- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.208
- 373
Amin canımMaşallah canım ne kadar az kaldı, sağlıkla kucağına al
Aminn canımHayırlısıyla gelsin minnoşİlk doğumumda 39+0 da almıştı sezaryene Cem bey. Kızımında gelmeye niyeti yoktu hatta dönmemişti bile. 3680 demişti ama yanılma payıyla 3400 doğdu. Sabah olması çok iyi bende öyle istiyorum kısmetse Güzel haberlerini bekliyorum canım, bize de 21 Aralık dedi bakalım
Aynen canım bütün duygular birbirine girdi bende deBende hem heyecanlanıyorum hem de çok geriliyorum30 kasımda doğuracaklar olarak birbirimize enerji mi yollasak dua mı etsek ne yapsak
Ben anlamam benim tahmini doğum tarihi 14 aralık ben ona odaklandım öncesinde istemiyorumHobaaa kız ne erkeni gelişim tamamlandı artık erken diye birşey yok tembellik yapma hazırlıkları tamamla heran gelebilirler canımben kapadım çantayı da şükür beşik içinde kıyafet resimi çekimlerine başladım
Bu ara ödemler başladı bendeuyku hali bende de var bu ara canım
Gözün aydın canım. Sen de kavuşmuşsun bebişe. Analı babalı sağlıklı büyütün inşallahmerhaba hanımlar spinal anestezi ile dogumum gerçekleşti şimdilik iyim uyuşuklugum yeni geçiyor hafif ağrılarım onun haricinde bebeğimde bende çok iyiz
Aa erkenci kuş gelmiş sonunda. Hayırlı olsun. Analı babalı büyütün. Geçmiş olsun canımAyy ay teyzeleri sağ sağlim doğum yaptım
Çok geçmiş olsun allah şifa versin neden öyle olmuş kiKızlar lütfen dua edin bugün akşam bebegim nefessiz kaldı çok ağladım 112 yi aradık Allahtan yanim da gorumcem eşi kayinvalidem vardı gorumcem burnundan ağzıyla birşey varsa diye çekti sonra hemen annemi aRadi kayinvalidem gelin diye herkes çok panik oldu ilk cocugumda hiç böyle birşey yaşamadım 112 gelmesine yakın zar zor nefes almaya başladı yavrum 112 den gelenler şuan için iyi dediler ama az önce yine tuhaf sesler çıkarmaya başlayınca fakülteye götürdüler ben zaten sezeryan dan dolayı çok kötüyüm ağrılarım çok fazla bir de odemim aşırı fazlalaştı sürüm de gelmedi doğru düzgün herşey üst üste geldi ne olur dua edin
Mesajını okuyunca şok oldum canım çok geçmiş olsun. Sebebini bulabildiler mi? Nöbet falan mı geçirmiş acaba? Rabbim bi daha yaşatmasın, acil şifalar versin. Haber ver bizlere de. İnşallah bebeğin rahat nefes alır, bir daha da böyle bişey yaşamazsınız. Çok üzüldüm. Dualarım sizinleKızlar lütfen dua edin bugün akşam bebegim nefessiz kaldı çok ağladım 112 yi aradık Allahtan yanim da gorumcem eşi kayinvalidem vardı gorumcem burnundan ağzıyla birşey varsa diye çekti sonra hemen annemi aRadi kayinvalidem gelin diye herkes çok panik oldu ilk cocugumda hiç böyle birşey yaşamadım 112 gelmesine yakın zar zor nefes almaya başladı yavrum 112 den gelenler şuan için iyi dediler ama az önce yine tuhaf sesler çıkarmaya başlayınca fakülteye götürdüler ben zaten sezeryan dan dolayı çok kötüyüm ağrılarım çok fazla bir de odemim aşırı fazlalaştı sürüm de gelmedi doğru düzgün herşey üst üste geldi ne olur dua edin
