de değişir boşuna doğum konusunda strese giriyolar.

İyi olmanıza sevindim minik daha uyumaya devam eder sende iyilesirsin en kısa zmanada inşallah darısı bizlere olsun
saol, canım allah razı olsun evet sizleri bekliyorum artık hayırlısyla tüm hamişlerimiz sağlıkla bebelerşni kucagına alsınlar çiş kaka gaz konusalim

tabi canım oğlumda sezeryanla dogmustu çok daha fazla yatmıştım bu dogumumda çabuk iyi olurdum aslında da enfeksiyon kaptı değişiyo kişidennkişiye

Kızlar galiba benim nişanım geldi hafif kanlı mukuslu akıntı geldi arka arkaya. Dünden beri belimde ve kasıklarımda ağrım vardı bebek de gariphareketler yapıyordu tam duşa girecektim afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım peçeteyle sildim kanlı akıntı sonra bir daha sildim daha fazla kanlı akıntı geldi. Galiba doğum yakın.

Hadi bakalım çok heyecanlı inşallah kolayca doğurursun sağlıkla kucağına alırsın

Ayy geliyor gelecek olan hadi hayırlısıyla gelsin sağlıkla

Uyandigimdan beri ağlamakliyim oda ne demekse ve annemlerdeyim yazık onlar da üzüldü neyin var deyip duruyorlar. Ama birseyim yok neden ağladığımı da bilmiyorum en ufak olumsuz birşey düşünsem akıyor, ağlamaktan burnum şişti. Içimde ki erkek de etkilendi haliyle bu durumdan. Kasılmalar arttı nefes almam zorlaşti falan. Kalkıp bi sahil havası almalı iyi gelir dimi .

İnşaallah sağlıkla gelir cnm

Çok heyecanlı Canım doktorunla konuş bence sonrasında su filan da geliyo diye biliyorum ani bişey olmasın haberdar et bizi sagsalim kavuşmak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…