2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bu mesaj nasıl iyi geldi İlki genel anestezi idi, pazartesi ben de spinal olacağım eğer korkup genele dönmezsem
Benimde ilki geneldi ve benim tercihim değildi apar topar almıştı doktorum uyanırken zorlandım birde doğum sonrası boğazım tahriş olmuştu dikislerden öksüremiyordum çok zorlamisti beni o yüzden spinal bana çok iyi geldi bundada baş omuz ağrısı oluyormuş hemşire şekersiz Nescafe içmemi söyledi öyle aman aman ağrım olmadı şükür bundan sonraki süreçte ağrım da olur mu bilmiyorum , insanın canı tatlı tabi korkuyor insan atlattım şükür darısı başına olsun inşallah

Canım bende de doktorun numarası yoktu hastaneyi aradım numarasını verdiler doktorumu arayip durumu anlattım direk hastaneye git nst ye alsınlar seni dedi
ebeyle konustum bugun cati muayenesi oldugum icin olabilir mi dedim o da olabilir nisanda olabilir isterseniz iciniz rahat etmiyorsa gelin nst cekelim dedi bende gelmem gerekli mi yoksa agrim sancim olursa gelsem olur mu dedim olur dedi

Tabi canım nst her açıdan çok önemli sonuçta o şekilde doğuma alınacağı belli oluyo

F Ftm009 ssvd icin bekliyordu sanirim etiketledim yazar size

Hastaneden ogrenebilirsin aslında eşinde evdeyse hic değilse nst önemli için rahat eder sonuçta tehlikeli haftalardayiz iğneyle filan durdurulabilinir
tekrar ebeyle konusup gidiyim olmazsa Esimde daha dun aksam gittik sanci yoktu ya diyor

En son gitmemde zaten doktorum öyle dedi ağrı bı leke gelmesi su gelmesi direk doğum başlangıcı sayiliyo. Benimde iki gündür karnım çok sert tedirginim yani hazımsızlık tarzında bişey de cozemiyorum pazartesini bekliyorum kontrolüm var hayrolsun

tekrar ebeyle konusup gidiyim olmazsa Esimde daha dun aksam gittik sanci yoktu ya diyor
Kuzum riske atmamalisin açılma 1 cm demiştin belki de ilerliyo yani bunlar gerçekten önemli şeyler ikiniz acisindan da burda gördük öylesine gidip de sezaryana alınan kişiler ders olsun zamanı sasmiyo bu işin. Haberdar et bizi de ..

Gelmiyor bu bebisler son 9
Benim de senden 1 gün sonra son 10 ama gelmiyor işte inat etti bebeler doktor 3 hafta içinde kendiliğinden dogum başlamazsa sezaryen olursun yatışa alırım dedi bana inşallah dogar bebeler de sezaryen olmayız

Benim de senden 1 gün sonra son 10 ama gelmiyor işte inat etti bebeler doktor 3 hafta içinde kendiliğinden dogum başlamazsa sezaryen olursun yatışa alırım dedi bana inşallah dogar bebeler de sezaryen olmayız
Ay hakkaten 1 gun varmis aramizda ins günleri bitmeden gelirler ya

Kuzum hastaneden çıkıp eve gidince bile değişebiliyor o işler erkense senın ıcın durdururlar belkı onlem alırlar bısı yoksa da gıtmıs gozukmus olursun ıcımız rahatlasın en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…