Çok geçmiş olsun Allah kötü şeyler yaşatmasın içini ferah tut senKızlar lütfen dua edin bugün akşam bebegim nefessiz kaldı çok ağladım 112 yi aradık Allahtan yanim da gorumcem eşi kayinvalidem vardı gorumcem burnundan ağzıyla birşey varsa diye çekti sonra hemen annemi aRadi kayinvalidem gelin diye herkes çok panik oldu ilk cocugumda hiç böyle birşey yaşamadım 112 gelmesine yakın zar zor nefes almaya başladı yavrum 112 den gelenler şuan için iyi dediler ama az önce yine tuhaf sesler çıkarmaya başlayınca fakülteye götürdüler ben zaten sezeryan dan dolayı çok kötüyüm ağrılarım çok fazla bir de odemim aşırı fazlalaştı sürüm de gelmedi doğru düzgün herşey üst üste geldi ne olur dua edin
Sakin ol canim lütfen bebeğinin sana ihtiyaci var güçlü ol dualarımız seninleKızlar lütfen dua edin bugün akşam bebegim nefessiz kaldı çok ağladım 112 yi aradık Allahtan yanim da gorumcem eşi kayinvalidem vardı gorumcem burnundan ağzıyla birşey varsa diye çekti sonra hemen annemi aRadi kayinvalidem gelin diye herkes çok panik oldu ilk cocugumda hiç böyle birşey yaşamadım 112 gelmesine yakın zar zor nefes almaya başladı yavrum 112 den gelenler şuan için iyi dediler ama az önce yine tuhaf sesler çıkarmaya başlayınca fakülteye götürdüler ben zaten sezeryan dan dolayı çok kötüyüm ağrılarım çok fazla bir de odemim aşırı fazlalaştı sürüm de gelmedi doğru düzgün herşey üst üste geldi ne olur dua edin
Ah canım Allahın izniyle önemli bir durum yoktur inşallahKızlar lütfen dua edin bugün akşam bebegim nefessiz kaldı çok ağladım 112 yi aradık Allahtan yanim da gorumcem eşi kayinvalidem vardı gorumcem burnundan ağzıyla birşey varsa diye çekti sonra hemen annemi aRadi kayinvalidem gelin diye herkes çok panik oldu ilk cocugumda hiç böyle birşey yaşamadım 112 gelmesine yakın zar zor nefes almaya başladı yavrum 112 den gelenler şuan için iyi dediler ama az önce yine tuhaf sesler çıkarmaya başlayınca fakülteye götürdüler ben zaten sezeryan dan dolayı çok kötüyüm ağrılarım çok fazla bir de odemim aşırı fazlalaştı sürüm de gelmedi doğru düzgün herşey üst üste geldi ne olur dua edin
İlk yasaklarda dogum icin izin vermemislerdi diye biliyorumAynen valla benimki de Bursa’da. Doğuma Ordu’ya gelecekler babamla. Özel izin illaki olur diye düşünüyorum bir de sezaryen olacağım için ameliyat sonuçta.
Hastanedeler hala haber bekliyorum evdeAh canım Allahın izniyle önemli bir durum yoktur inşallah
Amin canım hastanedeler hala bende evde haber bekliyorumMesajını okuyunca şok oldum canım çok geçmiş olsun. Sebebini bulabildiler mi? Nöbet falan mı geçirmiş acaba? Rabbim bi daha yaşatmasın, acil şifalar versin. Haber ver bizlere de. İnşallah bebeğin rahat nefes alır, bir daha da böyle bişey yaşamazsınız. Çok üzüldüm. Dualarım sizinleRabbim yar ve yardımcınız olsun.
