Benim de yürüyüş yaptığım zamanlar hareketleri daha yumuşak oluyordu canım artık yapmıyorum ayaklarım çok ağrıdığı için ama ev işi yaptığım zamanlarda da hareketleri daha sakin ve yumuşak oluyor. Ya bizden etkilenip yoruluyorlar ya da biz hareket halinde olduğumuz için farketmiyoruz. Ama dediğim gibi için rahat etmiyorsa bir doktoruna danış istersen
yuruyus beni cok yoruyor ama doktor yata yata doguramazsin bide normal istiyosun hergun yuruyua yapacaksin dedi bende yapiyorum zorlansamda. Hava da acayip sogudu burda totom dona dona yuruyorum
Azalma varsa mutlaka acile gir nst çektirin bence .bu haftalarda azalma tehlikeli olabiliyor .benimde azalma ile gittim bebek doğum kanalıma girmiş acil sezeryan dediler .geçtiğimiz Perşembe 34+5 te kuzum doğdu çok şükür .azalmalar kasılmalar makat ağrısı tuvaltin varmış hissi kasıklarda ağrı fazla gelen akıntı idrara olduğundan daha sık çıkma karında sertleşme kasılmaların artması bunlarda herhangi biri varsa mutlaka acil nst ile bebeğiniz hakkında bilgi alın yarın olsun geçmezse giderim demeyin arkadaşlar bu haftalar riskli haftalar .
Azalma varsa mutlaka acile gir nst çektirin bence .bu haftalarda azalma tehlikeli olabiliyor .benimde azalma ile gittim bebek doğum kanalıma girmiş acil sezeryan dediler .geçtiğimiz Perşembe 34+5 te kuzum doğdu çok şükür .azalmalar kasılmalar makat ağrısı tuvaltin varmış hissi kasıklarda ağrı fazla gelen akıntı idrara olduğundan daha sık çıkma karında sertleşme kasılmaların artması bunlarda herhangi biri varsa mutlaka acil nst ile bebeğiniz hakkında bilgi alın yarın olsun geçmezse giderim demeyin arkadaşlar bu haftalar riskli haftalar .
Bunlaron hepsi bende var suan ama st de sanci cikmadi bugun sizin sezeryan diye aldılar sanirim cunku dogum kanalina girmesi normal dogumda onemli sezeryanda riskli
Tabiki sezeryan olduğu için kanalda olamaması gerekiyor .çok şükür biz acil nst için gittiğimizde farkedildi hemen müdahale edildi .Allah korusun ama normal olmazdı zaten çünkü 2 tane Sezeryanım var bu üçüncü oldu .
Tabiki sezeryan olduğu için kanalda olamaması gerekiyor .çok şükür biz acil nst için gittiğimizde farkedildi hemen müdahale edildi .Allah korusun ama normal olmazdı zaten çünkü 2 tane Sezeryanım var bu üçüncü oldu .
Aynı durumu yaşıyorum ama panik yapmakta istemiyorum akşama kadar geçmezse doktora da sorucam bakalım ne dicek
Kasılma arada Bi oluyo arada Bi sık değil kegel egzersizi yapmaya başladım 2-3 gündür ondan olabilir mi acaba tecrübesizlik çok zor yaaa hiç bişi bilmiyorum
Bu bebek hareketlerinin zaman zaman azalması, artması da son haftalarda en büyük stres sebebi hareket etsin diye dünyanın tatlısını yedim şuan bende. Hıçkırmaya başladı çok şükür Yerleri daralıyor siye düşünmek istiyorum bende. Yarın allahtan benim de kontrolüm var
Bu bebek hareketlerinin zaman zaman azalması, artması da son haftalarda en büyük stres sebebi hareket etsin diye dünyanın tatlısını yedim şuan bende. Hıçkırmaya başladı çok şükür Yerleri daralıyor siye düşünmek istiyorum bende. Yarın allahtan benim de kontrolüm var
Aksam ben oyleydim bi sakin bi sakin bide karnim hafiften dustu ya dedim suyumu bitti ama iste dogum kanalina falan yerlestigi icin haraketler azaliyor daha yavas vuruyor bugun gittim normal herseyi
Az once dus almistim karnima su tuttum hep elimle sevdim simdi oturdum hareket etti baya. Sanirim sabah yuruyuste cok yoruluyorum ondan azaliyor hareketleri biraz daha az yuruyum bundan sonra bari
merhaba hanımlar spinal anestezi ile dogumum gerçekleşti şimdilik iyim uyuşuklugum yeni geçiyor hafif ağrılarım onun haricinde bebeğimde bende çok iyiz
merhaba hanımlar spinal anestezi ile dogumum gerçekleşti şimdilik iyim uyuşuklugum yeni geçiyor hafif ağrılarım onun haricinde bebeğimde bende çok iyiz
Sizin dahada maliyetliymis bizim hastanede bu sekilde ama cok tatmin eden arastirmalara ulasamadim ya bazisi diyorki allah korusun zaten hastalik olursa hastanin kok hucresiyle iyilestirme sansi cok dusuk oluyor bazisi mutlaka saklayin diyor. Siz hangi kaynaklardan arastirdiniz
Aynı durumu yaşıyorum ama panik yapmakta istemiyorum akşama kadar geçmezse doktora da sorucam bakalım ne dicek
Kasılma arada Bi oluyo arada Bi sık değil kegel egzersizi yapmaya başladım 2-3 gündür ondan olabilir mi acaba tecrübesizlik çok zor yaaa hiç bişi bilmiyorum
Yarın sabahtan benim de kontrolüm var unutmazsam sorayım canım sana da yazarım. Buarada Kegel egzersizi yapılıyor mu hamilelikte? Doğumu başlatıyorsa bende başlayayım yapmaya