2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar merhaba, Perşembe saat 3te sezeryana girdim, bebeğimi kucağıma aldım, kilosu 3580 Gr, boyu 51 cm. Çok şükür sıkıntı yok, inşallah dikişlerim çabuk iyileşir.
Maşallah canım gözünaydın Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin, sende çabucak iyileşirsin inşallah darısı başımıza

aynen ya cati muayenesi dogumu tetikliyormus bide bilmiyordum ben yoksa yaptirmazdim
Canım nişan geldikten sonra bile müdahale etmiyor çoğu doktor sancı falan bekliyolar. Sende bak bi duruma kanaman çok artarsa ya da sancın başlarsa acile gidersin Bende hiç anlamıyorum bu işlerden sen sakinliğini koru

Çok şülğ
Çok şükür canım maşallah

Kizlar benden tekrar biseyler geldi bu arada bu seferki daha acik renkli pembemsi gibi ama miktar olarak daha az. Delircem nisan mi degil mi ya
Cnm dün bana da çatı muaynesi yapıldı hatta biraz fazla zorladı ama lekelenme yada aşırı bi akıntı gelmedi senin nişanın geliyo olabilir bence bi acilden gidip baktır

Merhaba, aranızda ssvd yapan ya da yapmayı düşünen var mı? Dün kontrolüm vardı, her şey yolunda. 1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem, çatıya bakılacakmış. 39a kadar normal olmazsa sezeryan olacağım tekrar. Keşke sancı, açılma, nişan bunları bir ben de tatsam görsem. İlk çocuğumda tık yoktu 41de sezeryan oldu artık.

Canım, ben de ciğer gelistirici iğne olmuştum hatırlarsan. Bebeğim 10 günlük olacak yarın inşaallah. 2475kg 46cm doğdu ve kuvoze girmedi.

Aynen sizin gibi oldu benim de ve çok istiyordum ama vazgeçirdiler. Spinal olacağım bunu da. Burada destekleyen doktor yok doğru düzgün. Güzel bir ekip bulursanız mutlaka deneyin. Benim de hep içimde kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…