2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah canım ne kadar az kaldı, sağlıkla kucağına al
Amin canım Düşündükçe heyecanlanıyorum bu 2 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum Sağlıkla gelsin miniklerimiz
Aminn canım Cem bey bana ayrı bir güven veriyor, cerrahisinin çok iyi olduğunu söyledikleri için ona gitmeye karar vermiştim umarım doğumumuz kolaylıkla geçer, çabucak toparlanırız
Şuan benim tospiğinde hiç gelesi yok gibi rahatını bozacağız biraz ama yapıcak birşey yok Bende sabahtan olmasına sevindim canım ilk ameliyat beni alacak heyecan dorukta hayırlısıyla, sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah
Bende hem heyecanlanıyorum hem de çok geriliyorum 30 kasımda doğuracaklar olarak birbirimize enerji mi yollasak dua mı etsek ne yapsak
Aynen canım bütün duygular birbirine girdi bende de Bir de aniden bu pazartesi alalım o zaman diyince ne diyeceğimi bilemedim. Hep sağlıkla gelsinler, hemen gelsinler diyordum ama tarih netleşince acaba daha dursa mı oldum dua, enerji ne varsa gönderiyorum, pazartesi günü güzel haberlerini bekliyorum

Ben anlamam benim tahmini doğum tarihi 14 aralık ben ona odaklandım öncesinde istemiyorum bi türlü kapatamıyorum bavulu ben ya hep bir şey eksik ağzı açık duruyor. Öf aniden doğurcağımı falan düşününce bile midem bulanıyor korkudan

merhaba hanımlar spinal anestezi ile dogumum gerçekleşti şimdilik iyim uyuşuklugum yeni geçiyor hafif ağrılarım onun haricinde bebeğimde bende çok iyiz
Gözün aydın canım. Sen de kavuşmuşsun bebişe. Analı babalı sağlıklı büyütün inşallah

Kızlar lütfen dua edin bugün akşam bebegim nefessiz kaldı çok ağladım 112 yi aradık Allahtan yanim da gorumcem eşi kayinvalidem vardı gorumcem burnundan ağzıyla birşey varsa diye çekti sonra hemen annemi aRadi kayinvalidem gelin diye herkes çok panik oldu ilk cocugumda hiç böyle birşey yaşamadım 112 gelmesine yakın zar zor nefes almaya başladı yavrum 112 den gelenler şuan için iyi dediler ama az önce yine tuhaf sesler çıkarmaya başlayınca fakülteye götürdüler ben zaten sezeryan dan dolayı çok kötüyüm ağrılarım çok fazla bir de odemim aşırı fazlalaştı sürüm de gelmedi doğru düzgün herşey üst üste geldi ne olur dua edin

Çok geçmiş olsun allah şifa versin neden öyle olmuş ki allah beterinden korusun

Mesajını okuyunca şok oldum canım çok geçmiş olsun. Sebebini bulabildiler mi? Nöbet falan mı geçirmiş acaba? Rabbim bi daha yaşatmasın, acil şifalar versin. Haber ver bizlere de. İnşallah bebeğin rahat nefes alır, bir daha da böyle bişey yaşamazsınız. Çok üzüldüm. Dualarım sizinle Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Çok geçmiş olsun Allah kötü şeyler yaşatmasın içini ferah tut sen

Sakin ol canim lütfen bebeğinin sana ihtiyaci var güçlü ol dualarımız seninle

Ah canım Allahın izniyle önemli bir durum yoktur inşallah

Amin canım hastanedeler hala bende evde haber bekliyorum

Özel izin var mı bilmiyorum canım ama uçak veya otobüs bileti olanların seyahat yasağından muaf olduğunu okumuştum yani önceden biletini alırsa şehir dışına çıkabiliyormuş
Bunu ilk kez duydum ama seyahat yasagi oldugu zaman otobus firmalarida kapanmisti diye hatirliyorum

Canım çook geçmiş olsun şimdi durumunuz iyidir umarım

İnşaallah en kısa sürede düzelir geçer bunlar. Üzme kendi fazla strese sokma. İnşaallah geçici birşeydir.

Nie normal bekleyelim ama zor olcak dedi acaba

Çok teşekkür ederim deneyeceğim. T şeklinde olan koyu pembe çizginin üstünden tamamen geçecek miyim bastırırken yoksa sadece avuç içinden parmak arasına olan düz çizgiye mi masaj uygulayacağım.

Rabbim yardımcınız olsun canım... Belki doğduğunda nefes borusunda falan anne karnından sıvı vs kalmıştır. Hayırlı haberler alırsınız inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…