Hiç bozma kalbini sağ salim alacaksın çocuğunu kucağına herşeyi doktorlar bilemezMalesef canım kaç kere ağladım her seferinde nst de bebeğin kalp atışı fazlalaştı. Ağlamak da giden oksijeni azaltıyomus. Dikkat etmek lazım ama bazen çaresiz kalabiliyoruz. Inşallah canım az kaldı
Evet canım 36 yi tamamlasa için daha rahat edecek. Bugün akşam alacaktı resmen ya şaka gibiAllah korudu da çok şükür iyi cıktı. Iyi çıkmasına hile bozuldu kadın bu seferde yok suyu az böbreği zarar görür bak diyo biz saf gibi bebeğimiz çok geç oldu riskli gebelik filan dedik ilk muayeneye girince sanırım iyice korkutmak istedi çünkü normalde başka bi ozel hastaneye devam ediyorum.
Güvenmemek lazım canım Allaha emanetiz gerçekten. Son haftalarımdayım bu kadar vicdansız olabileceğini düşünmezdim bir insanın. Psikolojimi çok bozdu dünden beri.
Son söylediğin cümle o kadar doğru kiBenim bu 3.:)surpriz oldu bize...asla dusunmuyordum hala da kucagima alana kadar o moda giremiyorum kucagima aldigimda duzelecek diye kendimi motive etmeye calisiyorum neyseki abla ve abisi buyukler ama 3 cocuklu bi hayati hic dusunmemistim hani diyorlar ya hayat siz planlar yaparken basiniza gelenlerden olusur diye oyle oldu biraz:)
Hiç bozma kalbini sağ salim alacaksın çocuğunu kucağına herşeyi doktorlar bilemez
Benim doktorum da hiç bir sorun görmediği için 36’da başladı. Muhtemelen bir sonra ki kontrolünde girersinBen hiç nst girmedim neden acaba beni sokmadı
Kız olcak benimBende son gittigimde nst ye girdimMissyloves dogum tarihlerimiz ayni :)erkek miydi seninde bakalim hangimiz once doguracak:)))
İlginç canım bebek toplaniyo de önem amaçlı sokarBir sonraki geldiğimde nts gircem mi dedim hayır dedi benim de kafama girmemek takıldı 36 haftalık olcam gittiğimde çünkü
Benimde ama ağrım daha cok bebegin ağırlığından diye düsğnüyorum bide bir kasıyo kendini idrarımı bile kesik kesik yapıyorımBennn hiç sağlıklı uykum yok dün akşam ağrım oldu ona uyandım daha sonra da uyuyamadım
Covid sebebiyle sadece eş kabul ediyorlarmış diyebilirsin canımYa kizlar bugun annem geldi dogum cantasina bakarken esimin kiyafetlerini gorunce bunlari neden koydunki dedi bende e hastanede kalacak ya pijamalari dedim a aaa olur mu oyle sey ben kalirim o yapamaz dedi bende o kendi kalmak istiyor dedim esimin ustune attim. Bazilariniz annesi gelemicek diye uzuluyordunuz ama bende annemi degil esimi istiyorum yanimda annemi de kirmak istemiyorum onu istiyorum ben diyip. Ne yapmaliyim sizce daha once de ameliyat oldugumda esimi istemistim annem evde kalmisti bozulmustu
Hastanede rica eder ben kaliyim izin verin diye yalan oldugu ortaya cikarCovid sebebiyle sadece eş kabul ediyorlarmış diyebilirsin canım
İkisini de kabul etmiyorlar mı?Hastanede rica eder ben kaliyim izin verin diye yalan oldugu ortaya cikar
bilmem oluyor mu ki oyle odada 3 yatak mi oluyor o zamanİkisini de kabul etmiyorlar mı?
Canım ben de eşimi istiyordum ama sonra düşündüm ya sezaryen olursam ya da zor bir doğum geçirirsem bebişi giydirmek, altını almak vs gerekecek eşim asla beceremez. Bunları düşününce annemin kalması daha mantıklı geldi. Kaldı ki bir bebekle değil bizle de ilgilenmeleri gerekecek. Bizle ilgilenirler ama bebek konusunda güvenemedim ben. Sen de bir düşünebilirsin.Ya kizlar bugun annem geldi dogum cantasina bakarken esimin kiyafetlerini gorunce bunlari neden koydunki dedi bende e hastanede kalacak ya pijamalari dedim a aaa olur mu oyle sey ben kalirim o yapamaz dedi bende o kendi kalmak istiyor dedim esimin ustune attim. Bazilariniz annesi gelemicek diye uzuluyordunuz ama bende annemi degil esimi istiyorum yanimda annemi de kirmak istemiyorum onu istiyorum ben diyip. Ne yapmaliyim sizce daha once de ameliyat oldugumda esimi istemistim annem evde kalmisti bozulmustu
Refakatçiye yatak olmuyor çoğu hastanede diye biliyorum ben. Varsa bile en fazla 1 olur bir de koltuk olur sanırım.bilmem oluyor mu ki oyle odada 3 yatak mi oluyor o zaman
ben tam tersine esimin daha guzel ilgilenecegini dusunuyorumCanım ben de eşimi istiyordum ama sonra düşündüm ya sezaryen olursam ya da zor bir doğum geçirirsem bebişi giydirmek, altını almak vs gerekecek eşim asla beceremez. Bunları düşününce annemin kalması daha mantıklı geldi. Kaldı ki bir bebekle değil bizle de ilgilenmeleri gerekecek. Bizle ilgilenirler ama bebek konusunda güvenemedim ben. Sen de bir düşünebilirsin.
Yani eşini sen daha iyi bilirsin, ben fikrimi söledim.ben tam tersine esimin daha guzel ilgilenecegini dusunuyorum
Ben esime cok duskunum ilk gunden tam bir aile olmak istiyorum sanirim esime duskunlugumden baska kimseyi istemiyorum refakatci olarakYani eşini sen daha iyi bilirsin, ben fikrimi söledim.
Tatlım gündüz eşinle annen kalsın yanında gecede anneni eve gönder sen yorulma sende evde bakarsın de. İçi rahat etmiyo annelerin bişey diyemiyosun ama gündüz kalsın akşama gönderYa kizlar bugun annem geldi dogum cantasina bakarken esimin kiyafetlerini gorunce bunlari neden koydunki dedi bende e hastanede kalacak ya pijamalari dedim a aaa olur mu oyle sey ben kalirim o yapamaz dedi bende o kendi kalmak istiyor dedim esimin ustune attim. Bazilariniz annesi gelemicek diye uzuluyordunuz ama bende annemi degil esimi istiyorum yanimda annemi de kirmak istemiyorum onu istiyorum ben diyip. Ne yapmaliyim sizce daha once de ameliyat oldugumda esimi istemistim annem evde kalmisti bozulmustu
olabilir canim mantikliTatlım gündüz eşinle annen kalsın yanında gecede anneni eve gönder sen yorulma sende evde bakarsın de. İçi rahat etmiyo annelerin bişey diyemiyosun ama gündüz kalsın akşama gönder
Ben de eşime çok düşkünüm ama bebeğimi düşünüyorum sanırım daha çok bu durumda. Eşim biraz sakar sağolsunBen esime cok duskunum ilk gunden tam bir aile olmak istiyorum sanirim esime duskunlugumden baska kimseyi istemiyorum refakatci olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?