2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canm dün çatı muayenesi olmuşsun ya acaba ondan mı geldi belki nişan değildir.
En iyisi doktora gidip öğrenmek. Benimki de lekelenmen kanaman olursa hemen gel demişti.
belkide

belki de muayeneden dolayidir canim bilmiyorum ama ilac kullanmadi yag surdu sadece parmagina

Nişanı çok erken gelip doğumu 2-3 hafta sonra olanlar var canım. Ağrın sancın yoksa bekle bakalım. Yavaştan, kendini çok yormadan son hazırlıklarını da yaparsın hayırlısıyla, vaktinde gelsin minikler

Tövbe canım bizim Aralık bebişlerinin ne acelesi var anlamadım inşallah çatı muayenesinden kaynaklanan birşeydir ama nişansa da artık sağlıkla kolayca kavuşman için dua edicez
insallah canim 38 bari olsaydi daha 36ya yeni girmistik
Dünkü muayene kaynaklı olabilir mi ?
belki de bilmiyorumki
pazartesiye kadar beklicem pazartesi muayeneye giderim
Sen yine bir doktora Git istersen canım haftan daha tam dolmamış. Gerekirse belki ciğer geliştirici falan yaparlar
pazartesi gidicem canim simdi doktor yok zaten

insallah canim 38 bari olsaydi daha 36ya yeni girmistik

belki de bilmiyorumki

pazartesiye kadar beklicem pazartesi muayeneye giderim

pazartesi gidicem canim simdi doktor yok zaten
Belki nisan degildir ya doktora gidince daha iyi soyler zaten bence sen yine cok yorma kendinide sancin falan baslamasin canim

Allah yardımcın olsun canım bebekler bizden daha güçlüler canını sıkma sen içini ferah tut ki sütun gelsin bebeğin de bian önce toparlansn insallh

Kızlar hepinize tek tek yazamadım şuan herşey yolunda çok.sukur Allah sorandan da sormayandan da razı olsun Allah kimsenin başına vermesin
gecmis olsun canim allah tekrarini yasatmasin

bugun agrim sizim olmayinca gitmeyim dedim gerekirse pazartesi giderim diye dusunmustum
Nisan geldikten sonra 48 saat içinde acilma ve sancı başlar diye okumuştum canım acele etme bu doğumun başlamasının ilk belirtisi suyun gelirse veya sancin başlayıp da 5dk bir e düşerse gidersin bir avazda doğurur gelirsin inşallah güzel guzel

Dun cati muayenesi olmustum bazi arkadaslar ondan olabilecegini soyluyor kafam karisti nisan mi degil mi anlamadim

Çok teşekkür ederim deneyeceğim. T şeklinde olan koyu pembe çizginin üstünden tamamen geçecek miyim bastırırken yoksa sadece avuç içinden parmak arasına olan düz çizgiye mi masaj uygulayacağım.
Pembe çizgiler önemsiz, kırmızı çizdiğim alana çalışın yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…