Bunu ilk kez duydum ama seyahat yasagi oldugu zaman otobus firmalarida kapanmisti diye hatirliyorumÖzel izin var mı bilmiyorum canım ama uçak veya otobüs bileti olanların seyahat yasağından muaf olduğunu okumuştum yani önceden biletini alırsa şehir dışına çıkabiliyormuş
Canım çook geçmiş olsun şimdi durumunuz iyidir umarımKızlar lütfen dua edin bugün akşam bebegim nefessiz kaldı çok ağladım 112 yi aradık Allahtan yanim da gorumcem eşi kayinvalidem vardı gorumcem burnundan ağzıyla birşey varsa diye çekti sonra hemen annemi aRadi kayinvalidem gelin diye herkes çok panik oldu ilk cocugumda hiç böyle birşey yaşamadım 112 gelmesine yakın zar zor nefes almaya başladı yavrum 112 den gelenler şuan için iyi dediler ama az önce yine tuhaf sesler çıkarmaya başlayınca fakülteye götürdüler ben zaten sezeryan dan dolayı çok kötüyüm ağrılarım çok fazla bir de odemim aşırı fazlalaştı sürüm de gelmedi doğru düzgün herşey üst üste geldi ne olur dua edin
3500 kilo 51cm boy canımAlla
Allah
Maşallah bebiş kaç kilo canim
İnşaallah en kısa sürede düzelir geçer bunlar. Üzme kendi fazla strese sokma. İnşaallah geçici birşeydir.Kızlar lütfen dua edin bugün akşam bebegim nefessiz kaldı çok ağladım 112 yi aradık Allahtan yanim da gorumcem eşi kayinvalidem vardı gorumcem burnundan ağzıyla birşey varsa diye çekti sonra hemen annemi aRadi kayinvalidem gelin diye herkes çok panik oldu ilk cocugumda hiç böyle birşey yaşamadım 112 gelmesine yakın zar zor nefes almaya başladı yavrum 112 den gelenler şuan için iyi dediler ama az önce yine tuhaf sesler çıkarmaya başlayınca fakülteye götürdüler ben zaten sezeryan dan dolayı çok kötüyüm ağrılarım çok fazla bir de odemim aşırı fazlalaştı sürüm de gelmedi doğru düzgün herşey üst üste geldi ne olur dua edin
Nie normal bekleyelim ama zor olcak dedi acabaKızlar bu sabah benim de kontrolüm vardı sabahtan beri dışarıdayım anca okuyup yetiştim yazabiliyorumyine alttan muayene oldum bebek kanala girmemiş zaten göbeğim de düşmemişti belliydi yani. Sancın var mı dedi yok dedim hiç mi yok dedi vallahi hiç yok dedim şaşırdı doktor Sonra bekleyelim madem dedi. Bebek 3650 gr. Olmuş tabi artı eksi tam kaç bilemiyoruz. Bir hafta öncesinden kanala başının girmesi gerekiyormuş o yüzden normal bekleyelim istersen ama zor olacak dedi yine Bende bayılma problemim olduğunu söyledim sezaryen mi olsam diye o da eğer öyle bir durumun varsa alalım o zaman riske atmayalım dedi. Pazartesi günü sabah 7’de yatış 8’de alırım seni dedi bi an heyecanlandım o kadar erken mi diye e daha ne olsun 40. haftanda olacaksın dedi Nasipse bizde 30 kasımda kavuşuyoruz oğlumla Ben 2 gün uyuyamam artık
Çok teşekkür ederim deneyeceğim. T şeklinde olan koyu pembe çizginin üstünden tamamen geçecek miyim bastırırken yoksa sadece avuç içinden parmak arasına olan düz çizgiye mi masaj uygulayacağım.Merhaba. Sujok terapiden sizin için bir önerim var. Resimde kırmızı içine aldığım bölgeyi yönü avuç içinden parmak arasına doğru olacak şekilde bastırarak masajlayın aklınıza geldikçe. Isterseniz bölgeye önce lavanta yağı sürüp ardından kabuklu cevizi yine yönü parmak arasına doğru olacak şekilde bastırarak da yapabilirsiniz masajı. Cevizin sivri kısmı bilek yönünde, tombul kısmı parmak arası yönünde olmalı. Ayrıca yıne kırmızı işaretlediğim yeri tamamen kırmızıya boyayabilir ya da kına yakabilirsiniz. Ben kendime bebeğim yukarda olduğu için iki gündür cevizli masaj yapıyorum, bebeğim ilk gün aşağı indi.
Rabbim yardımcınız olsun canım... Belki doğduğunda nefes borusunda falan anne karnından sıvı vs kalmıştır. Hayırlı haberler alırsınız inşaallahKızlar lütfen dua edin bugün akşam bebegim nefessiz kaldı çok ağladım 112 yi aradık Allahtan yanim da gorumcem eşi kayinvalidem vardı gorumcem burnundan ağzıyla birşey varsa diye çekti sonra hemen annemi aRadi kayinvalidem gelin diye herkes çok panik oldu ilk cocugumda hiç böyle birşey yaşamadım 112 gelmesine yakın zar zor nefes almaya başladı yavrum 112 den gelenler şuan için iyi dediler ama az önce yine tuhaf sesler çıkarmaya başlayınca fakülteye götürdüler ben zaten sezeryan dan dolayı çok kötüyüm ağrılarım çok fazla bir de odemim aşırı fazlalaştı sürüm de gelmedi doğru düzgün herşey üst üste geldi ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?