Cnm yuzde yüz tertemiz pürüzsüz bir cilt hayal etmiyorum ven doğum öncesi.Kızlar malum aralığa az kaldı karınlar şişti büyüdü artık ve ben genital bölgemi göremediğim için tüyleri temizlemekte zorlanıyorum jilet asla vurmak istemiyorum lazer epilasyon yaptırmıştım çünkü evlilik öncesi.Nasıl bir yöntem önerirsiniz siz ne yapıyorsunuz bu konuda.Pandemi döneminde güzellik salonuna vs.gidip aldırmak da istemiyorum
Hadi bakalım çok heyecanlıinşallah kolayca doğurursun sağlıkla kucağına alırsın
Ayy geliyor gelecek olanhadi hayırlısıyla gelsin sağlıkla
Sağolun kızlar galiba gelecek. Ama doktorum nişan gelince değil su gelince veya ağrım geçmezse gitmemi söylemişti perşembe günü muayenede. Şuan öyle geçmeyen ağrım yok bakalım su falan da yok artık gelmesini beklemekten başka çare yok sanırım. Ped koymuştum pede de akmış biraz. Eşimle çıkıp terlik ve depend almam lazım şimdi. Tek eksiğim onlardı. Heyecanlandım ya doktoru arasam mı bilemedim. Adam bana gelebilir kanlı akıntı falan demişti ama hemen gelmene gerek yok demişti bilemedim. Hastane yakın zaten bize de 5 dk da taksiyle hastanede olurum. Bekleyeyim en iyisi. Gitsem de bekletecekler sanırım.İnşaallah sağlıkla gelir cnm
Ayyy çok heyecanlıKızlar galiba benim nişanım geldihafif kanlı mukuslu akıntı geldi arka arkaya. Dünden beri belimde ve kasıklarımda ağrım vardı bebek de gariphareketler yapıyordu tam duşa girecektim afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım peçeteyle sildim kanlı akıntı sonra bir daha sildim daha fazla kanlı akıntı geldi. Galiba doğum yakın.
Sağol kuzum valla heyecanlı. Çarşıya çıkıyorum şimdi son iki ihtiyacı almaya sonrasında ne yaparım bilmiyorum beklicem galiba valla heyecan yaptımÇok heyecanlıCanım doktorunla konuş bence sonrasında su filan da geliyo diye biliyorum ani bişey olmasın haberdar et bizi sagsalim kavuşmak nasip olsun inşallah
Doktoruna kanlı alıntım geldi bilginiz olsun de. Önemli gorurse çağırır zatebSağolun kızlar galiba gelecek. Ama doktorum nişan gelince değil su gelince veya ağrım geçmezse gitmemi söylemişti perşembe günü muayenede. Şuan öyle geçmeyen ağrım yok bakalım su falan da yok artık gelmesini beklemekten başka çare yok sanırım. Ped koymuştum pede de akmış biraz. Eşimle çıkıp terlik ve depend almam lazım şimdi. Tek eksiğim onlardı. Heyecanlandım ya doktoru arasam mı bilemedim. Adam bana gelebilir kanlı akıntı falan demişti ama hemen gelmene gerek yok demişti bilemedim. Hastane yakın zaten bize de 5 dk da taksiyle hastanede olurum. Bekleyeyim en iyisi. Gitsem de bekletecekler sanırım.
Canım doğum yaklaştığı için bı çok kişide aynı şey söz konusu bence normal ama çıkıp hava alman mantıklı suan ki bulunduğumuz durum zaten ayrı bı stresli geciriyoUyandigimdan beri ağlamakliyimoda ne demekse ve annemlerdeyim yazık onlar da üzüldü neyin var deyip duruyorlar. Ama birseyim yok neden ağladığımı da bilmiyorum en ufak olumsuz birşey düşünsem akıyor, ağlamaktan burnum şişti. Içimde ki erkek de etkilendi haliyle bu durumdan. Kasılmalar arttı nefes almam zorlaşti falan. Kalkıp bi sahil havası almalı iyi gelir dimi .
Tek çıkma bence eşin filan alamaz miSağol kuzum valla heyecanlı. Çarşıya çıkıyorum şimdi son iki ihtiyacı almaya sonrasında ne yaparım bilmiyorum beklicem galiba valla heyecan yaptım
Sebepsiz yere miUyandigimdan beri ağlamakliyimoda ne demekse ve annemlerdeyim yazık onlar da üzüldü neyin var deyip duruyorlar. Ama birseyim yok neden ağladığımı da bilmiyorum en ufak olumsuz birşey düşünsem akıyor, ağlamaktan burnum şişti. Içimde ki erkek de etkilendi haliyle bu durumdan. Kasılmalar arttı nefes almam zorlaşti falan. Kalkıp bi sahil havası almalı iyi gelir dimi .
