Pembe oluyor diyorlardı ama kahve de oluo mu bilmiorum ki, tecrübeli anneler daha iyi bilir. Hayırlısı artık hakkınızda canım, 1 2 hafta daha dursun inşallah
Pembe oluyor diyorlardı ama kahve de oluo mu bilmiorum ki, tecrübeli anneler daha iyi bilir. Hayırlısı artık hakkınızda canım, 1 2 hafta daha dursun inşallah
Ay ciddi misin ben de heyecan yaptım aynı haftadayiz ya ne bu bebişlerin acelesi anlamadım
Doktora gitmiş miydin bugün gidecektin sanki canım ? Habersiz bırakma bizi.
Benim doğum öncesinden de kilom vardı ondan benim 6 ay falan sıkmam lazım emzirirken de nasıl sıkcaksam neyse umarım sütüm olur da emzirmek de baya kg verdiriomuş diolaarr
Benim doğum öncesinden de kilom vardı ondan benim 6 ay falan sıkmam lazım emzirirken de nasıl sıkcaksam neyse umarım sütüm olur da emzirmek de baya kg verdiriomuş diolaarr
canim bilmiyorumki tam olarak nisan nasil olur ama tuvalete gidiyim dedim bi baktim rengi kahverengiye donuk yapis yapis bisey gelmis gelirken hissetmedim yani belki de daha acik renkti durdukca kurumaya baslayinca koyulasti bilemiyorum en son sabah gitmistim cunku wcye
Ay ciddi misin ben de heyecan yaptım aynı haftadayiz ya ne bu bebişlerin acelesi anlamadım
Doktora gitmiş miydin bugün gidecektin sanki canım ? Habersiz bırakma bizi.
Canm dün çatı muayenesi olmuşsun ya acaba ondan mı geldi belki nişan değildir.
En iyisi doktora gidip öğrenmek. Benimki de lekelenmen kanaman olursa hemen gel demişti.
Canm dün çatı muayenesi olmuşsun ya acaba ondan mı geldi belki nişan değildir.
En iyisi doktora gidip öğrenmek. Benimki de lekelenmen kanaman olursa hemen gel demişti.
Canım en azından doktoruna yaz durumu anlat nisan geldikten sonra zaten hemen olmuyo diye biliyorum su önemli hiç degilde nst filan kontrol yapar alttan bakmışlar belki oda tetiklemistir.
Çatı muayenesi sonrası bende de iki gün ara ara geldi canım ama nişan değildi. Muayene öncesi ilaç kullanıyor ya doktor o ve biraz kanama birleşince kahverengi oluyor diye biliyorum. Çatı muayenesi olmuştun değil mi?