2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Şuan şeker kalmadı ama değil mi canım? Inşallah o delikte kapanır çoğu çocukta oluyomuş ve 1 yasa kadar kapamıyormuş diye biliyorum. Ben insulin kullanmıyorum diyetle devam ediyorum en başından beri. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Kızlar lavaboya gidince peceteye açık kahverengi leke geldi ama yapışkan veya kıvamlı değil su gibi. Nişan böyle olabilir mi? Hiç ağrım veya sancim da yok. Doktoru aradım hemşiresine takip etsin nisan olmaz demiş. Dün gitmiştim daha. Endişelendim.

Salı günü de sezeryan tarihim.

Kızlar çocuk parası ne zaman nereye yatıyor acaba yada ne yapmamız gerekiyor süt parasi alamıyorum maalesef

Merhaba arkadaşlar . Doğum yapanlara hayırlı olsun . Yapacaklara da Kolay doğumlar dilerim. Sezeryan olan arkadaşlarım sütünüz nasıl geliyor

Merhaba arkadaşlar . Doğum yapanlara hayırlı olsun . Yapacaklara da Kolay doğumlar dilerim. Sezeryan olan arkadaşlarım sütünüz nasıl geliyor
Benim ilk 2 gün az az geliyordu 3. gün duşa girdim göğüslerimi de sıcak suyla ovdum ondan sonra doldu. Az geliyor diye telaş etmedim hiç hep emzirmeye çalıştım, zaten ilk günler bebeğin midesi çok küçük gelen süt az olsa da yağlı ve yoğun oluyor doymasına yetiyor

Canım kırmızıya cevirirse önemliymiş başlangıcı diye biliyorum kahvelik bile bugün ne olduysa valla bilmiyorum canım takipte kal banada öyle söylendi sağlıcakla gelsinler inşallah

Merhabalar kızlar. Bugün randevum vardı hastaneye geldim. Muayenemi oldum bebek yine kilo almamış dopler yapıldı. Oradada AC yani karin gelişimi yine geri cıktı. 2.500 gr ölçüldü. Doktor bebek gelişmediği için suni sancı ile normal doğumu başlattı. Yatisim yapıldı. 14.30 da suni sancı verilmeye başlandı şu an 2.5 3 cm acikligim olmuş. Ne olur dualarınızı esirgemeyin benden.

3 hafta da kutu nasıl bitsin ki çok saçmaymış ya küçük mü alsak o zaman mamaları
Evet küçük alın veya likit mama alın bende her ikisinden de vardı likitle çok rahat ettim benmari usulü biraz ılıştırdım verdim yalnız açılınca dolapta bekliyecek ve ömrü 24 saat süt gelene kadar her güne bir tane almak büyük kutu mamaya gereksiz para vermekten iyidir çünkü süt gelince mamaya ihtiyac olmuyor

Canım kırmızıya cevirirse önemliymiş başlangıcı diye biliyorum kahvelik bile bugün ne olduysa valla bilmiyorum canım takipte kal banada öyle söylendi sağlıcakla gelsinler inşallah

Az önce sümüksü gibi kahverengi akıntı geldi biraz canım, ben kan sulandırıcı iğnede vuruluyorum. Acaba vurulmasam mi bugun. Panik yaptım. Doktor da takip et dedi ama sancı yok anlamadım.

Sağol cnm

Allah yardımcın olsun sağlıkla doğar inşallah.

ya onu sormadim daha vakti var diyince demekki nisan degilmis diye dusundum
Canım çatı muaynesinden dolayısı oluyomus lekelenmeler bugün doktor öyle söyledi ped koyacak şekilde olursa direk gel dedi açılma olmamış ama bayağı canım yandı şuan da sanki ilk ilişki gibi sancım oluyo bebek bayağı yerleşmiş kanala zaten gece lekeler geldi benden de

Az önce sümüksü gibi kahverengi akıntı geldi biraz canım, ben kan sulandırıcı iğnede vuruluyorum. Acaba vurulmasam mi bugun. Panik yaptım. Doktor da takip et dedi ama sancı yok anlamadım.
Bilmiyorum ki canım doktoruna danış her doktorun işleyişi farkli oluyo çünkü

Kızlar bende 34+ 5 doğum yaptım .Rabbim sizleride bebeklerine kavuştursun inşallahhhh.
Hayırlı olsun canım gözün aydın güle güle büyüt bebeğini inşallah
kızlar doğum yaptım ben ikimizde iyiyiz hamdolsun darısi sizlere olsun insallah
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
merhaba hanımlar spinal anestezi ile dogumum gerçekleşti şimdilik iyim uyuşuklugum yeni geçiyor hafif ağrılarım onun haricinde bebeğimde bende çok iyiz
Hayırlı olsun canım maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah
Maşallah canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Maşallah canım benim çok sevindim güle güle sağlıkla büyüt inşallah bebeğini
Karnına masaj yapican biraz bebe yağı losyon sur eline saat yönünde masaj yap bide bacaklarını karnina doğru bastir
Çok teşekkür ederim dediğinizi yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim.
Aminn canımm inşallah tamam canım yapıyorum onları çok teşekkür ederim
Tamam canım dikkat edeceğim bunlara gaz yapan yiyeceklere dikkat ediyorum ama yine de oluyor. Bu söylediklerine dikkat edeyim çok teşekkür ederim
Tamam canım inşallah iyi gelir bunlar da rahatça uyur bebeğim düştü göbek bağı çok oldu düşeli. tamam canım bende yapayım bunları çok sağol canım

Çok geçmiş olsun canım sagsalim atlatırsın inşallah sancın normalde çıktımı ? Biraz açılma olduğu için mi normal başlandı suni sancı niye direk verildi ? Bizi de bilgilendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…