Sağolun kızlar galiba gelecek. Ama doktorum nişan gelince değil su gelince veya ağrım geçmezse gitmemi söylemişti perşembe günü muayenede. Şuan öyle geçmeyen ağrım yok bakalım su falan da yok artık gelmesini beklemekten başka çare yok sanırım. Ped koymuştum pede de akmış biraz. Eşimle çıkıp terlik ve depend almam lazım şimdi. Tek eksiğim onlardı. Heyecanlandım ya doktoru arasam mı bilemedim. Adam bana gelebilir kanlı akıntı falan demişti ama hemen gelmene gerek yok demişti bilemedim. Hastane yakın zaten bize de 5 dk da taksiyle hastanede olurum. Bekleyeyim en iyisi. Gitsem de bekletecekler sanırım.
Aacemianne92
ay canım çok heyecanlı hadi hayırlısıyla bir avazda kurtulursunuz inşallah Betül'ün de nişanı geldikten sonra 2 3 gün içinde olmuştu sanırım doğumu hayırlı haberlerini alırız inşallah
bebiş hala çok uyumaya devam ediyo canım alıstık sayılır birbirimize enfeksiyon kapmıştı benim dikişler hergün pansuman yapıyo eşim çoğunlukla yatıyorum bi yemek yaparken oturuyorum tamamen iyi olana kadar zorlamak yok
Kızlar galiba benim nişanım geldi hafif kanlı mukuslu akıntı geldi arka arkaya. Dünden beri belimde ve kasıklarımda ağrım vardı bebek de gariphareketler yapıyordu tam duşa girecektim afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım peçeteyle sildim kanlı akıntı sonra bir daha sildim daha fazla kanlı akıntı geldi. Galiba doğum yakın.
Sebepsiz yere mi hamilelik boyunca hamilelik hormonu denilen şey bana hiç uğramadı. Hep gulecek bahane buldum kendime. ağlamak için sebep çok aslında , korona aileleri gorememe vs ler demoralize ediyor . Yoksa keyifli bir donem yaşadığımız hamilelik ❤ en iyisi atmosfer olur dediğin gibi sahile in hava al
Uyuyamamak beni çok yoruyor ve duygusallığı artıyor sanırım bilemiyorum biri neyin var dese yine başlıyor. Aynen akşam da çok corona konuştuk oda etkiledi. Esimin yengesi covidden kalbi durmuş yeni haber aldık. Afff şu illet bitse artik
Canım doğum yaklaştığı için bı çok kişide aynı şey söz konusu bence normal ama çıkıp hava alman mantıklı suan ki bulunduğumuz durum zaten ayrı bı stresli geciriyo
Kızlar doktorumu haberdar ettim hastaneye çağırdı gittim ebe muayene etti nstye bağladılar. Sancılarım şuan adet sancısı gibi fazla değil. Kanlı akıntım hala devam ediyor. Zaten evim hastaneye çok yakın o yüzden yatış vermek için de erken olduğu için eve gönderdiler akşam sabah bekle bu hafta içinde olacak dediler. Yani kızım yola çıkmış hanımlar. Şuan iyiyim evdeyim son ihtiyaçlarımı da alıp geldim eşimle evimizi toparlıyoruz. Kızımızı bekliyoruz artık. Çok heyecanlıymış onu anladım
Kızlar doktorumu haberdar ettim hastaneye çağırdı gittim ebe muayene etti nstye bağladılar. Sancılarım şuan adet sancısı gibi fazla değil. Kanlı akıntım hala devam ediyor. Zaten evim hastaneye çok yakın o yüzden yatış vermek için de erken olduğu için eve gönderdiler akşam sabah bekle bu hafta içinde olacak dediler. Yani kızım yola çıkmış hanımlar. Şuan iyiyim evdeyim son ihtiyaçlarımı da alıp geldim eşimle evimizi toparlıyoruz. Kızımızı bekliyoruz artık. Çok heyecanlıymış onu anladım
Anladım canım doğrudur ben dikkat ediyorum suyum falan gelmedi nişan geldi gelmeye devam ediyor hala. Açılmam yok yani parmak ucu kadarmış sancılrım da hafif. Evde bekliyorum artık kızımı
Kızlar galiba benim nişanım geldi hafif kanlı mukuslu akıntı geldi arka arkaya. Dünden beri belimde ve kasıklarımda ağrım vardı bebek de gariphareketler yapıyordu tam duşa girecektim afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım peçeteyle sildim kanlı akıntı sonra bir daha sildim daha fazla kanlı akıntı geldi. Galiba doğum yakın.
Aacemianne92
ay canım çok heyecanlı hadi hayırlısıyla bir avazda kurtulursunuz inşallah Betül'ün de nişanı geldikten sonra 2 3 gün içinde olmuştu sanırım doğumu hayırlı haberlerini alırız inşallah
Amin canım inşallah valla işte bana da öyle dediler bu hafta içinde olur dediler çok heyecanlandım çok da korkuyorum hayırlısıyla alayım da valla siz De kızlar ne eksiğiniz varsa tamamlayın ben bugün son eksikleri alayım diyodum nişanım geldi sancılarımla terlik depend almaya gittim geldim zorla. Sizde hazır olun ne olacağı belli olmuyormuş bir kere daha anladım
Amin canım inşallah valla işte bana da öyle dediler bu hafta içinde olur dediler çok heyecanlandım çok da korkuyorum hayırlısıyla alayım da valla siz De kızlar ne eksiğiniz varsa tamamlayın ben bugün son eksikleri alayım diyodum nişanım geldi sancılarımla terlik depend almaya gittim geldim zorla. Sizde hazır olun ne olacağı belli olmuyormuş bir kere daha anladım
Darısı başımızaaa valla ben eğer dönerse 35ten sonra tetikte olcam. 2 gündür karnım üç dört parmak aşağı inmiş gibi, senin dönünce karnın aşağı inmiş mydi kuzu
Darısı başımızaaa valla ben eğer dönerse 35ten sonra tetikte olcam. 2 gündür karnım üç dört parmak aşağı inmiş gibi, senin dönünce karnın aşağı inmiş mydi kuzu
Amin kuzum inşallah evet kuzum dönünce indi aşağıya yavaş yavaş. perşembe gittiğimde bir şey yoktu bugün de nişanım geldi anlamadım hiç beklemiyodum inan ki. Ama dünden beri belimde kasıklarımda hafif ağrılar vardı. Bugün tam duşa girecektim farkettim geldi nişanım. Kesinlikle tetikte bekleyin ne olacağı belli olmuyormuş gerçekten kuzum