2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Terapist gibi doktormuş
Evet bu hareketleri benim doktorum da önermişti. Malesef çok yapamıyorum. Çocuklu hayat hep bir koşturmaca ve spor zaten sen Yapabiliyorsan yap canım
Aynn öyle bi doktor tam bi normal doğum destekçisi sakinleştiriyor resmen seni... Bnde yapmaya çalışayım artık bakalım rabbim hepimize bir avazda kurtarmayı nasip etsin inşallah

Allah bir avazda kurtarsın inşallah

Canım doğumdan sonra hamilelik şekerin geçti mi? Tekrar olcturdun mu hiç? Ben de şekerden çok zorlaniyorum, inşallah geçmiştir senin. Doğumdan sonra şeker geçsin diye dört gözle bekliyorum

Hadi hayırlısı olsun 7 sine bizimde günümüz bende çok heyecanlıyım sabah 7.30 da burda ol dedi doktor birde iki ünite kan hazırlatıldı benim için kan vercekler başka da bi sorunumuz yok şimdilik çok şükür

Kan neden verilecek canım

Allah hepimizi sağlıkla kolaylıkla miniklerimize kavuştursun inşallah canım çok az kaldı ya düşündükçe kalbim çarpıyor bana da 8 de gel dediler, saat kaçta peki senin, neden kan hazırlatıldı ki bana bi şey demediler

Canım doğumdan sonra hamilelik şekerin geçti mi? Tekrar olcturdun mu hiç? Ben de şekerden çok zorlaniyorum, inşallah geçmiştir senin. Doğumdan sonra şeker geçsin diye dört gözle bekliyorum
Doğumdan sonra hastanede yine parmaktan ölçtüler ama zaten sabahına normal yemek vermeye başladılar bana gestastiyonel diyabet olduğu için sezeryana gitmeden önceki gece 2 ünite insülin yaptırdılar normalde 4 ünite yapıyordum doğum sonrası da artık bırakın dediler ama 40 gün sonra hem endokrin hem kadın doğuma kontrole çağırdılar
Bu arada bebeği de bende gestastiyonel diyabet olduğu için endokrine göstermememi istediler Doğumdan sonra 3. Gün kanda bilurubinle açlık kan şekeri ve insülin değerine de baktılar çoçuğun hazır kan almışken bakalım dediler normal çıktı bu arada oğlanın iki kapakçığı arasında açıklık vardı kalbi delik denilen durum Çoçuk kardıyolojıye götürdük bende diyabet olduğu için olabilirmiş ama açıklığının boyutu az olduğu için benden kaynaklanmamış

Kızlar birşey sorulan sma mama kullanıyorum açıldıktan sonra 3 hafta diyor daha da baya var persembe 3 hafta oluyor atayım mı şimdi kutuyu

Eklentiler

• 559C2014-D93C-45FC-9AC6-F3B866B8C6DE.webp
    45 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar birşey sorulan sma mama kullanıyorum açıldıktan sonra 3 hafta diyor daha da baya var persembe 3 hafta oluyor atayım mı şimdi kutuyu
3 hafta da kutu nasıl bitsin ki çok saçmaymış ya küçük mü alsak o zaman mamaları

Doktoruma ulaşamıyorum hiç bı şekilde baglamiyolar sinir oldum doğumhane de açmadı arayıp gitmesem şimdi çok bekleyeceğim oralarda
Canim bidha baktim da benim en fazla 60 lara cikmis. Doktoruna ulasamiyosan da asistana ulasmaya calis muhtemelen doktor da bakmadan bi sey diyemem gel diyecektir. Her turlu icinin rahat etmesi icin git bence. Suan bi de stresden dolayi ekstra kasilmalar da yasiyosundur kesin

Kızlar ben doktordan geldim nst yi çekmeyi unuttum niye 4 kez filan yüzleri buldu. Çatı kontrolu yaptı henüz açılma gorunmuyo akıntıların var dedi kkultur aldı nedense leke tarzinda gelebilir ama ped konulacak cinsten olursa bekleme gel dedi bebeğin kafası bayağı asagidaymis

benımde erkek.hayırlısıyla atlatırız inşallah vakalar burdada cokarttı korkuyorinsan

son gunu beklemeyeceksanırımsenın kızdıdegil mi canımdogum tarihlerimiz aynı gorunuyor

saglik ocagındaki ebe karından gelen agrılar yalancı dedi belden agrı geliyor dogum başlarsa bona dikkat et

Senin kızın gelmesi yakın bence de canım
Sağlıkla gelsin inşallah.
Sen de bol bol dinlen artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…