2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar selam uykusuz bir anne olarak yazıyorum spinal anestezi yi çok beğendim belimden iğne yaptılar öyle normal iğne gibi hissettim belden aşağı yavaş yavaş uyusmaya başladım ve komple uyustum artık ayak parmaklarımı oynatamiyordum ki operasyon başlamıştı doktorun dokunmasını bebeğimi çıkarmasını hissettim ama acı hiccc duymadım bebeğimin ilk aglamasjni duydum sonra kendisini minicik ağzı burnu çok tatlıydi sonuç olarak genel anestezi ile karşılaştırdığımızda ben spinal anesteziden cokkk memnun kaldım hiç korkmayın .Sütümde yeni artmaya başladı ısrarla emzirdim sagdim mama da verdim , ,suanlik iyiz şükür herkese sevgiler

N Nevalarinasya Canım çok geçmiş olsun, şimdi iyi olmasına çok sevindim. Inşallah bidaha böyle bisey olmaz niye olmuş acaba, ne dedi doktor. Ne kadar korkmussunuzdur

Benim memleketimde yapılır canım lohusa şerbeti adı da kaynar . Bayılırım ben çok seviyorum oğlum doğduğunda yaptırıp yaptırıp sürekli içmiştim süt artırıcı çok iyi gerçekten . Biçim oralarda sıcak şekilde üzerine de bol ceviz serpilip öyle içilir. Eşim 2 günlüğüne memleketteydi bugün dönüyor kaynar baharatlarını aldırttırdım hemen tülbente koyup 5 litre suyun içinde kaynatıcam bir paketi 5-10 tl birşey.

Kızlar hepinize tek tek yazamadım şuan herşey yolunda çok.sukur Allah sorandan da sormayandan da razı olsun Allah kimsenin başına vermesin

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah

Bu mesaj nasıl iyi geldi İlki genel anestezi idi, pazartesi ben de spinal olacağım eğer korkup genele dönmezsem

Sonunda bugün kızımızın odasında çekim yapabildik ama ikinciye hamile kalırsam veba salgını bile olsa hamile çekimi yaptırtcam, eşimle kavga dövüş yaptık resmen
Buna da sukur canim. Prensesin odasi da cok tatlis

Hayırlısı olsun canım, sağlıkla büyüsün güzel bebeğin Bende pazartesi günü sezaryen olacağım genel mi olsam, spinal mi diye araştırıyordum yazdıkların o kadar iyi geldi ki acı hissetmiyorsun ama yapılan işlemi anlamak beni biraz korkuttu açıkcası ama anladığım kadarıyla bebeği ilk anda görmek herşeyi unutturuyor

Kizlar benden tekrar biseyler geldi bu arada bu seferki daha acik renkli pembemsi gibi ama miktar olarak daha az. Delircem nisan mi degil mi ya
Çatı muayenesinde geliyormuş hakkaten öyle akıntılar, ama insan bilemiyor ki şimdi keşke bakmasalardı çatına da anlardın şimdi noldğnu

Çatı muayenesinde geliyormuş hakkaten öyle akıntılar, ama insan bilemiyor ki şimdi keşke bakmasalardı çatına da anlardın şimdi noldğnu
aynen ya cati muayenesi dogumu tetikliyormus bide bilmiyordum ben yoksa yaptirmazdim

Bu mesaj nasıl iyi geldi İlki genel anestezi idi, pazartesi ben de spinal olacağım eğer korkup genele dönmezsem
Aynen bende korkuyordum anestezi uzmanı herhangi bir sorun görmezse bende spinal isteyeceğim sanırım, o anı kaçırmak istemiyorum Senin saat kaçtaydı? Benim sabah 7’de yatış yapılacak 8’de alırım seni dedi, çok heyecanlıyım

aynen ya cati muayenesi dogumu tetikliyormus bide bilmiyordum ben yoksa yaptirmazdim
Kişiye göre değişiyor sanırım canım ben 3 gün arayla 2 kere oldum hatta doğumu tetiklesin diye bekledim 39. haftadayım çünkü ama hiç bişey olmadı. Ablamın da çatı muayenesinden sonra akşamına suyu gelmişti doğumu oldu. Hakkında hayırlısı olsun ama tekrar geldiyse bir acile git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…