2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kasım annelerinde okumuştum cnm idrarla suyu gelmişti haberi pek olmamıştı . Kontrolde suyun azaldığı anlaşımıştı

A acemianne92 ay canım çok heyecanlı hadi hayırlısıyla bir avazda kurtulursunuz inşallah Betül'ün de nişanı geldikten sonra 2 3 gün içinde olmuştu sanırım doğumu hayırlı haberlerini alırız inşallah

İnşaAllah hemen atlatırsın canım
Ayy geliyormu bebiş bende heyecanlandım

Uyuyamamak beni çok yoruyor ve duygusallığı artıyor sanırım bilemiyorum biri neyin var dese yine başlıyor. Aynen akşam da çok corona konuştuk oda etkiledi. Esimin yengesi covidden kalbi durmuş yeni haber aldık. Afff şu illet bitse artik

Kızlar doktorumu haberdar ettim hastaneye çağırdı gittim ebe muayene etti nstye bağladılar. Sancılarım şuan adet sancısı gibi fazla değil. Kanlı akıntım hala devam ediyor. Zaten evim hastaneye çok yakın o yüzden yatış vermek için de erken olduğu için eve gönderdiler akşam sabah bekle bu hafta içinde olacak dediler. Yani kızım yola çıkmış hanımlar. Şuan iyiyim evdeyim son ihtiyaçlarımı da alıp geldim eşimle evimizi toparlıyoruz. Kızımızı bekliyoruz artık. Çok heyecanlıymış onu anladım

Ay masalah yaaa nst nasl cikgi

Yinede bilgi ver doktoruna ona göre hareket edersiniz. Bide bebeğin hareketlerine dikkat et. Tam olarak kaçıncı haftan? Çok heyecanlı
37+3 kuzum bugün valla çok heyecanlı bebeğim hareketli nstde.falan da çok hareketliydi. sancılarım var hafiften. Korkuyorum ama istiyorum da

Kasım annelerinde okumuştum cnm idrarla suyu gelmişti haberi pek olmamıştı . Kontrolde suyun azaldığı anlaşımıştı
Anladım canım doğrudur ben dikkat ediyorum suyum falan gelmedi nişan geldi gelmeye devam ediyor hala. Açılmam yok yani parmak ucu kadarmış sancılrım da hafif. Evde bekliyorum artık kızımı

Ayy Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

hiç korkma canım hazırlıklarını kontrol et bekle sadece

ayyy maşallah ne güzel yaaa

Amin canım inşallah valla işte bana da öyle dediler bu hafta içinde olur dediler çok heyecanlandım çok da korkuyorum hayırlısıyla alayım da valla siz De kızlar ne eksiğiniz varsa tamamlayın ben bugün son eksikleri alayım diyodum nişanım geldi sancılarımla terlik depend almaya gittim geldim zorla. Sizde hazır olun ne olacağı belli olmuyormuş bir kere daha anladım

Darısı başımızaaa valla ben eğer dönerse 35ten sonra tetikte olcam. 2 gündür karnım üç dört parmak aşağı inmiş gibi, senin dönünce karnın aşağı inmiş mydi kuzu

Darısı başımızaaa valla ben eğer dönerse 35ten sonra tetikte olcam. 2 gündür karnım üç dört parmak aşağı inmiş gibi, senin dönünce karnın aşağı inmiş mydi kuzu
Amin kuzum inşallah evet kuzum dönünce indi aşağıya yavaş yavaş. perşembe gittiğimde bir şey yoktu bugün de nişanım geldi anlamadım hiç beklemiyodum inan ki. Ama dünden beri belimde kasıklarımda hafif ağrılar vardı. Bugün tam duşa girecektim farkettim geldi nişanım. Kesinlikle tetikte bekleyin ne olacağı belli olmuyormuş gerçekten kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…