2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ebeyle konustum bugun cati muayenesi oldugum icin olabilir mi dedim o da olabilir nisanda olabilir isterseniz iciniz rahat etmiyorsa gelin nst cekelim dedi bende gelmem gerekli mi yoksa agrim sancim olursa gelsem olur mu dedim olur dedi
Öyle yap o zaman yorma kendini ayaklarını uzat dinlen

Senin yazın çok moral oldu bana bende genel istiyorum ama spinal yapıcam dedi Dr bu dönemde riske girmem dedi beni şimdiden telaş sardı düşündukce içim urperiio

Çok dikkat etmek gerekiyor benim kan peceteye geldiğinde nişan olduğunu bilmiyordum yatış yapildiktan sonra sancıları durdurmak için serumlar takildi aynı zamanda da ciğer gelistirici vuruldu gece bu sefer suyum geldi ebe dedi biz durdurmak için elimizden geleni yaptık ama bebek durmuyor artık

Kaçıncı haftada döndü sizin bebiş?
32 haftada gittigimde dönmemişti sonra 36 da gittigimde dönmüş ama ben hissettim zaten döndüğünü kasıklarım aşırı agrıdı yürüyemedim bigün boyunca agrı çektim ayaga kalkarken falan acıdan aglıyordum o zaman döndü işte ama son haftaya kadar dönebiliyor hatta baş aşagıya döndükten sonra doguma kadar yine terse dönen bebekler var

Evet çok okudum ben de, sancıyla dönenler varmış. Ama doktorum 38e kdr bekleyelim dönmezse 39 için sezaryen planlayalım dedi. Artık kısmet diyorum napalın. En hayırlı doğum şekli hangisi olcaksa o olsun

Ne tesadüf benim de 14 aralık şimdi biz aynı gün mi şey etmişiz bakalım kim önce pirtlayacak
Sağlıkla kolaylıkla inşallah
Ben bugün bi izmit gittim geldim çantayı da aldık yanımıza

Evet çok okudum ben de, sancıyla dönenler varmış. Ama doktorum 38e kdr bekleyelim dönmezse 39 için sezaryen planlayalım dedi. Artık kısmet diyorum napalın. En hayırlı doğum şekli hangisi olcaksa o olsun
Kısmet herşey bebek kendi dogum şeklini kendisi seçiyor bizim yapabileceğimiz bir şey yok sonuçta bende normal dogum başlasın diye bekliyorum eger 41 haftaya kadar başlamaz ise beni de doktor sezaryen e alacakmış ben pek istemiyorum sezaryen hayatımı çok etkiler gibi geliyor ama bebegin saglıgından önemli değil olacak olursa da zorlamam yani

Gelmiyor bu bebisler son 9
Benim de öyleydi canım ama 2 gün önce kontrolde sezaryen olmaya karar verdik. Pazartesi sabah 8’de kavuşacağız inşallah Bugün çok durgun ama deli etti beni sürekli bişeyler yiyorum, içiyorum hareket etsin diye ama az az hareket ediyor. Hayırlısıyla şu pazartesi bi gelseydi

Ahh çok üzüldüm canim benim kıyamam kuzuya ve sana bol şifa diliyorum canım. Rabbim dermansız dert vermesin evladiyla sınamasın kimseyi umarım gayet iyidir yavrun

Doğru canım bebeğin oldu nasıl sütün geliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…