2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evde böyle düşünmektense acile gidip nts'ye girmek kontrol ettirmek hem sizin hem de bebeğin sağlığı için daha iyi sanki
daha dun aksam nstye girdim fazla sanci cikmadi

Canım çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın

Kizlar iyi aksamlar. Bugün 37+0 ım kontrol vardı. Bebeğin kilosu ve boyu gelisimiyle uyumlu çıktı masallah ancak kafa ölçümü 35+1ile uyumlu çıktı. Doktor olumsuz bir durumdan bahsetmedi hatta normal dogum icin iyi bile dedi ama ana yüreği benim içim bi kötü oldu. Böyle bir sey yaşayan var mı?

Sancım yok dio ama nie nstye girsin ki, çok zor bu işleer yaa
Bazen ağrı esiginden dolayı sancinin olup olmadığı anlaşılmaya biliyor ablamda öyle oldu yüz sancı çıktı ama normal hissediyodu kendini tansiyondan dolayı bebeği bekletmeyip almışlardı o yüzden diyorum yine kendi bilir ama risk her zaman vardır neyin ne olduğunu bilemiyo insan ilk olunca .

Teşekkür ederim sana dokunduğunu anlıyorsun o kadar korkulacak birşey yok kesinlikle bebeğimi izledim ölçümleri yapılırken hiç birşey hissetmedim daha sonra sohbet muhabbet başladı

kesinlikle sancısı olmadan nişan vs gelmeden kontrole giden nts de sancı çıkınca çatı muayenesine alınan ve 6 cm açıklığı olduğu anlaşılan biz mangala beklerken apar topr doğuma alınan arkadaşım var ama arkadaş kendisi bilir tabii ki :)

Teşekkür ederim sana dokunduğunu anlıyorsun o kadar korkulacak birşey yok kesinlikle bebeğimi izledim ölçümleri yapılırken hiç birşey hissetmedim daha sonra sohbet muhabbet başladı
Oh maşallah ne güzel tecrübeniz olumlu tecrübelere bayılıyorum darısı bize de olsun inşallah

Nasıl oldun canım benim de ilk alt karnım rahim yeri ağrıyordu sonra nişan geldi şimdi nasılsın
iyiyim sancim yok kendimi cok dinlememeye calisiyorum psikolojik olarak kendimi yipratmamak icin canim

Sonunda bugün kızımızın odasında çekim yapabildik ama ikinciye hamile kalırsam veba salgını bile olsa hamile çekimi yaptırtcam, eşimle kavga dövüş yaptık resmen
Gobuslerimiz cok benziyor ama benimki düştü artik dik degil boyle masallah

Kesinlikle ben de doktora gidilmesi yönündeyim benim de alt karnım rahim yeri ağrıyordu iki gün sonra lavaboya gidince peceteye silince kan geldi o nişanmiş zaten hastaneye gittim sancı çıktı açıklık yoktu serum hap verdiler tekrar nst cekildi yine sancı çıktı ve 1 cm açıklık çıkınca yatış verildi

Kızlar merhaba, Perşembe saat 3te sezeryana girdim, bebeğimi kucağıma aldım, kilosu 3580 Gr, boyu 51 cm. Çok şükür sıkıntı yok, inşallah dikişlerim çabuk iyileşir.
Gözünüz aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…