Allah yardımcın olsun kuzum bir avazda sağlıcakla kavuşun insallahKızlar galiba benim nişanım geldihafif kanlı mukuslu akıntı geldi arka arkaya. Dünden beri belimde ve kasıklarımda ağrım vardı bebek de gariphareketler yapıyordu tam duşa girecektim afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım peçeteyle sildim kanlı akıntı sonra bir daha sildim daha fazla kanlı akıntı geldi. Galiba doğum yakın.
Sağolun kızlar galiba gelecek. Ama doktorum nişan gelince değil su gelince veya ağrım geçmezse gitmemi söylemişti perşembe günü muayenede. Şuan öyle geçmeyen ağrım yok bakalım su falan da yok artık gelmesini beklemekten başka çare yok sanırım. Ped koymuştum pede de akmış biraz. Eşimle çıkıp terlik ve depend almam lazım şimdi. Tek eksiğim onlardı. Heyecanlandım ya doktoru arasam mı bilemedim. Adam bana gelebilir kanlı akıntı falan demişti ama hemen gelmene gerek yok demişti bilemedim. Hastane yakın zaten bize de 5 dk da taksiyle hastanede olurum. Bekleyeyim en iyisi. Gitsem de bekletecekler sanırım.
Yinede bilgi ver doktoruna ona göre hareket edersiniz. Bide bebeğin hareketlerine dikkat et. Tam olarak kaçıncı haftan? Çok heyecanlıSağolun kızlar galiba gelecek. Ama doktorum nişan gelince değil su gelince veya ağrım geçmezse gitmemi söylemişti perşembe günü muayenede. Şuan öyle geçmeyen ağrım yok bakalım su falan da yok artık gelmesini beklemekten başka çare yok sanırım. Ped koymuştum pede de akmış biraz. Eşimle çıkıp terlik ve depend almam lazım şimdi. Tek eksiğim onlardı. Heyecanlandım ya doktoru arasam mı bilemedim. Adam bana gelebilir kanlı akıntı falan demişti ama hemen gelmene gerek yok demişti bilemedim. Hastane yakın zaten bize de 5 dk da taksiyle hastanede olurum. Bekleyeyim en iyisi. Gitsem de bekletecekler sanırım.
Ayyy çok heyecanlı❤ doktorunu haberdar et
Doktoruna kanlı alıntım geldi bilginiz olsun de. Önemli gorurse çağırır zateb
Tamam canım mesajla bildireyim doktoruma geri dönüyor o mesajlara. Eşimle birlikte gidiyorum canım beraber alıp döncez Allahtan yakınız çarşıyaTek çıkma bence eşin filan alamaz migerçi bir haftada suruyomus bir saatte belli olmuyomus ama sen yinede temkinli ol
8 yaşında kızım var hiçbir şeyini atmamışım annemlerin tavan arasındaymış dünde banyo küveti ile pusetini getirdim ordan maşallahı var kuzumun her şeyden çifter çifter ablamın kızı ile benim kızım yaşıtlar onun eşyaları da olunca ev bayağı bebek mağazası gibi oldu dediğin gibi sağlık olsun bu dönemde hamilelikte doğumda zor geçiyor oğlun kaç yaşında
Aynen bende seviniyordum bu sefer hiç ödem olmadım diye . Ama bugün şişmedi dur bakalım inşallah bütün vücudumuza vurmazOff hiç sorma bu sefer ödem olmadım diye sevinirken 3 gündür ellerim çok kötü uyuşmaya başladı uyurken. Sabah ağrısıyla uyanıyorum. Özellikle sağ elim şişiyor. Son ay yine işkence gibi geçecek belli ki
Ayakta olan da en zoru . Benim ilk defa dün ellerim şişti bugünlük birşey yok bakalım zaten 4 haftam kaldı yani beyefendi tam vaktinde gelirse tabiCanım benim ayaklarım şişiyor resmen çoraplar falan kesiyor öyle şişiyor son zamanlarda olan tek o. Ellerimde vücudumda yok sadece ayaklarımda oluyor. Dinlenince geçiyor. Ayakta kalınca çok o da etkiliyor sanırım benimkini.
