2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnsallah, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Çok sevindim ne güzel sağlıkla kavuştunuz bebeğile detaylı anlattığın için teşekkür ederiz canım. Peki memeler ne durumda
Acı var mı ? Gümüş kapak veya kalkan almış mıydın ? Ona göre hazırlıklı olalım

kızlar korse alamadım ben bildiğiniz kapıda ödemeyle korse alabiliceğim bi site falan varmı

Sağlık ocağı aradı beni topuk kanı için gelceksin doğumdan 1 hafta sonra diye
Bilgiler aldı kg / kullandığım ilaç vs sizi de aradılar mı?
Bana 36.haftada randevu vermişlerdi
Kan verdim
Doğumdan 5 gün sonra gel dediler bana da
Topuk kanı için

K Kumsal17 @meyyke kizlar tesekkur ederim onerileriniz icin sol yanima uzandim cok sukur ufakta olsa kipirtilar oldu ama normalde cok daha fazla olurdu sizce doktora gitmeli miyim cok kararsiz kaldim

Bizim burda dışarda bekletiyorlar
Teker teker içeri alıyorlar
İlaç yazdıracaklar kapıdan söylüyor onlar reçete kodunu veriyor
Hastaneden daha güvenli geldi bana bu dönemde

Kesinlikle gümüş kapak öneririm. Ben hastaneye götürmemiştim ilk gün acı olmadı ama ertesi gün taburcu olup eve geldikten sonra çok acıdı göğüslerim. Hemen takmaya başladım, emzirme haricinde sürekli takıyorum hâlâ. Günde 2 kere de karbonatlı suyla göğüslerimi ve kapakları yıkıyorum, hem güzel temizliyor hem de bebekte pamukçuk olmasını engelliyor. 3 gün taktıktan sonra tamamen geçmişti benim yaralarım. Şuan çok rahat emziriyorum göğüs kremini bile sürmeme gerek kalmadı

K Kumsal17 @meyyke kizlar tesekkur ederim onerileriniz icin sol yanima uzandim cok sukur ufakta olsa kipirtilar oldu ama normalde cok daha fazla olurdu sizce doktora gitmeli miyim cok kararsiz kaldim
Canım belirgin azalma varsa gitmende fayda var kötü bir durum oldugunu dusunmuyorum ama riske atmamak lazım bu haftalar da

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım nerdeyse aynı yaşadıklarımız. Bende çok korkuyordum ama belli etmiyordum, bebeğimi çıkarıp gösterdiklerinde sadece ağlayıp çok küçük diyebilmiştim. Sonra göğsümde bir baskı hissedip nefes alamıyorum deyince sakinleştirici verdiler bana da. Benim bilincim açıktı ama uyuyor gibiydim tepki veremedim kimseye doktorlar da beni dikerken muhabbet ediyorlardı havadan sudan çok garipsemiştim sanki ben yokum gibi.
Dediğin gibi ilk yürüme ve sonrası çok önemli ben yürüdükçe açıldım bebeğime bütün gece ben kalkıp baktım. Ne kadar kendini zorlarsan toparlanması o kadar kolay oluyor. Depend bence de sezeryanlılar için büyük kolaylık, hatta sonraki 1 hafta dikiş ağrıları geçene kadar da kullanmak lazım. Sezeryan olacaklar en az 2 paket alsın bence

Bizim burda dışarda bekletiyorlar
Teker teker içeri alıyorlar
İlaç yazdıracaklar kapıdan söylüyor onlar reçete kodunu veriyor
Hastaneden daha güvenli geldi bana bu dönemde
Bizimki öyle değil canım kim kime dum duma
Bir kere gittiğimde kapıdan döndürüldüm covid'li bir aile gelmiş doktorun odasına girmiş 1 hafta sağlık ocağını kapadılar

Kuzum benim bebis de bugün sakin diger günlere göre. Hareket ettiyse güzel. Bi takip et bakalim. Bariz bir azalma var mi hareket sayisinda

Artık özelde dewlette heryerde o kadar fazla ki nasıl kendimizi korucaz hiç bilmiyorum ewde kocamdan bile uzak duruyorum ama ya hastanede nasıl korucaz kendimizi bebeği düşündükçe içinden çıkamıyorum

Artık özelde dewlette heryerde o kadar fazla ki nasıl kendimizi korucaz hiç bilmiyorum ewde kocamdan bile uzak duruyorum ama ya hastanede nasıl korucaz kendimizi bebeği düşündükçe içinden çıkamıyorum
Allah korusun demekten başka çaremiz yok Hemşireler,doktorlar vs ister istemez doğumda bebek ve bizler temas edeceğiz
Çok da düşünüp bir de onun stresine girmek istemiyorum inan ki.. Kafam dağılsın diye doya doya moda izleyeyim dedim izlerken ağlar oldum kızların hallerine artık psikoloji yerlerde bende de..

Bence ilk önce doktoruna sor kendini de strese sokmadan eğer doktor da gel derse hem gider miniğini görürsün hem için rahat eder

Bende ilk emzirme dönemimde çok acı çektim. Bu gümüş kapaklardan umudum vardı. Duyduklarıma sevindim canım yoksa emzirmek işkenceye dönüşebiliyor. Siparişim gelmeden doğurmam inşallah

Bizimki öyle değil canım kim kime dum duma
Bir kere gittiğimde kapıdan döndürüldüm covid'li bir aile gelmiş doktorun odasına girmiş 1 hafta sağlık ocağını kapadılar
Aa demekki her sağlık ocağı aynı özeni göstermiyor. İlk kızımda aşıları hep hastanede yaptırmıştım ama şimdi böylesi daha güvenli olacak gibi. Bir de sağlık ocağı aşılar konusunda çok titiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…