Canm dün çatı muayenesi olmuşsun ya acaba ondan mı geldi belki nişan değildir.
En iyisi doktora gidip öğrenmek. Benimki de lekelenmen kanaman olursa hemen gel demişti.
Çatı muayenesi sonrası bende de iki gün ara ara geldi canım ama nişan değildi. Muayene öncesi ilaç kullanıyor ya doktor o ve biraz kanama birleşince kahverengi oluyor diye biliyorum. Çatı muayenesi olmuştun değil mi?
Tövbe canım bizim Aralık bebişlerinin ne acelesi var anlamadım inşallah çatı muayenesinden kaynaklanan birşeydir ama nişansa da artık sağlıkla kolayca kavuşman için dua edicez
canim bilmiyorumki tam olarak nisan nasil olur ama tuvalete gidiyim dedim bi baktim rengi kahverengiye donuk yapis yapis bisey gelmis gelirken hissetmedim yani belki de daha acik renkti durdukca kurumaya baslayinca koyulasti bilemiyorum en son sabah gitmistim cunku wcye
Nişanı çok erken gelip doğumu 2-3 hafta sonra olanlar var canım. Ağrın sancın yoksa bekle bakalım. Yavaştan, kendini çok yormadan son hazırlıklarını da yaparsın hayırlısıyla, vaktinde gelsin minikler
Tövbe canım bizim Aralık bebişlerinin ne acelesi var anlamadım inşallah çatı muayenesinden kaynaklanan birşeydir ama nişansa da artık sağlıkla kolayca kavuşman için dua edicez
Nişanı çok erken gelip doğumu 2-3 hafta sonra olanlar var canım. Ağrın sancın yoksa bekle bakalım. Yavaştan, kendini çok yormadan son hazırlıklarını da yaparsın hayırlısıyla, vaktinde gelsin minikler
Benim doğum öncesinden de kilom vardı ondan benim 6 ay falan sıkmam lazım emzirirken de nasıl sıkcaksam neyse umarım sütüm olur da emzirmek de baya kg verdiriomuş diolaarr
Kızlar lütfen dua edin bugün akşam bebegim nefessiz kaldı çok ağladım 112 yi aradık Allahtan yanim da gorumcem eşi kayinvalidem vardı gorumcem burnundan ağzıyla birşey varsa diye çekti sonra hemen annemi aRadi kayinvalidem gelin diye herkes çok panik oldu ilk cocugumda hiç böyle birşey yaşamadım 112 gelmesine yakın zar zor nefes almaya başladı yavrum 112 den gelenler şuan için iyi dediler ama az önce yine tuhaf sesler çıkarmaya başlayınca fakülteye götürdüler ben zaten sezeryan dan dolayı çok kötüyüm ağrılarım çok fazla bir de odemim aşırı fazlalaştı sürüm de gelmedi doğru düzgün herşey üst üste geldi ne olur dua edin
Nisan geldikten sonra 48 saat içinde acilma ve sancı başlar diye okumuştum canım acele etme bu doğumun başlamasının ilk belirtisi suyun gelirse veya sancin başlayıp da 5dk bir e düşerse gidersin bir avazda doğurur gelirsin inşallah güzel guzel
Nisan geldikten sonra 48 saat içinde acilma ve sancı başlar diye okumuştum canım acele etme bu doğumun başlamasının ilk belirtisi suyun gelirse veya sancin başlayıp da 5dk bir e düşerse gidersin bir avazda doğurur gelirsin inşallah güzel guzel
Çok teşekkür ederim deneyeceğim. T şeklinde olan koyu pembe çizginin üstünden tamamen geçecek miyim bastırırken yoksa sadece avuç içinden parmak arasına olan düz çizgiye mi masaj uygulayacağım.