2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hiç bozma kalbini sağ salim alacaksın çocuğunu kucağına herşeyi doktorlar bilemez

Son söylediğin cümle o kadar doğru ki Nasibi varmış demek ki miniğin kardeşlerinin büyük olması açısından şanslısın doğunca da adapte olursun elbette Sağlıkla gelsin sürpriz yumurtan

Bende son gittigimde nst ye girdim Missyloves dogum tarihlerimiz ayni :)erkek miydi seninde bakalim hangimiz once doguracak:)))
Kız olcak benim haftaya belli olur sanırım doğum şekli en son dönmustu 20 Aralık 5 ocak arası gorunuyo dedi normal olursa en son günü olarak değerlendirdi tabi .

Ya kizlar bugun annem geldi dogum cantasina bakarken esimin kiyafetlerini gorunce bunlari neden koydunki dedi bende e hastanede kalacak ya pijamalari dedim a aaa olur mu oyle sey ben kalirim o yapamaz dedi bende o kendi kalmak istiyor dedim esimin ustune attim. Bazilariniz annesi gelemicek diye uzuluyordunuz ama bende annemi degil esimi istiyorum yanimda annemi de kirmak istemiyorum onu istiyorum ben diyip. Ne yapmaliyim sizce daha once de ameliyat oldugumda esimi istemistim annem evde kalmisti bozulmustu

Covid sebebiyle sadece eş kabul ediyorlarmış diyebilirsin canım

Canım ben de eşimi istiyordum ama sonra düşündüm ya sezaryen olursam ya da zor bir doğum geçirirsem bebişi giydirmek, altını almak vs gerekecek eşim asla beceremez. Bunları düşününce annemin kalması daha mantıklı geldi. Kaldı ki bir bebekle değil bizle de ilgilenmeleri gerekecek. Bizle ilgilenirler ama bebek konusunda güvenemedim ben. Sen de bir düşünebilirsin.

ben tam tersine esimin daha guzel ilgilenecegini dusunuyorum

Tatlım gündüz eşinle annen kalsın yanında gecede anneni eve gönder sen yorulma sende evde bakarsın de. İçi rahat etmiyo annelerin bişey diyemiyosun ama gündüz kalsın akşama gönder

Tatlım gündüz eşinle annen kalsın yanında gecede anneni eve gönder sen yorulma sende evde bakarsın de. İçi rahat etmiyo annelerin bişey diyemiyosun ama gündüz kalsın akşama gönder
olabilir canim mantikli

Ben esime cok duskunum ilk gunden tam bir aile olmak istiyorum sanirim esime duskunlugumden baska kimseyi istemiyorum refakatci olarak
Ben de eşime çok düşkünüm ama bebeğimi düşünüyorum sanırım daha çok bu durumda. Eşim biraz sakar sağolsun Keşke 2 refakatçi alsalar. İlk geceyi ben de onsuz geçirmek istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…