Benim doktorum da sizin dediğiniz gibi dedi 40 haftalık 4 kilo doğan çocukta küveze giriyor solunumu ile alakalı dedi ciğer geliştirici iğne de yaptık inşallah sorun olmaz dedi ama ben yinede ister istemez endişe ediyorum maalesef
Sakın korkma. Dün gece ağladım eve tek başıma geldim diye. İnan anne olmak neymiş dün anladım. Daha kokusunu almadım içime.sen içini ferah tut sağlıklı gelir inşallah annesi
Arkadaşlar günaydın nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşaallah aranızda lohusa şerbeti yapan oldu mu daha önce? 3 çeşit vardı kararsız kaldım 1 lt şişeye konsantre şeklinde vardı 7 lt su ile karistirilip hazirmis 30 tl fiyatı. Digeri kucucuk kirmizi şeker kalıbı 5 tl ydi o da su ile kaynatiliyomus birde asıl bu serbetin icine giren bitkilerden bir kutu hazirlamislar 15 tl lik tulbente koyup seker ve su ile kaynatiliyormus sizce hangisi daha iyi ben has karisim olani dusundum ama bilemedim. Ilkinde yapmadik icimde kaldi yapip icmek istiyorum sut icinde faydaliymis diye biliyorum.
NNevalarinasya
haber var mı acaba? Girip girip bakıyorum size mesaj yazdınız mı diye. Dua ediyorum umarım bir an önce meleğinizi kucağınıza alın sağlıkla alın inşallah
37den sonrası doğum için uygun zaten canım. Grupta bir çok kişi 34-35-36. haftalarda doğum yaptı ama sağlıklılar çok şükür. Benim bebeğim de 33-34 haftayla uyumlu doğdu, sadece biraz küçük oluyorlar onu da emdikçe büyüyorlar merak etme
Canım geçen gittigimdede o kilodaydı bebeğim anlamıyorum neden böyle oluyor kafayı yedirecek bana artık ciğer geliştirici de yapıldı ama insan endişe ediyor ister istemez fotoğrafta yüzü çok tombiş bebeğin anlamadım valla şunu da anlamadım kaç hafta önce 48 cm olan bebek şuan 46 cm artık gülüyorum resmen
Canım nerde oturuyorsun sen Bursa Hayat hastanesi mi gittiğin? Doktorun çok pimpirikliydi sürekli olumsuz konuşuyordu merak ettim NNevalarinasya
canım çok çok üzüldüm Allahın izniyle bir sıkıntısı yoktur inşallah neden olmuş haber var mı? Hiç bir anne o korkuyu yaşamasın sende bir daha yaşama inşallah
Sakın korkma. Dün gece ağladım eve tek başıma geldim diye. İnan anne olmak neymiş dün anladım. Daha kokusunu almadım içime.sen içini ferah tut sağlıklı gelir inşallah annesi
37den sonrası doğum için uygun zaten canım. Grupta bir çok kişi 34-35-36. haftalarda doğum yaptı ama sağlıklılar çok şükür. Benim bebeğim de 33-34 haftayla uyumlu doğdu, sadece biraz küçük oluyorlar onu da emdikçe büyüyorlar merak etme
Canım nerde oturuyorsun sen Bursa Hayat hastanesi mi gittiğin? Doktorun çok pimpirikliydi sürekli olumsuz konuşuyordu merak ettim NNevalarinasya
canım çok çok üzüldüm Allahın izniyle bir sıkıntısı yoktur inşallah neden olmuş haber var mı? Hiç bir anne o korkuyu yaşamasın sende bir daha yaşama inşallah