2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Cnm yuzde yüz tertemiz pürüzsüz bir cilt hayal etmiyorum ven doğum öncesi. Şu weet'in ağda bantları ile bazı yerleri alıp alamadığım yerlere jilet geçeceğim.. geçen öyle yaptım kontrole gitmeden. Bir çoğu geliyor o ağda bantlarına zaten

Hadi bakalım çok heyecanlı inşallah kolayca doğurursun sağlıkla kucağına alırsın

Ayy geliyor gelecek olan hadi hayırlısıyla gelsin sağlıkla

İnşaallah sağlıkla gelir cnm
Sağolun kızlar galiba gelecek. Ama doktorum nişan gelince değil su gelince veya ağrım geçmezse gitmemi söylemişti perşembe günü muayenede. Şuan öyle geçmeyen ağrım yok bakalım su falan da yok artık gelmesini beklemekten başka çare yok sanırım. Ped koymuştum pede de akmış biraz. Eşimle çıkıp terlik ve depend almam lazım şimdi. Tek eksiğim onlardı. Heyecanlandım ya doktoru arasam mı bilemedim. Adam bana gelebilir kanlı akıntı falan demişti ama hemen gelmene gerek yok demişti bilemedim. Hastane yakın zaten bize de 5 dk da taksiyle hastanede olurum. Bekleyeyim en iyisi. Gitsem de bekletecekler sanırım.

Ayyy çok heyecanlı doktorunu haberdar et

Çok heyecanlı Canım doktorunla konuş bence sonrasında su filan da geliyo diye biliyorum ani bişey olmasın haberdar et bizi sagsalim kavuşmak nasip olsun inşallah
Sağol kuzum valla heyecanlı. Çarşıya çıkıyorum şimdi son iki ihtiyacı almaya sonrasında ne yaparım bilmiyorum beklicem galiba valla heyecan yaptım

Doktoruna kanlı alıntım geldi bilginiz olsun de. Önemli gorurse çağırır zateb

Canım doğum yaklaştığı için bı çok kişide aynı şey söz konusu bence normal ama çıkıp hava alman mantıklı suan ki bulunduğumuz durum zaten ayrı bı stresli geciriyo

Sağol kuzum valla heyecanlı. Çarşıya çıkıyorum şimdi son iki ihtiyacı almaya sonrasında ne yaparım bilmiyorum beklicem galiba valla heyecan yaptım
Tek çıkma bence eşin filan alamaz mi gerçi bir haftada suruyomus bir saatte belli olmuyomus ama sen yinede temkinli ol

Sebepsiz yere mi hamilelik boyunca hamilelik hormonu denilen şey bana hiç uğramadı. Hep gulecek bahane buldum kendime. ağlamak için sebep çok aslında , korona aileleri gorememe vs ler demoralize ediyor . Yoksa keyifli bir donem yaşadığımız hamilelik ❤ en iyisi atmosfer olur dediğin gibi sahile in hava al

Allah yardımcın olsun kuzum bir avazda sağlıcakla kavuşun insallah

Yaa çok heyecanlı, sağlıkla kucağına al inşallah canım bana en son doktorum kanlı akıntı gelirse hemen buraya gel demişti ama kan sulandırıcı kullanıyorum ben belki ondan hemen gel demiştir. Çok dolaşma bence hadi alışverişte doğurursan

Yinede bilgi ver doktoruna ona göre hareket edersiniz. Bide bebeğin hareketlerine dikkat et. Tam olarak kaçıncı haftan? Çok heyecanlı

Ayyy çok heyecanlı doktorunu haberdar et

Doktoruna kanlı alıntım geldi bilginiz olsun de. Önemli gorurse çağırır zateb

Tek çıkma bence eşin filan alamaz mi gerçi bir haftada suruyomus bir saatte belli olmuyomus ama sen yinede temkinli ol
Tamam canım mesajla bildireyim doktoruma geri dönüyor o mesajlara. Eşimle birlikte gidiyorum canım beraber alıp döncez Allahtan yakınız çarşıya

ne güzel benim oğlum 5 yaşında. Bende 31 yaşındayım Kardeşimin 7 ay önce çocuğu oldu direkt ondan herşey bize transfer oldu yepyeni herşey Daha da vermeye devam ediyor edecek gibi de görünüyor böyle olması da ekstra güzel tabi

Aynen bende seviniyordum bu sefer hiç ödem olmadım diye . Ama bugün şişmedi dur bakalım inşallah bütün vücudumuza vurmaz

Ayakta olan da en zoru . Benim ilk defa dün ellerim şişti bugünlük birşey yok bakalım zaten 4 haftam kaldı yani beyefendi tam vaktinde gelirse tabi

Seninle haftamız birebir aynı bende bugün 36+0 oldum ödem şişlik falan yok ama ayakta çok durunca iş çok yapınca ayaklarım şişmeye başladı son bi haftadır dinlenince geçiyor.
Aynen canım senle aynıyız Senin bebiş kızmıydı benimki erkek. Bir tane de 5 yaşında oğlum var heyecanla bekliyor yavrum kardeşini ödem içinde çok ayakta kalmamaya çalış çok iş yapma yorucu şeyler . Gerçi diyorum ama bugün birsürü içli köfte taptım buzluk için doğumdan sonra lazım olur diye. Niyetim hafta içi de sarma dolma yapmak

Normal doğum yapacaklara çok moral vermişsiniz ne güzel

Katılıyorum, bende çok istediğim halde normal doğum yapamadım ve en büyük hatamın kendimi iki türlüsüne de hazırlıklı olmamak olduğunu farkediyorum şuan. Normal doğuma o kadar odaklanmışım ki doktorum erken doğurabilirsin dediği halde sadece suni sancıyla doğum yaparım diye düşündüm yine sezeryan ihtimalini düşünmek istemedim. Bebeğimin aniden kalp atışlarının düşmesi ameliyata alınmam o kadar hızlı gelişti ki herşey ben kendimi ameliyat masasında bulduğumda keşke buna da hazırlasaydım kendimi dedim. Yine de insan o an bebeğinin canından başka birşeyi düşünemiyor. Normal ya da sezeryan farketmiyormuş en önemlisi evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alabilmek gerçekten

Canım yavaştan sancıların başlar adet sancısı gibi o sancıları evde Çek daha zamanın da var suyun da gelmemiş . Ne güzel maşallah inşallah güzel be kolay bir doğum olur bebişin geliyor yüksek ihtimalle Ilık duş al masaj yap ada çayı falan iç sancıların düzene girsin biran önce doğur inşallah

Gidersen birde yatış verirlerse suni sancıyı dayayabilirler ki suni sancı berbat birşey bence sancını evde Çek doktorunu da yine de durumdan haberdar et tabi . Suyun gelince gidersin hastaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…