Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğin 3 hafta gerilemiş kilo almamış haftaya çarşamba günü saat 10 da sezeryaba alacakmış 2500 kili şuan 32 haftada da ciğer geliştirici iğne olmuştum kuveze gerek kalır mı sizce içim icimi yiyo korkuyorum bi yandan da
Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğin 3 hafta gerilemiş kilo almamış haftaya çarşamba günü saat 10 da sezeryaba alacakmış 2500 kili şuan 32 haftada da ciğer geliştirici iğne olmuştum kuveze gerek kalır mı sizce içim icimi yiyo korkuyorum bi yandan da
Ya evet geceleri uyutmuyor artık tospik dün sabah 6’ydı uyuduğumda o yüzden Pazartesi diyince hem sevindim hem heyecanlandım hem endişelendim bütün duygular birbirine girdi bir anda hayırlısıyla çok az kaldı Allahım hepimize vakti zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kizlar bugun karin agrim vardi icim rahat etsin diye hastaneye gittin nstde fazla sanci cikmadi 50lerdeydi ebe bide vajinal muayene yapalim dedi 1 cm aciklik varmis catinda biraz dar dedi yatis yapmak istedi ama ben istemedim agrim olursa yine gelirim dedim. Yarin muayeneye gel ama gece agrin olursa yine gel dedi
Kizlar bugun karin agrim vardi icim rahat etsin diye hastaneye gittin nstde fazla sanci cikmadi 50lerdeydi ebe bide vajinal muayene yapalim dedi 1 cm aciklik varmis catinda biraz dar dedi yatis yapmak istedi ama ben istemedim agrim olursa yine gelirim dedim. Yarin muayeneye gel ama gece agrin olursa yine gel dedi
nasıl ebeymiş o yaa çok tuhaf . Niye yatacakmışsın 1 cm açıkla şaka gibi . Bebeğin hareketleri normalse suyu vs yerindeyse kalp ritminde sıkıntı yoksa sakın gitme canım. Daha 35 haffalıksın üstelik. 1 cm açıklıkla günlerce doğum olmayabilir sancın gelmeyebilir suyun gelmeyebilir . Evinde takipte kal derim ben .
nasıl ebeymiş o yaa çok tuhaf . Niye yatacakmışsın 1 cm açıkla şaka gibi . Bebeğin hareketleri normalse suyu vs yerindeyse kalp ritminde sıkıntı yoksa sakın gitme canım. Daha 35 haffalıksın üstelik. 1 cm açıklıkla günlerce doğum olmayabilir sancın gelmeyebilir suyun gelmeyebilir . Evinde takipte kal derim ben .
Efsane bel ağrım var bu gece nasıl geçicek yarın doktor rondevüsu var bu gece doğurmazssam yarın doğrurum doğum için endişelerim var biliyorum bi kaç saatlil sonra geçicek atlatıcaz herşey böyle ama insan bi tuaf oluyor gece gece strese sokmim sizide inşAllah hepimiz fırtlatırız
Daha doğurmadım canm arada sancılar oluyor alt tarafta baskı var ama daha bekliyor bebiş. 2aralıkta 40haftamız doluyor doktor o gün bakalım başlatırız belki doğumu dedi kendi gelsin diye dua ediyoruz
Merhaba. Sujok terapiden sizin için bir önerim var. Resimde kırmızı içine aldığım bölgeyi yönü avuç içinden parmak arasına doğru olacak şekilde bastırarak masajlayın aklınıza geldikçe. Isterseniz bölgeye önce lavanta yağı sürüp ardından kabuklu cevizi yine yönü parmak arasına doğru olacak şekilde bastırarak da yapabilirsiniz masajı. Cevizin sivri kısmı bilek yönünde, tombul kısmı parmak arası yönünde olmalı. Ayrıca yıne kırmızı işaretlediğim yeri tamamen kırmızıya boyayabilir ya da kına yakabilirsiniz. Ben kendime bebeğim yukarda olduğu için iki gündür cevizli masaj yapıyorum, bebeğim ilk gün aşağı indi.
İlk gebeliğimde 36 haftada çatı muaynesinde 2 cm açılmam vardı 40 ta doğumum oldu. Bazen açılma yavaş yavaş olabiliyor sanırım. Yatış ne için anlamadım sancı çıkmamış zaten.
İlk gebeliğimde 36 haftada çatı muaynesinde 2 cm açılmam vardı 40 ta doğumum oldu. Bazen açılma yavaş yavaş olabiliyor sanırım. Yatış ne için anlamadım sancı çıkmamış zaten.