2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Neden geriledi ki sanmıyorum kuveze gerek olacağını tam olarak kaç haftalık görünüyor bebeğin canım

Şuan kaç haftalıksın? 36yı geçtiysen endişelenme iğneyi de vurulmuşsun solunumu gelişmiş olur küvöze girmez Allahın izniyle

Bende hem heyecanlanıyorum hem de çok geriliyorum 30 kasımda doğuracaklar olarak birbirimize enerji mi yollasak dua mı etsek ne yapsak

2 3 saatir karnim cok sert onceden kasilma olurdu gecerdi simdi semsert sizdede saatlerce sert durdugu oluyormu

Kizlar bugun karin agrim vardi icim rahat etsin diye hastaneye gittin nstde fazla sanci cikmadi 50lerdeydi ebe bide vajinal muayene yapalim dedi 1 cm aciklik varmis catinda biraz dar dedi yatis yapmak istedi ama ben istemedim agrim olursa yine gelirim dedim. Yarin muayeneye gel ama gece agrin olursa yine gel dedi

nasıl ebeymiş o yaa çok tuhaf . Niye yatacakmışsın 1 cm açıkla şaka gibi . Bebeğin hareketleri normalse suyu vs yerindeyse kalp ritminde sıkıntı yoksa sakın gitme canım. Daha 35 haffalıksın üstelik. 1 cm açıklıkla günlerce doğum olmayabilir sancın gelmeyebilir suyun gelmeyebilir . Evinde takipte kal derim ben .

Karın ağrısı bugün ve dün bende de wardı gerçi hala war değişik değişik ağrılar oluyo bol bol dinlenmeye çalış inşallah geçer ağrıların

Agrin duzenliyse yatirirlar canim cunku dogum belirtisi karin agrisi

sanirim risk almamak icin yatis yapalim dedi bende istemedim zaten eve geldim yarin muayeneye gidicem dr ne diyecek bakalim

Karın ağrısı bugün ve dün bende de wardı gerçi hala war değişik değişik ağrılar oluyo bol bol dinlenmeye çalış inşallah geçer ağrıların
bugun temizlik yapmistim keske yapmasaydim

Agrin duzenliyse yatirirlar canim cunku dogum belirtisi karin agrisi
yok canim duzenli bi agrim yok dogum agrisi gibi degil karin agrim nstde de cok sanci cikmadi zaten

yok canim duzenli bi agrim yok dogum agrisi gibi degil karin agrim nstde de cok sanci cikmadi zaten
O zaman niye yatirmak istedi olabildiğince hastanelerden uzak tutmaya çalışıyorlar bizi bu niye boyle sacma sapan davranmis

Efsane bel ağrım var bu gece nasıl geçicek yarın doktor rondevüsu var bu gece doğurmazssam yarın doğrurum doğum için endişelerim var biliyorum bi kaç saatlil sonra geçicek atlatıcaz herşey böyle ama insan bi tuaf oluyor gece gece strese sokmim sizide inşAllah hepimiz fırtlatırız

Daha doğurmadım canm arada sancılar oluyor alt tarafta baskı var ama daha bekliyor bebiş. 2aralıkta 40haftamız doluyor doktor o gün bakalım başlatırız belki doğumu dedi kendi gelsin diye dua ediyoruz
Merhaba. Sujok terapiden sizin için bir önerim var. Resimde kırmızı içine aldığım bölgeyi yönü avuç içinden parmak arasına doğru olacak şekilde bastırarak masajlayın aklınıza geldikçe. Isterseniz bölgeye önce lavanta yağı sürüp ardından kabuklu cevizi yine yönü parmak arasına doğru olacak şekilde bastırarak da yapabilirsiniz masajı. Cevizin sivri kısmı bilek yönünde, tombul kısmı parmak arası yönünde olmalı. Ayrıca yıne kırmızı işaretlediğim yeri tamamen kırmızıya boyayabilir ya da kına yakabilirsiniz. Ben kendime bebeğim yukarda olduğu için iki gündür cevizli masaj yapıyorum, bebeğim ilk gün aşağı indi.

Eklentiler

• uterus-and-vagina-38-531x480~2.webp
    4 KB · Görüntüleme: 44
İlk gebeliğimde 36 haftada çatı muaynesinde 2 cm açılmam vardı 40 ta doğumum oldu. Bazen açılma yavaş yavaş olabiliyor sanırım. Yatış ne için anlamadım sancı çıkmamış zaten.

İlk gebeliğimde 36 haftada çatı muaynesinde 2 cm açılmam vardı 40 ta doğumum oldu. Bazen açılma yavaş yavaş olabiliyor sanırım. Yatış ne için anlamadım sancı çıkmamış zaten.
bende anlamadim neden yatis yapmak istedigini para tuzagi diye dusunuyorum devlete gitsem biseyin yok diyip yollayacaklardi muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…