Aynen canım senle aynıyızSeninle haftamız birebir aynıbende bugün 36+0 oldum ödem şişlik falan yok ama ayakta çok durunca iş çok yapınca ayaklarım şişmeye başladı son bi haftadır dinlenince geçiyor.
Normal doğum yapacaklara çok moral vermişsiniz ne güzelHa sezaryen ha normal diyen arkadaşa ben de katılıyorum ve belki de katılmak istiyorum. Normal doğum yaparken makata kadar dikiş atılan insanlar da gördüm. Bebeği kanalda sıkışıp oksijensiz kalan da gördüm. Kaldı ki doğal doğumu normal doğumu çok istiyorum. Ssvd yi deli gibi araştırdım ama destekleyen doktor bulamadığım için vazgeçtim. Sezaryen olacağım için zaten çok üzülüyorum. Sonrasındaki çileyi düşündükçe ama normal doğum olunca da herşeyi mükemmel gideceğinin garantisi yok diye teselli ediyorum kendimi belki de. O yüzden ha normal ha sezaryen önemli olan anne ve bebeğin sağlıkla birbirine kavuşması. O yüzden bir doğum şeklini diğerine kötülemeyelim arkadaşlar malum isteyip de yapamayan var ve bu durum insanı çok üzüyor.
Katılıyorum, bende çok istediğim halde normal doğum yapamadım ve en büyük hatamın kendimi iki türlüsüne de hazırlıklı olmamak olduğunu farkediyorum şuan. Normal doğuma o kadar odaklanmışım ki doktorum erken doğurabilirsin dediği halde sadece suni sancıyla doğum yaparım diye düşündüm yine sezeryan ihtimalini düşünmek istemedim. Bebeğimin aniden kalp atışlarının düşmesi ameliyata alınmam o kadar hızlı gelişti ki herşey ben kendimi ameliyat masasında bulduğumda keşke buna da hazırlasaydım kendimi dedim. Yine de insan o an bebeğinin canından başka birşeyi düşünemiyor. Normal ya da sezeryan farketmiyormuş en önemlisi evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alabilmek gerçektenHa sezaryen ha normal diyen arkadaşa ben de katılıyorum ve belki de katılmak istiyorum. Normal doğum yaparken makata kadar dikiş atılan insanlar da gördüm. Bebeği kanalda sıkışıp oksijensiz kalan da gördüm. Kaldı ki doğal doğumu normal doğumu çok istiyorum. Ssvd yi deli gibi araştırdım ama destekleyen doktor bulamadığım için vazgeçtim. Sezaryen olacağım için zaten çok üzülüyorum. Sonrasındaki çileyi düşündükçe ama normal doğum olunca da herşeyi mükemmel gideceğinin garantisi yok diye teselli ediyorum kendimi belki de. O yüzden ha normal ha sezaryen önemli olan anne ve bebeğin sağlıkla birbirine kavuşması. O yüzden bir doğum şeklini diğerine kötülemeyelim arkadaşlar malum isteyip de yapamayan var ve bu durum insanı çok üzüyor.
Canım yavaştan sancıların başlar adet sancısı gibi o sancıları evde Çek daha zamanın da var suyun da gelmemiş . Ne güzel maşallah inşallah güzel be kolay bir doğum olur bebişin geliyor yüksek ihtimalleKızlar galiba benim nişanım geldihafif kanlı mukuslu akıntı geldi arka arkaya. Dünden beri belimde ve kasıklarımda ağrım vardı bebek de gariphareketler yapıyordu tam duşa girecektim afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım peçeteyle sildim kanlı akıntı sonra bir daha sildim daha fazla kanlı akıntı geldi. Galiba doğum yakın.
Sağolun kızlar galiba gelecek. Ama doktorum nişan gelince değil su gelince veya ağrım geçmezse gitmemi söylemişti perşembe günü muayenede. Şuan öyle geçmeyen ağrım yok bakalım su falan da yok artık gelmesini beklemekten başka çare yok sanırım. Ped koymuştum pede de akmış biraz. Eşimle çıkıp terlik ve depend almam lazım şimdi. Tek eksiğim onlardı. Heyecanlandım ya doktoru arasam mı bilemedim. Adam bana gelebilir kanlı akıntı falan demişti ama hemen gelmene gerek yok demişti bilemedim. Hastane yakın zaten bize de 5 dk da taksiyle hastanede olurum. Bekleyeyim en iyisi. Gitsem de bekletecekler sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?