2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sakın korkma. Dün gece ağladım eve tek başıma geldim diye. İnan anne olmak neymiş dün anladım. Daha kokusunu almadım içime.sen içini ferah tut sağlıklı gelir inşallah annesi

Arkadaşlar günaydın nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşaallah aranızda lohusa şerbeti yapan oldu mu daha önce? 3 çeşit vardı kararsız kaldım 1 lt şişeye konsantre şeklinde vardı 7 lt su ile karistirilip hazirmis 30 tl fiyatı. Digeri kucucuk kirmizi şeker kalıbı 5 tl ydi o da su ile kaynatiliyomus birde asıl bu serbetin icine giren bitkilerden bir kutu hazirlamislar 15 tl lik tulbente koyup seker ve su ile kaynatiliyormus sizce hangisi daha iyi ben has karisim olani dusundum ama bilemedim. Ilkinde yapmadik icimde kaldi yapip icmek istiyorum sut icinde faydaliymis diye biliyorum.

Şuan 37 +3 canım 38 de alacak
37den sonrası doğum için uygun zaten canım. Grupta bir çok kişi 34-35-36. haftalarda doğum yaptı ama sağlıklılar çok şükür. Benim bebeğim de 33-34 haftayla uyumlu doğdu, sadece biraz küçük oluyorlar onu da emdikçe büyüyorlar merak etme

Canım nerde oturuyorsun sen Bursa Hayat hastanesi mi gittiğin? Doktorun çok pimpirikliydi sürekli olumsuz konuşuyordu merak ettim
N Nevalarinasya canım çok çok üzüldüm Allahın izniyle bir sıkıntısı yoktur inşallah neden olmuş haber var mı? Hiç bir anne o korkuyu yaşamasın sende bir daha yaşama inşallah

Sakın korkma. Dün gece ağladım eve tek başıma geldim diye. İnan anne olmak neymiş dün anladım. Daha kokusunu almadım içime.sen içini ferah tut sağlıklı gelir inşallah annesi
Kıyamam ben sana sende üzülme inşallah bi an önce kavuşursun kuzuna

Kaç haftalık doğum yaptın canım kaç kilo doğdu sende yaptırmısmıydın ciğer geliştirici iğne

Evet canım hayat hastanesi Bursa’da oturuyorum

Of eşim de bana tır şoförlerine döndün iyice dio nalakaysa
İyi uğraşıyorlar ya bizimle Benim eşimde bana şuayip diyo ben ne alaka diyemiyorum aynı böyle oldum ya bacaklar ince önde kocaman bi göbek

Eklentiler

• 92F15C03-9A97-4B06-821F-1934BEDC9D46.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…