Kızlar lütfen dua edin bugün akşam bebegim nefessiz kaldı çok ağladım 112 yi aradık Allahtan yanim da gorumcem eşi kayinvalidem vardı gorumcem burnundan ağzıyla birşey varsa diye çekti sonra hemen annemi aRadi kayinvalidem gelin diye herkes çok panik oldu ilk cocugumda hiç böyle birşey yaşamadım 112 gelmesine yakın zar zor nefes almaya başladı yavrum 112 den gelenler şuan için iyi dediler ama az önce yine tuhaf sesler çıkarmaya başlayınca fakülteye götürdüler ben zaten sezeryan dan dolayı çok kötüyüm ağrılarım çok fazla bir de odemim aşırı fazlalaştı sürüm de gelmedi doğru düzgün herşey üst üste geldi ne olur dua edin
Kizlar iyi aksamlar. Bugün 37+0 ım kontrol vardı. Bebeğin kilosu ve boyu gelisimiyle uyumlu çıktı masallah ancak kafa ölçümü 35+1ile uyumlu çıktı. Doktor olumsuz bir durumdan bahsetmedi hatta normal dogum icin iyi bile dedi ama ana yüreği benim içim bi kötü oldu. Böyle bir sey yaşayan var mı?
Sonunda bugün kızımızın odasında çekim yapabildik ama ikinciye hamile kalırsam veba salgını bile olsa hamile çekimi yaptırtcam, eşimle kavga dövüş yaptık resmen
Bazen ağrı esiginden dolayı sancinin olup olmadığı anlaşılmaya biliyor ablamda öyle oldu yüz sancı çıktı ama normal hissediyodu kendini tansiyondan dolayı bebeği bekletmeyip almışlardı o yüzden diyorum yine kendi bilir ama risk her zaman vardır neyin ne olduğunu bilemiyo insan ilk olunca .
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla büyüsün güzel bebeğin Bende pazartesi günü sezaryen olacağım genel mi olsam, spinal mi diye araştırıyordum yazdıkların o kadar iyi geldi ki acı hissetmiyorsun ama yapılan işlemi anlamak beni biraz korkuttu açıkcası ama anladığım kadarıyla bebeği ilk anda görmek herşeyi unutturuyor
Teşekkür ederim sana dokunduğunu anlıyorsun o kadar korkulacak birşey yok kesinlikle bebeğimi izledim ölçümleri yapılırken hiç birşey hissetmedim daha sonra sohbet muhabbet başladı
Bazen ağrı esiginden dolayı sancinin olup olmadığı anlaşılmaya biliyor ablamda öyle oldu yüz sancı çıktı ama normal hissediyodu kendini tansiyondan dolayı bebeği bekletmeyip almışlardı o yüzden diyorum yine kendi bilir ama risk her zaman vardır neyin ne olduğunu bilemiyo insan ilk olunca .
kesinlikle sancısı olmadan nişan vs gelmeden kontrole giden nts de sancı çıkınca çatı muayenesine alınan ve 6 cm açıklığı olduğu anlaşılan biz mangala beklerken apar topr doğuma alınan arkadaşım var ama arkadaş kendisi bilir tabii ki :)
Teşekkür ederim sana dokunduğunu anlıyorsun o kadar korkulacak birşey yok kesinlikle bebeğimi izledim ölçümleri yapılırken hiç birşey hissetmedim daha sonra sohbet muhabbet başladı
Sonunda bugün kızımızın odasında çekim yapabildik ama ikinciye hamile kalırsam veba salgını bile olsa hamile çekimi yaptırtcam, eşimle kavga dövüş yaptık resmen
Kesinlikle ben de doktora gidilmesi yönündeyim benim de alt karnım rahim yeri ağrıyordu iki gün sonra lavaboya gidince peceteye silince kan geldi o nişanmiş zaten hastaneye gittim sancı çıktı açıklık yoktu serum hap verdiler tekrar nst cekildi yine sancı çıktı ve 1 cm açıklık çıkınca yatış verildi
Kızlar merhaba, Perşembe saat 3te sezeryana girdim, bebeğimi kucağıma aldım, kilosu 3580 Gr, boyu 51 cm. Çok şükür sıkıntı yok, inşallah dikişlerim çabuk iyileşir.