Doğumdan sonra hastanede yine parmaktan ölçtüler ama zaten sabahına normal yemek vermeye başladılar bana gestastiyonel diyabet olduğu için sezeryana gitmeden önceki gece 2 ünite insülin yaptırdılar normalde 4 ünite yapıyordum doğum sonrası da artık bırakın dediler ama 40 gün sonra hem endokrin hem kadın doğuma kontrole çağırdılar
Bu arada bebeği de bende gestastiyonel diyabet olduğu için endokrine göstermememi istediler Doğumdan sonra 3. Gün kanda bilurubinle açlık kan şekeri ve insülin değerine de baktılar çoçuğun hazır kan almışken bakalım dediler normal çıktı bu arada oğlanın iki kapakçığı arasında açıklık vardı kalbi delik denilen durum Çoçuk kardıyolojıye götürdük bende diyabet olduğu için olabilirmiş ama açıklığının boyutu az olduğu için benden kaynaklanmamış
Şuan şeker kalmadı ama değil mi canım? Inşallah o delikte kapanır çoğu çocukta oluyomuş ve 1 yasa kadar kapamıyormuş diye biliyorum. Ben insulin kullanmıyorum diyetle devam ediyorum en başından beri. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kızlar lavaboya gidince peceteye açık kahverengi leke geldi ama yapışkan veya kıvamlı değil su gibi. Nişan böyle olabilir mi? Hiç ağrım veya sancim da yok. Doktoru aradım hemşiresine takip etsin nisan olmaz demiş. Dün gitmiştim daha. Endişelendim.
Benim ilk 2 gün az az geliyordu 3. gün duşa girdim göğüslerimi de sıcak suyla ovdum ondan sonra doldu. Az geliyor diye telaş etmedim hiç hep emzirmeye çalıştım, zaten ilk günler bebeğin midesi çok küçük gelen süt az olsa da yağlı ve yoğun oluyor doymasına yetiyor
Kızlar lavaboya gidince peceteye açık kahverengi leke geldi ama yapışkan veya kıvamlı değil su gibi. Nişan böyle olabilir mi? Hiç ağrım veya sancim da yok. Doktoru aradım hemşiresine takip etsin nisan olmaz demiş. Dün gitmiştim daha. Endişelendim.
Canım kırmızıya cevirirse önemliymiş başlangıcı diye biliyorum kahvelik bile bugün ne olduysa valla bilmiyorum canım takipte kal banada öyle söylendi sağlıcakla gelsinler inşallah
Merhabalar kızlar. Bugün randevum vardı hastaneye geldim. Muayenemi oldum bebek yine kilo almamış dopler yapıldı. Oradada AC yani karin gelişimi yine geri cıktı. 2.500 gr ölçüldü. Doktor bebek gelişmediği için suni sancı ile normal doğumu başlattı. Yatisim yapıldı. 14.30 da suni sancı verilmeye başlandı şu an 2.5 3 cm acikligim olmuş. Ne olur dualarınızı esirgemeyin benden.
Evet küçük alın veya likit mama alın bende her ikisinden de vardı likitle çok rahat ettim benmari usulü biraz ılıştırdım verdim yalnız açılınca dolapta bekliyecek ve ömrü 24 saat süt gelene kadar her güne bir tane almak büyük kutu mamaya gereksiz para vermekten iyidir çünkü süt gelince mamaya ihtiyac olmuyor
Canım kırmızıya cevirirse önemliymiş başlangıcı diye biliyorum kahvelik bile bugün ne olduysa valla bilmiyorum canım takipte kal banada öyle söylendi sağlıcakla gelsinler inşallah
Az önce sümüksü gibi kahverengi akıntı geldi biraz canım, ben kan sulandırıcı iğnede vuruluyorum. Acaba vurulmasam mi bugun. Panik yaptım. Doktor da takip et dedi ama sancı yok anlamadım.
Benim ilk 2 gün az az geliyordu 3. gün duşa girdim göğüslerimi de sıcak suyla ovdum ondan sonra doldu. Az geliyor diye telaş etmedim hiç hep emzirmeye çalıştım, zaten ilk günler bebeğin midesi çok küçük gelen süt az olsa da yağlı ve yoğun oluyor doymasına yetiyor
Merhabalar kızlar. Bugün randevum vardı hastaneye geldim. Muayenemi oldum bebek yine kilo almamış dopler yapıldı. Oradada AC yani karin gelişimi yine geri cıktı. 2.500 gr ölçüldü. Doktor bebek gelişmediği için suni sancı ile normal doğumu başlattı. Yatisim yapıldı. 14.30 da suni sancı verilmeye başlandı şu an 2.5 3 cm acikligim olmuş. Ne olur dualarınızı esirgemeyin benden.
Canım çatı muaynesinden dolayısı oluyomus lekelenmeler bugün doktor öyle söyledi ped koyacak şekilde olursa direk gel dedi açılma olmamış ama bayağı canım yandı şuan da sanki ilk ilişki gibi sancım oluyo bebek bayağı yerleşmiş kanala zaten gece lekeler geldi benden de
Az önce sümüksü gibi kahverengi akıntı geldi biraz canım, ben kan sulandırıcı iğnede vuruluyorum. Acaba vurulmasam mi bugun. Panik yaptım. Doktor da takip et dedi ama sancı yok anlamadım.
merhaba hanımlar spinal anestezi ile dogumum gerçekleşti şimdilik iyim uyuşuklugum yeni geçiyor hafif ağrılarım onun haricinde bebeğimde bende çok iyiz
Kizlar cok şükür sabah 9da spiral sezeryan ile kizim doğdu ikimiz de iyiyiz Allaha şükür. 2950 minicik:) kizlar doktorum kan sulandirici iğne vurulmana gerek yok artık dedi ama perinqtolog da 1.5 ay kullan demişti sizlerin doktorları ne dedi.
Ben daha yeni yazabildim kızlar. Öğlen 12.34 de kızım gökçe dünyaya geldi. Ama ben daha göremedim nefesi hızlıymış biraz kontrol altında şimdilik. Ama uyanana kadar onu sordum bıktırana kadar inşallah kokusunu alınca detaylı yazarım.genel anestezi oldum bu arada onu da paylaşırım. Dua edin bana artık kucağıma gelsin
Canım gözün aydin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Rezene çayı veriliyo bir kaşık filan cok sıkırsan tabi bu onun dışında bacaklarını karnına çekip ittireceksin masaj seklinde netten bakabilirsin videosuna öyle direk cikiyo ayağına masaj filan yapıp
Canım benim bebeğim de zorlanmıştı geçen hafta. Ben içtiğim rezene çayının içine bir çay kaşığı kimyon atıp içtim günde 2 fincan, bebeğimin topuklarına acı elma yağı ile masaj yaptım. Bol bol kuru kayısı yedim, hoşafı da olur. Ertesi güne rahatladı bebeğim. Yediklerine içtiklerine dikkat etmen lazım, buzdolabından çıkmış yiyecek içecekler, baharatlı yemekler yememiz rahatsız ediyor bebekleri
Sen kimyon tohumu demleyip içebilirsin canım. Göbek başı düştüyse masajlar var gaz için onları ataştırabilirsin. Ben youtube den saç kurutması sesi galan açıyordum geceleri öyle uyuyorduk yine geçmezse damla falan veriyorlar bağırcak düzenleyici
Çok geçmiş olsun canım sagsalim atlatırsın inşallah sancın normalde çıktımı ? Biraz açılma olduğu için mi normal başlandı suni sancı niye direk verildi ? Bizi de bilgilendir