2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Dediğim gibi ben de şeker var anne baba olarak da minyonuz büyük ihtimal bundan kaynaklı çünkü ayrıntılı ultrasona girdim dopplere bakıldı perinatolijiye gidiyorum zaten orda bakıldı her hangi bir sebep yok çok şükür

Doktorum 4 kg ve uzerı bebek doktorların cok sevmedıgını 2,5 kg dogan bebegın de saglıklı oldugunu sureklı soyluyor.
Her bebek tombul dogsaydı bebek kıyafetlerı de bu kadar seceneklı olmazdı. Önemlı olan saglıklı dunyaya gelmelerı cok kg cok saglık demek degıl

Günaydın kızlar yatağımda uzanıyorum ve karnımda adet sancısı gibi ağrılar oluyor . Hazırlık içinde benim bebiş galiba artık ☺ eşim de yok 2 gündür memlekette yarın gelecekti ama gel mi desem bugün bilemedim

Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun canım nedeni belli oldu mu, bebek nasıl şimdi, inşallah düzelmiştir, Allah korusun olumsuz bi şey yoktur inşallah.

Neden böyle oldu çok üzüldüm.burundan nefes mi alamadı.canim benim ya çok geçmiş olsun iyimi simidi

Çok çok geçmiş olsun şu an nasıl minik ?

Canm yanlış mı hatırlıyorum geçen gittiğinde gününü yakalamıştı sanki ne ara 3 hafta geri kaldı ki. Ölçümden kaynaklı bir hata mı acaba
Ben de her gidişimde bu yüzden stres yapıyorum yine geri kalacak mıyız diye. Neyse haftası iyi ama senin 2500ü geçer haftaya kadar bence gerek kalmaz kuvöze.

Canım geçen gittigimdede o kilodaydı bebeğim anlamıyorum neden böyle oluyor kafayı yedirecek bana artık ciğer geliştirici de yapıldı ama insan endişe ediyor ister istemez fotoğrafta yüzü çok tombiş bebeğin anlamadım valla şunu da anlamadım kaç hafta önce 48 cm olan bebek şuan 46 cm artık gülüyorum resmen

Eklentiler

• image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 54
Oy maşallah ona
Senin yine iyi ben doktora boyunu sordum, öyle bir imkan yok boyunu ölçemeyiz ki dedi
Ciğer geliştirici de vurulmuş zaten sen içini ferah tut.
Hem böyle daha iyi olur belki dert edecegine aldı mı almadı mı diye dışarıda annesi güzelce bakar ona alır kiloları

Çok teşekkür ederim bi nebze içim rahatladı çok sağol

Boyuna kilosuna hiç takılmayın. Maşallah kızım 3500 kg 52 cm doğdu ama küvezde şu anda. Yani sağlıklı olması önemli olan bence
Benim doktorum da sizin dediğiniz gibi dedi 40 haftalık 4 kilo doğan çocukta küveze giriyor solunumu ile alakalı dedi ciğer geliştirici iğne de yaptık inşallah sorun olmaz dedi ama ben yinede ister istemez endişe ediyorum maalesef

Gunaydin..kizlar bir iki aydir nefes almakta zorlaniyorum bebekbaski yapiyormus cigerlere de ..malum ic organlari geriye itiyor kendine yer acmak icin:)ama bu bir iki gndur daha da zorlaniyorum agizdan nefes alip veriyorum onda bile zorlaniyorum bir ay var daha doguma sizde de varmi boyle sorunlar

Var canım bende nefes alamıyorum burnumdan ağızdan alıyorum normalde horlamazdık horlayarak uyuyorum bir kalkıyorum salyam akmış yastığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…