2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah kolaylık versin canim. Merak etme her şey yolunda gitsin insallab

Hanımlar Trendyol hesaplarınıza bir bakın herkese verdiler mi bilmiyorum ama koton lcw defacto 100 liraya 50 lira kupon vermişler.
Biz de bunları aldık hırka mont gibi pofuduk bişey, tulum da sanki kadife gibi ikisi 65 liraya geldi kargoyla birlikte.

Eklentiler

• IMG_20201124_115132.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 38
Kontrolden ciktim simdi nst deyim kizim 2900 49 cm olmus gecen hafta bas asagi dogum pozisyonundaydi simdi yine makat asagi durmus doktor olabilir dedi ama aklim takildi biri foruma bu haftalardan sonea zor yer degistirir yazmisti
Tam doğum kanalına yerleşmeyince donebiliyomus ben öyle biliyorum canım hayırlısı olsun

Judy_K canim gozun aydin allah anali babali buyutsun musait olursan yaz bize detaylari

Gecelleri asla uyuyamıyorum hareketlerinden reamen kendini aşağı itiyor ve asla durmuyor saat 6ya kadar hareket halinde 6 dan sonra duruyor uyuyabiliyorum sanki her an doğurucam gibi gecelrri benim gibi olan varmı
Ben aynı sabah uyuyabiliyorum geceleri dalıyorum tık açılıyor gozlerim hiç durmuyor çıkacak sanıyorum her gece

Onların olumsuz tecrübeleri çok fazla okuyup okuyup içim şişiyor bazen elimde değil
Evet canım benim de dikkatimi çekti çok okuyamadım o yüzden hep güzel haberler alalım inşallah
Judy_K da doğum yapmış sanırım ilk erkek bebek doğumu olan oldu böylelikle
Benim de dikkatimi çekmişti prensesler hep aceleci çıktı paşalar içerde yatıyor ilk erkek bebiş gelmiş demek ki bu foruma neden yazmamış acaba bende son postlarına baktım baya da aktifmiş

Vallahi benimki de iyice yerleşti çıkmaya niyeti yok gibi
Kan için birşey demedi doktorum 36 haftada sağlık ocağına kan vermiştim. Covid testinden benim doktorum da bahsetmedi süreci sordum aslında yapılsa söylerdi sanırım. Ben cuma gidince sorarım yine de

Kontrolden ciktim simdi nst deyim kizim 2900 49 cm olmus gecen hafta bas asagi dogum pozisyonundaydi simdi yine makat asagi durmus doktor olabilir dedi ama aklim takildi biri foruma bu haftalardan sonea zor yer degistirir yazmisti
Ne ara dönmüş kız
Bana da zır döner gibi geliyor. BaşlaRı daha ağır artık çünkü

Yaa inanmıyorum iyi haberlerini bekliyorum

Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…