Benimde ilki geneldi ve benim tercihim değildi apar topar almıştı doktorum uyanırken zorlandım birde doğum sonrası boğazım tahriş olmuştu dikislerden öksüremiyordum çok zorlamisti beni o yüzden spinal bana çok iyi geldi bundada baş omuz ağrısı oluyormuş hemşire şekersiz Nescafe içmemi söyledi öyle aman aman ağrım olmadı şükür bundan sonraki süreçte ağrım da olur mu bilmiyorum , insanın canı tatlı tabi korkuyor insan atlattım şükür darısı başına olsun inşallah
ebeyle konustum bugun cati muayenesi oldugum icin olabilir mi dedim o da olabilir nisanda olabilir isterseniz iciniz rahat etmiyorsa gelin nst cekelim dedi bende gelmem gerekli mi yoksa agrim sancim olursa gelsem olur mu dedim olur dedi
Ayaklarım ödemden ekmek gibi şişti. Hastanede giyecek terlik bulamıyorum 38-39 giyen bem 41 no sipariş veriyorum dar geliyor. 3 çift terlik aldım hiç biri içime sinmedi napıcam yalın ayak mı gezicem
kesinlikle sancısı olmadan nişan vs gelmeden kontrole giden nts de sancı çıkınca çatı muayenesine alınan ve 6 cm açıklığı olduğu anlaşılan biz mangala beklerken apar topr doğuma alınan arkadaşım var ama arkadaş kendisi bilir tabii ki :)
Merhaba, aranızda ssvd yapan ya da yapmayı düşünen var mı? Dün kontrolüm vardı, her şey yolunda. 1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem, çatıya bakılacakmış. 39a kadar normal olmazsa sezeryan olacağım tekrar. Keşke sancı, açılma, nişan bunları bir ben de tatsam görsem. İlk çocuğumda tık yoktu 41de sezeryan oldu artık.
Kesinlikle ben de doktora gidilmesi yönündeyim benim de alt karnım rahim yeri ağrıyordu iki gün sonra lavaboya gidince peceteye silince kan geldi o nişanmiş zaten hastaneye gittim sancı çıktı açıklık yoktu serum hap verdiler tekrar nst cekildi yine sancı çıktı ve 1 cm açıklık çıkınca yatış verildi
En son gitmemde zaten doktorum öyle dedi ağrı bı leke gelmesi su gelmesi direk doğum başlangıcı sayiliyo. Benimde iki gündür karnım çok sert tedirginim yani hazımsızlık tarzında bişey de cozemiyorum pazartesini bekliyorum kontrolüm var hayrolsun
Kuzum riske atmamalisin açılma 1 cm demiştin belki de ilerliyo yani bunlar gerçekten önemli şeyler ikiniz acisindan da burda gördük öylesine gidip de sezaryana alınan kişiler ders olsun zamanı sasmiyo bu işin. Haberdar et bizi de ..
Benim de senden 1 gün sonra son 10 ama gelmiyor işte inat etti bebeler doktor 3 hafta içinde kendiliğinden dogum başlamazsa sezaryen olursun yatışa alırım dedi bana inşallah dogar bebeler de sezaryen olmayız
Benim de senden 1 gün sonra son 10 ama gelmiyor işte inat etti bebeler doktor 3 hafta içinde kendiliğinden dogum başlamazsa sezaryen olursun yatışa alırım dedi bana inşallah dogar bebeler de sezaryen olmayız
Kuzum hastaneden çıkıp eve gidince bile değişebiliyor o işler erkense senın ıcın durdururlar belkı onlem alırlar bısı yoksa da gıtmıs gozukmus olursun ıcımız rahatlasın en azından