2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim doğum öncesinden de kilom vardı ondan benim 6 ay falan sıkmam lazım emzirirken de nasıl sıkcaksam neyse umarım sütüm olur da emzirmek de baya kg verdiriomuş diolaarr
çok dirayetli olmamız lazım başta ekmek ve tatli yemezsek yavaş yavs gider emzirmek müthiş kilo verdiriyor

Rengi, yapısı anlatıldığı gibi mi? Nasıl birşey canım?
canim bilmiyorumki tam olarak nisan nasil olur ama tuvalete gidiyim dedim bi baktim rengi kahverengiye donuk yapis yapis bisey gelmis gelirken hissetmedim yani belki de daha acik renkti durdukca kurumaya baslayinca koyulasti bilemiyorum en son sabah gitmistim cunku wcye

Ay ciddi misin ben de heyecan yaptım aynı haftadayiz ya ne bu bebişlerin acelesi anlamadım
Doktora gitmiş miydin bugün gidecektin sanki canım ? Habersiz bırakma bizi.
bugun agrim sizim olmayinca gitmeyim dedim gerekirse pazartesi giderim diye dusunmustum

bugun agrim sizim olmayinca gitmeyim dedim gerekirse pazartesi giderim diye dusunmustum
Canm dün çatı muayenesi olmuşsun ya acaba ondan mı geldi belki nişan değildir.
En iyisi doktora gidip öğrenmek. Benimki de lekelenmen kanaman olursa hemen gel demişti.

Canm dün çatı muayenesi olmuşsun ya acaba ondan mı geldi belki nişan değildir.
En iyisi doktora gidip öğrenmek. Benimki de lekelenmen kanaman olursa hemen gel demişti.
Hastaneyi arayip ebeyle konusuyum olmazsa esimde evde degil birazdan gelecek

Dunden sonra tekrar gitmedim canim agrim yok diye sancim olursa giderim
Canım en azından doktoruna yaz durumu anlat nisan geldikten sonra zaten hemen olmuyo diye biliyorum su önemli hiç degilde nst filan kontrol yapar alttan bakmışlar belki oda tetiklemistir.

Kizlar nisanim geldi sanirim
Çatı muayenesi sonrası bende de iki gün ara ara geldi canım ama nişan değildi. Muayene öncesi ilaç kullanıyor ya doktor o ve biraz kanama birleşince kahverengi oluyor diye biliyorum. Çatı muayenesi olmuştun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…