2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım doktorun mu rahatlığı anlamadım kimi diyo bu haftalarda direk çatı muaynesi yapıp gün veriyo ama bilmiyorum takip ediyorum kasılmalarımı gideceğim büyük bi ihtimal
Benim 70 e bir kere çıktı diye 1 saat arayla tekrar çektirdi hatta.. her doktorun görüşü farklı oluyor demek ki baya sancı çıkmış biraz daha bekler inşallah prenses ama haftası artık yeterli eğer doğum olacaksa da korkulacak bişey yok canım sağlıkla kolaylıkla doğar inşallah

Ah kuzum ya heyecan stres basıyor insanı değil mi? kaç kg çıktı canım çok merak ediyorum doğum kg'ları ultrasondaki ile uyuşcak mı diye

Amin inşallah canım şu haftayı da atlatsaydik keşke diyorum

Suyum geldi kizlar dualariniza talibim sancim yok hakkimizda hayirlisi olsun
Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Canım sonuçta bi pembemsilik var sancılarında yüksek, ve kritik haftalardayız mutlaka doktora ulaş en hızlı şekilde bekleme hiç.
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de inşallah canım nasıl geldiklerinin hiç önemi yok

Fotoğraf paylaştım canım gördün mü ? Ulaşamadım doktoruma ama kasilmalarim var düzensiz bı şekilde

Ah kuzum ya heyecan stres basıyor insanı değil mi? kaç kg çıktı canım çok merak ediyorum doğum kg'ları ultrasondaki ile uyuşcak mı diye
Hemde nasıl kuzum ilk defa bu kadar ciddi hissettim tamam artık geliyor diye mümkünse yat artık yoksa beklemez çok aşağıda dedi panikledim minik kızım ısrarla normal doğum pozisyonu alıp aşağı inip normal gelmek istiyor ama ben ısrarla sezaryen diyorum bakalım nolacak hayırlısı olsun artık , 3100 gr çıktı kuzum boyunu da ölçmüyor zaten artık ellerim çok uyuşuyor bi şey tutamıyorum dedim ona da normal artık dedi. Allah sağlıkla kavuştursun meleklerimize hepimizi inşallah kuzum.

Fotoğraf paylaştım canım gördün mü ? Ulaşamadım doktoruma ama kasilmalarim var düzensiz bı şekilde
Gördüm canım ondan dedim mutlaka ulaş diye çünkü benim doktorum da kanama su vs. hemen gel hiç bekleme dedi. Asistanına falan da ulaşamıyor musun kuzum aradığında, seni ona bağlasınlar o sorsun, Acilden giriş yap olmadı ne olur ne olmaz normalse zamanı varsa bile, içimiz rahat eder. Beklenecek zamanlar değil çünkü artık geliş zamanları, kasılma lekelenme hepsi var sende şu durumda.

Maşallah kg'su da çok güzel prensesin aa bende tutamıyorum ellerim titriyor hissizlik oluyor hep sorucam unutuyorum
aramızda ya 2 gün oynayacak ya da aynı gün doğuma gireceğiz seninle Allahın ıznınle benımde persembe nts sonucu netlesır artık sağlıkla alalım kucağımıza Allahın ıznınle

Haklısın kuzum hiç bı şekilde baglamiyolar doktor cevap veriyo ama iş yoğunluğuna göre degisiyo gidiyim olmazsa eşimi ariyim da

Canım uzak değil de direk yatırırlar boşa da beklemiş mi olurum diye de tedirginim
Gitmeden bilemezsin ki Bebeğin annenin kontrolsüz beklemesi sebebiyle strese girebildiğini de okuyoruz önlem amaçlı gitmek de yarar var benım basıma gelse kesın ulasmaya bıle calısmadan gıderdım.. Oyle ya da boyle dogacak bebısler sonucta

Tabi canım orası öyle eşimi ariyim da gelsin

İnsallah canım hayırlısıyla alalım bebişleri, içerde ne kadar kalsalar kar sende hayırlısıyla kontrole git bakalım ne diyecek doktor, bunların hepsi var işte kuzum bende de sordum normal dedi. El kol uyuşması, karıncalanma, bazen sağ elimde kilitlenme gibi oluyor bi şey tutamıyorum falan.

Aynısı demek kı normal zaten az kaldı sağlıklı olsunlar da herşey geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…