2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bugun kizim hic tekme atmadi cok tedirgin oldum sali gunu gittigimde doktora hersey yolundaydi simdi gofret yedim bekliyorum ama hic hareket yok agrim falanda yok anlamadim
Kuzum zaten tatli yemissin soluna yat. Bekle. Azcik karnını dürt uyar onu. Ebe hanim ve doktorum hareketler konusunda baya tembihlediler. Bunlara tepki vermezse gel dinleyelim kalp atışını diye. Sen bi sakince dinle bebisini önce

Son düzenleme:
Ben bu hafta basinda son kontrolüme gittim. Orda soyledi. 4.gün geleceksiniz topuk kani icin dedi
beni hiç çağırmadı ya Hep telefondan bilgi aldı kapattı bi aşı olmaya gittim burada covid19 çok fazla diye
bu aşıları hastane de yapmıyorlar mı?

Bana da doktorum tatlıya yatıp beklemene rağmen 30 dk içinde tepki yoksa gel demişti

Valla pazartesi gittigimde ebe dedi bebek dogunca daha sık görüşeceğiz . Ben de üzüldüm öyle olunca
Çok yaşlı amcalar teyzeler oluo öksürüp tıksırıyorlar yapışıolar insana
Neyse covid19 dan kaçış yok bir şekilde sürü bağışıklığı olacağız herhalde kaç kaçabildiğin kadar yapacağız

Haklısın valla. Bizim saglik ocagi küçük zaten asiri yogun degil. Acaba siz de mi daha az yogun bir yere taşısanız

Bugün o kadar çok corona olmuş haberi aldım ki psikolojim alt üst oldu hayırlısıyla şu günleri tamamlayalım sağlıkla kucağımıza alalım yawrularımızı ama çok korkuyorum artık
Bende artık tanıdıgım ısımlerde duymaya basladım tedbirler yeterli olmadı ülkemizde corona olan otobüse binip teste giderse yeterli test yapılmaz önlem alınmazsa böyle olacağı belliydi
Allah sınamasın ama gördüğüm kadarıyla hastaneye giden bir çok kadın corona olup evine geliyor

Haklısın valla. Bizim saglik ocagi küçük zaten asiri yogun degil. Acaba siz de mi daha az yogun bir yere taşısanız
evin hemen alt sokağında sabahın köründe gidip çıkacağız yapcak bir şey yok uzak bir yere de git dön zor olur kışın sanırım Bakırköy burası her yer kalabalık..
Sağlıkla kucağımıza alalım gerisini bir şekilde halledeceğiz Allahın izninle

Aynen kuzum. Zaten bizim is ebeyle. Ebe de yaşlılarla ilgilenmiyor. Hemen girer çıkarız

Yorumunuz için teşekkür ederim Etraf baskısı yüzünden gerçek duygularımızı yansıtamamak ve sahte bir, anne olacağım, anne oldum mutluluğu sergilemek zorunda kalmak insanı çok yıpratıyor. Bence bebeğine ve yeni hayatına ısınmakta zorlanan her annenin olumsuz yorum yapmayacak bir yakınıyla duygularını paylaşması çok önemli yaşadığı dönemi atlatmada. En azından burada bari endişelerimizi dile getirebilmek çok sevindirici. Umarım siz de doğumdan sonra endişelerimin hepsi boşmuş diyeceğiniz bir annelik deneyimi yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…